Dodaj do ulubionych

Idol - metamorfozy

07.04.17, 18:18
Jestem w szoku jak bardzo oszpecili dwie dziewczyny w Idolu, bodajże Angelika i Karolina mają na imię. Obie były jak dla mnie bardzo ładne i dziewczęce, ta pierwsza miała piękną fryzurę, druga lubiła ogrodniczki, spódniczki mini itp. Zaczęło się od tego, że przefarbowali i nalakierowali im włosy, później przebrali w jakieś cekiny (jak stwierdziła jedna z nich, wyglądała jak ryba). Naprawdę śliczne dziewczyny, a "najlepsi styliści" zrobili z nich takie przeciętniary...
Obserwuj wątek
    • maderka Re: Idol - metamorfozy 07.04.17, 18:20
      Wszystko na jedno kopyto,poza tym postarzające o 10 lat makijaże.
    • taki-sobie-nick Re: Idol - metamorfozy 07.04.17, 21:08
      Polakierowali.

A co się stylista będzie wysilał intelektualnie i estetycznie, grunt, żeby zarobić i wzbogacić sobie CV.
    • ga-ti Re: Idol - metamorfozy 07.04.17, 21:39
      Nie oglądam. Po jednym odcinku z przesłuchań nie dałam rady. Może coś się zmieniło, ale nie mogłam znieść widoku starego, obleśnego Panasewicza, śliniącego się na młode dziewczyny, blech. I wdzięcząca się Farna, myślałam, że ona mądrzejsza, a wyglądała, jakby koniecznie chciała zaistnieć, zszokować, zabłysnąć... przykro było patrzeć. No i wszyscy coś bąkali i czekali na fachową ocenę p. Zapendowskiej.
      Nie wiem, może to tak wyreżyserowane było, takie im role przydzielono, ale ja wysiadłam uncertain
    • wisniowy_sad Re: Idol - metamorfozy 08.04.17, 09:29
      Farna też się nieźle zestarzała, wygląda jak prowincjonalna nauczycielka języka angielskiego. Co do uczestniczek - co z tego, że któraś tam lubiła róż? Jest młoda, ma pełne prawo do tego. Dopóki się nie przesadza i nie wygląda jak Doda, wszystko jest ok.
      • niu13 Re: Idol - metamorfozy 08.04.17, 09:49
        Z tego typu programow się wyrasta na szczęście
    • fifiriffi Re: Idol - metamorfozy 08.04.17, 09:58
      na szczęście nie oglądam. Nie zamierzam nawet.
    • mozambique Re: Idol - metamorfozy 10.04.17, 12:24
      nahjlpeza stylistak ma podpisaną umowę chyab z Cand A i obowiazkowo musi ubierac ich w te koszmarne szmaty
    • vi_san Re: Idol - metamorfozy 10.04.17, 12:33
      Nie oglądam. Ale coś ze sto lat temu oglądałam pierwszą edycję. I tam też finalistów "robili" profesjonalni styliści... No i pożal się, Boże co z tych "profesjonalnych" stylizacji wychodziło... Wszystkie dziewczyny niemal jednakowo ubrane, uczesane, identyczne makijaże... Pamiętam, że rzuciło mi się w oczy, iż ówczesny stylista ma świra na punkcie apaszki przewiązanej w talii jako pasek - i prawie wszystkie dziewczyny tak właśnie obwiązywał. I lubił "kontrasty": zestawienie czerwonej bluzki z zieloną spódnicą i do tego biała apaszka w pasie, niebieskich spodni z pomarańczowa koszulą i do tego czerwona apaszka w pasie... No, beznadzieja. Obecnie nie oglądam,szkoda mi czasu na realityszoły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka