mid.week 22.06.17, 22:28 Sama nie wiem, która kreacja ładniejsza! i więcej: www.pudelek.pl/artykul/112584/najgorsze_stylizacje_z_ascot_zwierzece_wzory_dekolty_i_koszmarne_kapelusze_zdjecia_s/foto_1#s1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmetic.wipes Re: Damy z Ascot jak zwykle dały czadu :) 22.06.17, 22:35 Pani ruletkowa wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Damy z Ascot jak zwykle dały czadu :) 22.06.17, 22:37 jak dla mnie to te trzy - jedna w niebieskim, jedna w żółtym i trzecia w kwiatki. Kapelusze cudne ale jednocześnie dopasowane do reszty. Wyglądają wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: Damy z Ascot jak zwykle dały czadu :) 22.06.17, 22:53 Zarąbiste. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Damy z Ascot jak zwykle dały czadu :) 22.06.17, 23:20 Mid.week, uwielbiam Twoje kapeluszowe wątki) Angole jednak potrafią celebrować Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Damy z Ascot jak zwykle dały czadu :) 23.06.17, 01:06 tytul w Pudelku durny. Tak jakby conajmniej one nie zakladaly tych fikusnych kapeluszy dla zabawy i zartu. Dziennikarze z Pudla to przyglupy wszystko biorace na serio. W Ascot juz od pewnego czasu jest moda na mode " wokol kapelusza" i zaklada sie kapelusz-artystyczny zart. Przesciganie sie w cudacznosci: zabawa/zart w ktorym Brytyjczycy sie lubuja Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Damy z Ascot jak zwykle dały czadu :) 23.06.17, 10:10 Cały tekst w pudlu jest głupi. Może w początkach wyścigów damy celowały w eleganckich stylizacjach, ale odkąd pamiętam, chodziło również, albo może nawet przede wszystkim, o jak najbardziej ekstrawaganckie kapelusze. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Damy z Ascot jak zwykle dały czadu :) 23.06.17, 10:38 dokladnie. dla jaj takie Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: Damy z Ascot jak zwykle dały czadu :) 23.06.17, 09:45 Ta druga zjawiskowa. Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: Damy z Ascot jak zwykle dały czadu :) 23.06.17, 10:03 o tak! Przepiękna!! za to pani ruletka jest lekko przetażająca😚 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Damy z Ascot jak zwykle dały czadu :) 23.06.17, 10:02 Pani z papugami chyba wzięła sobie ciut za dużo na głowę a pani ruletkowa tez niezła jest. Mnie się podoba też pani cała w płomieniach, która ma też pasującego pana do kompletu Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Ten też niezły 23.06.17, 11:50 niczym jakiś układ planetarny w odległej galaktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Damy z Ascot jak zwykle dały czadu :) 23.06.17, 12:01 Kapelusze <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: dla równowagi :) 23.06.17, 12:43 Kaśka jakas tym razem nijaka. Ta rudawa pani nad nią za to bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: dla równowagi :) 23.06.17, 15:51 Ta rudawą pani nad Kate ubrana w sumie podobnie, ale wygląda bardzo pięknie, a księżna jakoś tak nijako właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: dla równowagi :) 23.06.17, 22:24 To u mnie odwrotnie - Kate świetny fason sukienki, pani nad nią przyszła w firance. Jeszcze ta nad panią w firance ładnie i pierwsza, we wzorzystym. Ale ja lubię taki krój z rozszerzonym dołem i zaznaczoną talią. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: dla równowagi :) 23.06.17, 13:34 Czy pierwsza pani z białym kapelutkiem to nie jest czasem Missandei z Gry o tron? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: dla równowagi :) 23.06.17, 13:40 > Czy pierwsza pani z białym kapelutkiem to nie jest czasem Missandei z Gry o > tron? tez mi sie tak wydaje, ale ja slabo rozpoznaje nieznane osobiscie twarze, wiec nie mozesz mi ufac Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Damy z Ascot jak zwykle dały czadu :) 23.06.17, 12:46 Wg faceta: pani ruletkowa wyglada jakby ja ruletkowe taco pozarlo Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Damy z Ascot jak zwykle dały czadu :) 23.06.17, 15:49 Ruletkowe taco Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Damy z Ascot jak zwykle dały czadu :) 23.06.17, 18:30 Byłam i tez sie okapeluszowałam. Kocham te imprezy! Odpowiedz Link Zgłoś