nangaparbat3 12.07.17, 22:05 pomocy!!! Macie mój numer - zadzwońcie prosze, od kwadransa miotam się po domu szukając telefonu - i nic, śladu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nathasha Re: Verdano, Echtom, Lampko, 12.07.17, 22:12 A bylo dac kazmirzowi, on zawsze tu jest Odpowiedz Link Zgłoś
kannama Re: Verdano, Echtom, Lampko, 12.07.17, 22:13 wyślij sobie smsa poprzez bramkę internetową Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Verdano, Echtom, Lampko, 12.07.17, 22:24 Dawaj tu numer - wszystkie zadzwonimy Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Verdano, Echtom, Lampko, 12.07.17, 22:43 Zdradzę - Verdana mnie uratowała. A bylo naprawdę kiepsko, szukałam nawet w lodówce, w panice, bo trzeba bylo odbyć rytualną wieczorną rozmowę z mamusią Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Verdano, Echtom, Lampko, 12.07.17, 23:01 Nic specjalnego ostatecznie, na biurku w pokoju corki, ale wtopil się w tło. A już mialam nadzieję na jakąs smakowitą historyjke - na przyklad kotka zakosila i zaniosła dzikiemu czarnuchowi, z ktorym całe noce spędza w krzakach. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Verdano, Echtom, Lampko, 12.07.17, 23:46 nangaparbat3 napisała: > Nic specjalnego ostatecznie, na biurku w pokoju corki, ale wtopil się w tło. A > już mialam nadzieję na jakąs smakowitą historyjke - na przyklad kotka zakosila > i zaniosła dzikiemu czarnuchowi, z ktorym całe noce spędza w krzakach. 😂😂. Jak to czasem dziwnie bywa. Ja szukałam kluczy z auta. Szukam coraz bardziej zrozpaczona, bo z dzieckiem w szpitalu miałam się wstawić. W końcu zrezygnowana poszłam poprosić sąsiada, żeby nas zawiózł. Sąsiad mówi, że ok, już się ubiera, ale pyta czy to co trzymam w ręku to nie są klucze od mojego auta? Kurtyna. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Verdano, Echtom, Lampko, 12.07.17, 23:48 pieeekne! Moj pies kiedys dostal opiernicz za to ze mieso zzarl w torebce foliowej. Dostal szynuchy jak sie wieczorem mieso w chlebaku znalazlo Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Verdano, Echtom, Lampko, 13.07.17, 00:10 nathasha napisała: > pieeekne! > Moj pies kiedys dostal opiernicz za to ze mieso zzarl w torebce foliowej. Dosta > l szynuchy jak sie wieczorem mieso w chlebaku znalazlo 😉😂 Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Verdano, Echtom, Lampko, 13.07.17, 09:14 [b]to straszne ochrzanić psa za niewinność - znasz ten filmik?? Cat-Friend vs Dog-Friend Odpowiedz Link Zgłoś
szara_w Re: Verdano, Echtom, Lampko, 13.07.17, 08:38 Piękne ale czy potem był na ematce wątek żony sąsiada, o tym, że stuknięta sąsiadka rwie jej męża bezczelnie prosząc o podwózkę i łgajac o zaginionym kluczu, co go trzymała go w ręku? "co robić ematko? kłaki z głowy wyrwać, czy podrapać karoserię? " Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Verdano, Echtom, Lampko, 13.07.17, 09:14 To samo pomyślałam No ale życie w realu to nie jest zawsze ematka. Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Verdano, Echtom, Lampko, 13.07.17, 08:50 karme-lowa napisała: > Jak to czasem dziwnie bywa. Ja szukałam kluczy z auta. Szukam coraz bardziej zr > ozpaczona, bo z dzieckiem w szpitalu miałam się wstawić. [...] A nie mogłaś się wstawić we własnym zakresie ? W domu albo w jakiejś knajpce pod bokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Verdano, Echtom, Lampko, 13.07.17, 09:37 ja kiedyś o 3 rano szukałam dzieciakom na podróż psp przenośne. (nigdy nie wiem czy psp czy ps ) nie mogę sie nauczyć.No więc szukałam, czas wyjazdu, chata przewalona od góry do dołu, bo mamusia schowała po ostatniej podróży w "wiadome sobie miejsce" i zapomniała. Jak już wqrw męża sięgał zenitu zrezygnowana walnęłam sie w poprzek na łóżko chłopaków , odwracam głowę po czym ukazała mi się leżąca w szafie na butach psp .Taadaaam. Odpowiedz Link Zgłoś
larrisa Re: Verdano, Echtom, Lampko, 13.07.17, 00:15 Mam nadzieję, że kota wysterylizowana, bo schroniska właśnie puchną od małych młodych kotów. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Verdano, Echtom, Lampko, 13.07.17, 02:27 A jak nie to co? Naślesz na nia grinpis? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Verdano, Echtom, Lampko, 13.07.17, 09:09 Nie martw się, wysterylizowana. Ale ma dwoch wielbicieli - kota sąsiadów, pieknego, wielkiego - przychodzi do nas na balkon i sie wpatruje, czasem razem leżą na balkonie, jedno na podłodze, drugie na balustradzie. Ale o zmierzchu ona wychodzi i,jak sie okazało, spedza noce z dzikim czarnym chdziną, dokarmianym przez sąsiadów, ostrożnym, ale też 100 razy sprawniejszym niz ten piekny z balkonu. Mozna powiedzieć, że kota prowadzi bogate życie towarzyskie - ciesze się, bo martwilam sie, że siedząc w domu sama czuje sie samotna, rozważalam nawet przygarniecie drugiego kota, ale zwyczajnie nie bardzo mnie stać w razie choroby, juz to przerabiałam z poprzednią kicia. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Verdano, Echtom, Lampko, 13.07.17, 06:52 To przecież mamusia by zadzwoniła i by się się znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Verdano, Echtom, Lampko, 13.07.17, 09:10 No nie, ona nie jest namolna. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Verdano, Echtom, Lampko, 13.07.17, 08:57 Ciężki jest los wykluczonych. Bez Facebooka, Messengera.... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Verdano, Echtom, Lampko, 13.07.17, 09:11 Tego na "m" nie uzywam, a na facebooka zaglądam raz na miesiąc, z trudem, nie znosze go. Może dlatego, ze coraz bardziej jestem mizantropką Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Verdano, Echtom, Lampko, 13.07.17, 09:22 Ja tam jestem i nowoczesna, i konserwatywna jednoczesnie. Mam jeszcze tel. stacjonarny, słuzy do rozmow z mamą, jedną bliską kuzynką i do szukania komórki, jak się zapodzieje Odpowiedz Link Zgłoś