Dodaj do ulubionych

Kaczyński "przykryje" Tuska

09.03.17, 18:39
O 19.00 ma rozpocząć się konferencja Kaczyńskiego.
Ponoć żeby przykryć wybór Tuska ma dokonać coming out.
Obserwuj wątek
    • nathasha Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 18:49
      napiszecie co powiedzial? bo u was to przynajmniej moge od razu liczyc na stosowny sarkastyczny komentarz i humor mam od razu lepszy wink
      • szarsz Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 18:57
        > co powiedzial?

NIC. hyhy.
      • myfaith Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:00
        No ale co może powiedzieć - zgaduję - same niedopowiedzenia, zawieszenie głosu, insynuacje typu - wrogie siły (wiadomo - niemieckie) ale Polska się nie dała, pokazała swoją siłę i determinacje a Oni że nie liczą się z krajami ( i dlatego nasz postulat żeby UE zmienić jest wciąż aktualny). Unia będzie żałowała tego wyboru , my go nie zaakceptujemy choć będziemy się z nim mierzyć. No i dajemy szansę Tuskowi żeby zaczął coś wreszcie robić dla Polski i zrozumiał że nie należy uczestniczyć w obalaniu demokratycznie wybranego rządu, sprzymierzając się z opozycją.
        • gaga-sie Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:05
          Jarek zadecydował, ze od tej pory Donald Tusk nie będzie mógł identyfikować się z polską flagą.
          A Beata pokazała, że Polska jest nieugięta. Postawą Orbana zawiedziony.
          • gaga-sie Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:07
            Pani Mazurek chyba przejęła się "Uchem prezesa" i pracuje nad mimikąsmile
            • rozaly Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:29
              Wyglądała jakby się cały czas podśmiewywała z tego co mówi Wielki Strategsmile

Swoją drogą, czy on mógłby się w końcu nauczyć mówić poprawnie po Polsku, strasznie się tego słucha
              • spanish_fly Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:33
                Ona tak traktuje swoją rolę: mam wyjść i gadać co mi ślina na język przyniesie nie tracąc dobrego humoru.
          • anika772 Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:07
            Orbanem zawiedziony, ale rozumie jak wielki był nacisk.
            O, właśnie uciekli z Beatką Mazurek, nie chcieli odpowiadać na pytania, ojejku.
            • sumire Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:09
              To już po wszystkim?
              A ja myślałam, że będzie grzmiał, toczył pianę i butem walił w gniewie na targowicę... eee, rozczarowana jestem. I nawet nie ogłosił, że wystąpiliśmy z UE? Bu.
              • gama2003 Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:13
                Zobaczyłam fragment w Faktach - nie jestesmy pochyla wierzba (?) na która wszystkie kozy skaczą. Pokazalismy. Polska pokazała nieleznosc i suwerennosc.

Odlot, totalny odlot. Czyli PiS dzis sukces odniosl....
                • cosmetic.wipes Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:26
                  Tak było. Po wierzbie i kozach się splakałam big_grin
                  • gama2003 Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:37
                    Mnie się wydawało, że to na pochyłą brzozę te kozy skaczą. Aż sprawdziłam przysłowie wink

Jak nie skaczą, jak skaczą. Wszystkie kozy dziś jednogłośnie skoczyły. I te teksty, że Tusk od dziś nie ma prawa do flagi. Żałosne.

Jutro ciąg dalszy, drabinkowe przemówienie będzie już bardziej dopracowane smile.
                    • milva24 Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:42
                      Oj nie znacie się koleżanki. " Na pochyłą wierzbę wszystkie kozy skaczą" to przysłowie z San Escobar, jedynego sojusznika, który nas nigdy nie zawiedzie big_grin
                      • iwoniaw Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:49
                        Nie znacie się zupełnie - to wszak prasłowiańska grusza, "zróbcie mi przebitkę zająca na gruszy":
                        youtu.be/NE4LfdZkB8s?t=163
                    • antyideal Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:44
                      Na wierzbie oryginalnie były gruszki, ale i tu nadeszla dobra zmiana i będą teraz kozy. PRezes potrafi.
                      • lellapolella Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 23:28
                        Kozy lepsze, bo zapolować można przy okazji. A gruszki, fe, dobre dla wegetarian i innych cyklistów.
                  • nathasha Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:53
                    Kozy rules smile moze to byl taki biblijny przekaz podprogowy smile
                    • antyideal Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 20:11
                      A za chwilę wyjdzie Beata i będzie ciąg dalszy odwracania kozy ogonem.tongue_out
                • spanish_fly Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:30
                  Dokładnie, odlot totalny. Nikt nas nie przekona, że białe jest białe, Europa sama sobie zrobiła na złość, ale są też dobre wiadomości, mianowicie Beata jest niezłomna.
                • porzeczka666 Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 23:38
                  Gama no jasne że rak -sukces bo komuno wróć
      • porzeczka666 Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 23:36
        Dobre Natasha😅😅😅😅😅😅
    • kok.10 Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:13
      Głupota tego karzełka nie ma granic....
    • kropkacom Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:22
      "Będziemy musieli albo płacić duże kary, albo przyjmować imigrantów."

Imigrantami można grać zawsze tongue_out Heh...
      • spanish_fly Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:31
        Zapomniał o 500+, ale pewnie Beata przypomni jak się opanuje na tyle, żeby przemówić do narodu.
        • gama2003 Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:40
          Beata z nerwów dziś potykała się w Brukseli o własne nogi. W Faktach był filmik, jak prawie upadła wchodząc na spotkanie wyszehradzkie. Krzesło zaatakowało, czy coś. Kobieta się wykończy z tych nerwów.
          • spanish_fly Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:54
            Oj, długo każe na siebie czekać.
            • iwles Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 20:03
              Nie moze dodzwonic sie do Jarka i nie wie, co ma mowic.
              • spanish_fly Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 20:12
                Przecież Jarek już dał głos - Beata była dzielna.
          • attiya Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 20:33
            bo ją te wredne, tuskowo-unijne krzesło zaatakowało
            a o ośmiorniczkach, winietuska, i peło nic nie były?
            • spanish_fly Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 20:37
              Teraz w odpowiedzi na pytania powtarza jeszcze raz to samo, co mówiła wcześniej.
    • mamablue Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:37
      O żesz...specjalnie do sąsiadki poleciałam obejrzeć,bo tv nie posiadam,a ta się zaparła jak koza,że mi małego nie włączy smile więc bazuję na waszej relacji
    • cosmetic.wipes Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:52
      Relacja z relacji kur-wizji :
      W Unii umarła demokracja. Bo co to za demokracja, żeby 27 głosów przewazylo nad jednym. To rozłam, sodomia i gomoria. A w ogóle to Niemcy wszystkich skołowali, stąd taki rozkład głosów. Oficjalnie, bo w kuluarach wszyscy oprócz Niemców popierali masz rząd niezłomny i wstający z kolan.

Schizofrenia big_grin
      • nathasha Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 19:58
        Czyli jak teraz sie zacznie wrzask zeby sie nie rzucac bo pis wygrala wiekszoscia z glosow to sie wyciagnie krolika z kapelusza w formie argumentu unijnego. A raczej koze. Z gruszka big_grin
      • iwles Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 20:01
        I jeszcze tradycyjnie, ze to wina Tuska.
        Bo bez poparcia rzadu powinien wycofac swoja kandydature.
        Czyli jak zwykle- odwracanie kota ogonem 😃
      • sumire Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 20:02
        A najlepsze, że odbiorcy tego złożonego przekazu naprawdę tak myślą big_grin Dziś rano kłóciłam się na Twitterze z pewnym przedstawicielem frakcji "nakaz aresztowania dla Tuska", który przekonywał mnie w niesłychanie pokrętny sposób, że 27 głosów to nie jest większość, a gdy go zapytałam, jak nie, jak tak (może jestem tępa z matmy, ale że 27>1 to jeszcze kumam), to mi napisał, że jestem głupia i mnie zbanował. Kulturka!

BTW, doceniam poświęcenie i oglądanie!
        • lauren6 Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 20:41
          Oni żyją w alternatywnej rzeczywistości. Przykład dzisiejszej sondy z portalu wpolityce:
          x3.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_vQiL1yph3GQwskVScU1w4do840ms3gen.jpg
        • cosmetic.wipes Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 20:42
          Wygrana Tuska była warta tego poświęcenia big_grin
        • nathasha Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 22:42
          sumire, ja Cie podziwiam za tego twittera, moim zdaniem to sa w wiekszosci prawicowe booty, to niemozliwe zeby ludzie byli tak ograniczeni, zakompleksieni i zapiekli jednoczesnie (poza JK oczywiscie).
          • owczarkini Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 10.03.17, 13:21
            Chodzę sobie po różnych miejscach i tak się zastanawiam... czytam potworne głupoty a jad aż cieknie, normalnie ciarki mam na plecach. Reguła jest zazwyczaj taka, że im durniejszy post tym więcej ma plusów propisowskich, ale już w odpowiedziach tendencja jest odwrotna. Wychodzi chyba na to, że swoje główne posty podbijają skryptami, a odpowiedzi już nie.
            Booty na pewno też są, ale dzisiaj oglądałam profil jakiegoś gościa, raczej autentyczny i rozmiar tej obsesji po prostu mnie przeraził. Fanatyzm to za małe słowo, ktoś z tak spranym mózgiem jest gotów popełnić zbrodnię sad
    • way.on.the.hill Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 20:14
      Rozumiem z tej wypowiedzi, ze Kaczyński odbiera Tuskowi obywatelstwo. Rozumiem, ze przystawka Wolski - został już skonsumowany.

ps. To niesamowite jak polski rząd w dniu dzisiejszym przyczynił się do zjednoczenia UE! Brawo!
    • mdro Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 20:31
      Szydło właśnie płacze w TV, że oni nie popierali Tuska, bo on nie był jej kandydatem, więc go nie popierali.

Poza tym Polska postuluje, aby Unia się jednoczyła, a ona się dzieli i wszyscy działają wbrew interesom swoich państw, w odróżnieniu od Polski, która działa w ich interesie. Bo Unia musi się zreformować i Sariusz-Wolski byłby to zrobił.
    • marcelina4 Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 20:32
      Tusk został już oficjalnie wynarodowiony przez najjaśniejszego pana prezesa, jutro z drabinki zostanie ogłoszony wrogiem narodu, widać było że prezio plótł w nerwach, w tle kukła Mazurek z wyrazem twarzy nieskażonym żadną oznaką kontaktu z rzeczywistością, czyli szopa i beka na całego smile
      • porzeczka666 Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 23:42
        Marcelina ale kabaret 😂😂😂😂😂😂jak żyć?
    • zuleyka.z.talgaru Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 20:36
      Będą książki od psychiatrii pełne big_grin
      • leokadia35 Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 22:48
        Przecież to było oczywiste że ryży wygra. Nie po to Makreli tyle lat lizał buty , żeby teraz nic z tego nie mieć. Unia jest zdominowana przez jedno państwo, Hitler by się ucieszył , Niemcy jednak rządzą Europą.. Choć z drugiej strony nadgryza je pasożyt w postaci uchodźców więc za długo nie pociągną
        • nathasha Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 22:50
          kolejna przylazla. zaraz zabraknie sprzetu do przelogowania sie zeby stwarzac wrazenie "wielosci"
        • cosmetic.wipes Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 22:54
          No mówiłam - przekaz dnia brzmi: "szwaby wszytko to uknuli"
          big_grin
        • hipinka Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 22:59
          skończ już
          te wasze brednie są tak żałosne i niedorzeczne, że aż normalny człowiek czuje dla was litość
        • snakelilith Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 23:24
          Ale co cię to smuci? Martw się lepiej tym, jak długo pociągnie prezio z kompanią, bo ziemia zaczyna im się pod tyłkiem palić.
        • nathasha Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 09.03.17, 23:30
          ps. skoro to bylo takie oczywiste to po co w ogole bylo zglaszac wolskiego? Moze dlatego ze to wcale oczywiste nie bylo i mocno posla jarka zaskoczylo. wspolczuc nie bede, jak sie nie umie zachowac to sie na salony nie wchodzi
        • morekac Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 10.03.17, 05:54
          oczywista oczywistość, powiadasz? To dlaczego się aż tak zagotowali, że im para z uszu poszła?
        • lauren6 Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 10.03.17, 13:16
          Myślałam, że hitlerowskie Niemcy chciały Polaków zagazować, a nie wynosić na najważniejsze stanowiska w Europie. Najwyraźniej uczono mnie w szkole innej historii niż wyborców PIS big_grin
        • issa-a Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 10.03.17, 13:22
          >Nie po to Makreli tyle lat lizał buty

ja na twoim miejscu, to jednak nie wchodziłam w to, kto, co i komu lizał w waszej partii.
          Dosyc śliski temat.
        • asia-loi Re: Kaczyński "przykryje" Tuska 10.03.17, 13:38
          leokadia35 napisał(a):

... Unia jest zdominowana przez jedno państwo, Hitler by się ucieszył , Niemcy jednak rządzą Europą...

A możesz mnie oświecić, dlaczego to Niemcy rządzą Europą, a nie Polska.
          Dlaczego ta wspaniała Polska, ciągle musi wstawać z kolan? i za każdym razem jak próbuje wstać z kolan, to wywraca się na łopatki.
          Przecież poseł Jarosław już od tylu długich lat jest w polityce, był nawet premierem, a jego brat w tym samym czasie prezydentem, a Polska jak była na tych kolanach, tak jest. Dlaczego?

-------------------
          Gdy jedna osoba cierpi na urojenia, nazywamy to szaleństwem.
          Gdy wielu ludzi cierpi na urojenia, nazywamy to religią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka