hedna 25.03.17, 23:29 Czy gdybyście potrzebowały nabyć bluzę sportową (na zamek) i znalazłybyście idealną (kolor,materiał,wszystko),ale męską- kupiłybyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-kasia27 Re: Męska bluza ;-) 25.03.17, 23:32 No, a czemu nie? Baba w męskiej bluzie może chodzić, spoko, to tylko facet w damskiej wygląda, że coś z nim nie teges. Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: Męska bluza ;-) 25.03.17, 23:38 Czynimy tak od lat wielu. Koszule też męskie kupowałam Hedna, a po czym poznać, że ta bluza to męska poza wisieniem w męskiej części sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Męska bluza ;-) 25.03.17, 23:41 Bluzy, koszule, buty, jak dobrze leżą i pasują mi do stylówy - bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Męska bluza ;-) 26.03.17, 00:37 Tak, tylko na mnie wszystkie są za duże. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Męska bluza ;-) 26.03.17, 09:12 Oj tak! Kupuję męskie rozpinane bluzy, bo nawet najmniejszy rozmiar ma długie rękawy. W damskich musiałabym brać kilka rozmiarów większą, aby rękawy były dobre, więc jak zakup na cito-nawet się nie zastanawiam długo i nie szukam-biorę od razu męską. Odpowiedz Link Zgłoś
bachula_gr Re: Męska bluza ;-) 26.03.17, 11:25 Pewnie. Meskie zazwyczaj sa dluzsze I maja dluzsze rekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Męska bluza ;-) 26.03.17, 11:42 Ale serio to dla Ciebie jest jakiś problem? Naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy się kurczowo trzymają albo podziału na płcie albo podziału na rozmiary jeśli chodzi o ubrania. Dobrze leży? To jest to, czego szukam? Wyglądam w tym zajebiście? No to co za różnica co jest na metce? Czy to męskie, dziecięce czy rozmiar 34 albo 44? Czy ktoś te metki na ulicy ogląda czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamirek93 Re: Męska bluza ;-) 04.04.17, 10:03 Przybij piątkę! Sama tak mam. Tzn, kupiłam nastoletniemu synowi, ale on stwierdził, że mu się nie podoba, więc co mamusia zrobiła? Nosi sama! O taką - regatta.pl/karlin-p3730 Cieplutka, prawie jak taka lekka kurteczka. Nikt mi nie zarzucił, że wyglądam męsko czy coś.. Wręcz mam wrażenie, że męskie ciuchy są bardziej wytrzymałe i lepiej skrojone. To tak, jak gdyby firmy wiedziały, że kobiety są bardziej sklonne do kupowania nowych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Męska bluza ;-) 04.04.17, 11:21 mam męskie buty do biegania, ponieważ damskie z tej serii kończyły sie na 41. Sa niebieskie z neonowymi sznurowadłami. Mam w nosie czy ktoś wie czy to damskie czy męskie. Odpowiedz Link Zgłoś
pelissa81 Re: Męska bluza ;-) 04.04.17, 15:40 pewnie, robie tak często. a już zwłaszcza córce, chłopięce mają uniwersalne kolory bo te z działu dziewczęcego są dość nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamirek93 Re: Męska bluza ;-) 21.04.17, 15:51 też to zauważyłam - wszytko w różu, pastelach, a moja woli czarne. Kiedyś chyba w hm kids była kolekcja z gwiezdnych wojen dla dziewczynek - się obkupiłyśmy że ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
misoune Re: Męska bluza ;-) 22.04.17, 09:29 Ze dwa lata temu zanabylam dla siebie bluzę chłopięcą z działu dziecięcego w H&M na wyprzedaży za całe 10 zł Szkoda, ze HM wyszedł z ubrań dla starszych chłopców... Ta moja jest na 170 cm Odpowiedz Link Zgłoś