Dodaj do ulubionych

Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu?

13.07.17, 09:18
w którym PIS zaczyna zawłaszczać sądy? I kończy się trójpodział władzy?
Proszę:
https://static.wirtualnemedia.pl/media/top/Koronakrolow-TVPserial655.png
Nie, to nie bal karnawałowy u Kiepskich, ani bal Koła Emerytów w Pcimiu, ani low cost cosplay. To kadr z serialu Korona Królów.
– "Korona królów" będzie pierwszą wielką produkcją Telewizji Polskiej od ponad 30 lat. Pokaże piękno naszej historii, czasy odbudowywania naszej państwowości – podkreśla Jacek Kurski, prezes TVP. W Kazimierza Wielkiego wcieli się Wiesław Wójcik, a w obsadzie znajdują się także m.in. Halina Łabonarska, Mateusz Król, Marta Bryła i Marcin Rogacewicz.

Czyli polskiej odpowiedzi na Wspaniałe Stulecie. Znajdź 5 różnic.
Wspaniałe stulecie:
https://rodzynkisultanskie.blog.pl/files/2015/03/MUHTE%C5%9EEM-YUZYILwspaniale-stulecie.jpg
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 09:23
      Zlituj się nade mną big_grin kawa mi stygnie, a ja pacze i pacze i płaczę big_grin
      • stacie_o Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 09:26
        wink
        • jasnoklarowna Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 15:10
          A korona jak z Volty co Braciakowi wypadła 😃
          Kto już obejrzał wie o czym mówię 👑
          • dotcomhaha Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 14.07.17, 15:53
            Super to ujelas stacie ,płacze że śmiechu 😀😀😀
    • sanrio Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 09:26
      jakby Koronę Królów wyedytować tak na gładko w Photoshopie jak ten pseudo kadr ze Wspaniałego stulecia, to też by się mogła elegancko prezentować. Obejrzałam parę odcinków WS i wcale nie powala jakością scenografii, na przykład.
      • stacie_o Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 09:29
        sanrio, ale to są materiały promocyjne. Na boga, jak to ma być popisowa produkcja, to mogliby ubrać tych aktorów godniej, ładniejszą scenografię zrobić i liznąć fotoszopem. Nie mówiąc o odpowiednim oświetleniu.
        • sanrio Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 13:04
          myślałam, że to fotka zrobiona telefonem z ekranu telewizora... O_O tak to wygląda. A to są materiały promocyjne? O matko z córko.
          • stacie_o Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 13:27
            zajawka informacyjna:
            www.tvp.info/33194894/monarcha-na-planie-tvp-kreci-serial-historyczny-korona-krolow
            • stacie_o Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 13:31
              Tu masz więcej zdjęć:
              lepiej, ale dobrze to nie wygląda:
              kultura.gazeta.pl/kultura/51,127222,22087796.html?i=0
              • elle-hivernale Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 13:48
                To zdjęcie mnie urzekło

https://bi.gazeta.pl/im/24/10/15/z22087972Q,--Korona-krolow----.jpg
                fot. TVP | Materiały prasowe

krzywy kadr, straszne światło i ktoś, kto wygląda jak woskowa figura Gerarda Depardieu ucharakteryzowana na neandertalczyka.
      • kropkacom Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 09:33
        To czemu tego nie zrobili?
        • dyzurny_troll_forum Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 09:37
          kropkacom napisała:

> To czemu tego nie zrobili?

bo nie umiom...
          • kropkacom Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 09:41
            Ojej...
        • claudel6 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:33
          bo w TV nie został nikt kto się zna na takiej robocie...same politruki
    • lucky80 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 09:27
      A to nie Papcio Chmiel??? O rany! Zajebisty kadrsmile
    • stacie_o Trochę czarnego humorku 13.07.17, 09:28
      Parafrazuję komentarz wyczytany w necie:
      Kurski to się stara! Do roli króla to nawet ś.p. Smolenia wskrzesił.
      • ola_dom Re: Trochę czarnego humorku 13.07.17, 10:08
        stacie_o napisała:

> Parafrazuję komentarz wyczytany w necie:
        > Kurski to się stara! Do roli króla to nawet ś.p. Smolenia wskrzesił.

No właśnie - ja się nawet nie zastanowiłam, tylko z automatu przyjęłam, że to B. Smoleń,
        aż na moment przed tym Twoim postem dotarło do mnie, że przecież nie żyje...
        • ichi51e Re: Trochę czarnego humorku 13.07.17, 10:45
          Piatka. Tez myslalam ze to Smolen. Pewnie jego sobowtora zatrudnili bo sie dobrze kojarzy i po kosztach.
          • cosmetic.wipes Re: Trochę czarnego humorku 13.07.17, 12:05
            Ja też myślałam, że go wskrzesili i aż się zlękłam.
    • gulcia77 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 09:29
      "Prawda czasu, prawda ekranu". A Łokietek wiedział, że ubiera się w lurex? 😝
      • stacie_o Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 09:31
        Płaczę.
    • turzyca Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 09:44
      Gronostaj to jest zwierzątko długości jakichś 25 cm z ogonem długości około 8 cm, którego KOŃCÓWKA jest czarna. To z jakiego mastodonta pozyskano futro widoczne na zdjęciu?
      • kama265 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:09
        hahahhahahah
      • kama265 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:09
        ze zwierzątka zwanego POLIMER.
        • kanga_roo Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:21
          etola z polimera big_grin
          cudne!
        • dyzurny_troll_forum Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:24
          kama265 napisała:

> ze zwierzątka zwanego POLIMER.

Lepsze z polimera niż z gronostaja!
          • kama265 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:50
            no raczej, aczkolwiek w czasach Łokietka?
            • cosmetic.wipes Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 14.07.17, 21:52
              Przecież w czasach Łokietka nasze lasy pełne były stad poliestrów i anilan.
              • mamolka1 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 14.07.17, 22:34
                Po niebie fruwały spandeksy i sympateksy a w zagrodzie radośnie brykały nylony, wibramy oraz duraleksy ( nie mylić z durexami - to były zwierzątka nakolankowe )😂😂😂
        • olena.s Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:50
          Moja koleżanka mówia na takie coś "futro z ryby"
          • wilowka Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 22:11
            To wcale nie jest śmieszne, wiecie ile poliestrów musieli zabić na takie futro?
      • bei Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 12:01
        z zio-bry futro gronostajowe😊
      • claudel6 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 14.07.17, 00:04
        big_grin a jednak się uśmiałam w tym smutnym dniu smile))
      • morekac Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 14.07.17, 15:43
        >Gronostaj to jest zwierzątko długości jakichś 25 cm z ogonem długości około 8 cm, którego KOŃCÓWKA jest czarna. To z jakiego mastodonta pozyskano futro widoczne na zdjęciu?

Jeśli to nie polimer łaciaty, to ze zwierzątek zostaje tylko krowa...
    • hallbera.jarlakappi Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 09:44
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahaha
    • joa66 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 09:45
      big_grin
    • mondovi Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 09:54
      Pierwsza myśl: parodia GoT.
      • eliszka25 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:33
        dokladnie to samo pomyslalam! a ten gostek siedzacy nawet na johna snowa ucharakteryzowany z lekka big_grin
        • eliszka25 korekta 13.07.17, 10:34
          chodzilo mi o tego pierwszego z lewej. on tak krzywo stoi na stopniach, a nie siedzi, cos mi sie pofikalo.
          • ichi51e Re: korekta 13.07.17, 10:58
            Ten w zielonej zaslonie z brokatu?
        • dziennik-niecodziennik Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:58
          No.
          Ten z lewej to Jon Snow. Obok Melisandre i babcia Margaery. Ten z tylu to Hodor, przy nim w zielonym ksiaze z Dorne, obok Myrcella...
          A krol to serio Papcio Chmiel.
          • ichi51e Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:01
            To nie jest cale zdjecie jeszcze dalej z lewej byl kolo w purpurowym brokacie z obszyciem ze zlotwj tasiemki za 1.49
            • ichi51e Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:03
              https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/SRXktkqTURBXy8zMTcxODY5ZmNkN2JiMWVjNGIyNjQ0Zjg4YTliOGJjNS5qcGVnkZUCzQJsAMLDichi51e napisała:

> To nie jest cale zdjecie jeszcze dalej z lewej byl kolo w purpurowym brokacie z
              > obszyciem ze zlotwj tasiemki za 1.49
              >
              • owczarkini Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:18
                Ło matko. Może się nie znam, ale z rycin, książek historycznych i filmów kostiumowych jakoś nie kojarzę, żeby ówcześni możnowładcy świecili owłosioną klatą w sytuacjach oficjalnych. Nie mogli mu w osiedlowej wypożyczalni kostiumów znaleźć czegoś mniejszego?
                • ichi51e Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:59
                  Albo zalozyc koszule chociazby pod spod...
              • eliszka25 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 13:33
                a, to dlatego ten gosciu w zaslonie tak krzywo stoi! moja mama kiedys miala taki obrus, normalnie identyczne wzory big_grin
          • eliszka25 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 13:36
            no, dokladnie tak big_grin

w pierwszej chwili myslalam, ze krol, to faktycznie smolen, ale zanim napisalam, dotarlo do mnie, ze przeciez nie zyje sad
    • thea19 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 09:58
      fota jak z budzetowego serialu/filmu z lat 50tych, ewentualnie szkolnego przedstawienia
    • maadzik3 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:02
      a nie Jarosław jako Kaźmierz?
    • gama2003 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:13
      Wcale mnie to nie śmieszy.
      Boję się, że teraz wszystko co polskie będzie takie właśnie...
    • owczarkini Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:14
      Skonfundowałam się. Przez długą chwilę myślałam, że to kadr z ulubionego czechosłowackiego serialu mojego dzieciństwa, tego o Rumburaku i Arabelli i nie mogłam zajarzyć, dlaczego aktorzy tacy niepodobni. Kostiumy, scenografia, technika... wszystko jak sprzed 40 lat big_grinbig_grin
      • stacie_o Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:26
        co ty,
        arabela wyżej stała
        https://fkrbzm.files.wordpress.com/2014/12/1dfce-arabela_serial5b15d.jpg
        • owczarkini Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:39
          Faktycznie, masz rację, zdecydowanie lepsza fota.
          Bal przebierańców u Kiepskich najlepiej pasuje.
        • ichi51e Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:49

Ludzie przeciez to wystarczyloby otworzyc magazyn i poszukac kostiumow z lat 80tych sad
          https://www.sfkadr.com/uploads/movies_gallery/405/KADRp_2016_07_22_19h54m07s542.jpg
          • dziennik-niecodziennik Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:51
            Zes wybrala fotke... big_grin
            • ichi51e Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:52
              No te miny oddaja dobrze co czuje. Tyle ze u mnie wszystkie te 3 uczucia na raz.
              • majenkir Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 14:57
                ichi51e napisała:
                > No te miny oddaja dobrze co czuje. Tyle ze u mnie wszystkie te 3 uczucia na raz

Wyjatkowo trafnie! big_grin
              • nanuk24 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 23:57
                big_grin
          • lady-z-gaga Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:39
            Z magazynu lat 80tych wyciągną ostatnią paróweczkę hrabiego Barry Kenta. Zagra pieczona kuropatwę.
        • pani_libusza Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:37
          Arabela to klasa sama w sobie, po latach dalej ma swój urok, nie to co pazdzierz Kurskiego.
      • magdalenka79k Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:36
        Też myślałam że to jakaś polska wersja Arabelli...
    • marianna_gers Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:15
      Polska kinematografia wstaje z kolan.
      • ola_dom Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:42
        marianna_gers napisał(a):

> Polska kinematografia wstaje z kolan.

.... big_grin
      • ichi51e Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 12:00
        I wali glowa o zlew jak widac sad
      • elle-hivernale Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 12:01
        Z córką leśnika w roli kostiumografa.
        • owczarkini Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 12:19
          Na 100%. Nie został im nikt, kto się zna o biorą różne blogerki, co się chcą sprawdzić, nabrać doświadczenia albo rozwijać swoje hobby (Mackiewicz, Misio, stadnina). Dlatego to wygląda, jak wygląda.
      • sanrio Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 13:07
        >Polska kinematografia wstaje z kolan.

wstaje, ale od razu pada na ryj
        • capa_negra Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 23:19
          no z ust mi to wyjełaś
    • zla.m Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:40
      Boże... Boże... Bożenko. Co za wąs, co za polimer, co za tiara, co za rękawice, co za splendor. Umarłam ze śmiechu.
    • ichi51e Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:42
      O kurcze niestety wiecej niz 5 roznic widze. Przede wszystkim w jakosci. Jak mnie to wkurza przeciez mozna chyba troche kasy wysuplac i chociaz kostiumy zrobic na bogato. sad a co z belleepowue? Juz nie leci?
    • ichi51e Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:43
      A wspaniale stulecie to pieknie wyglada... az sobie zdjecia wygooglam...
      • dziennik-niecodziennik Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:50
        Ogladane wyglada jeszcze lepiej, bo duza czesc krecona jest w oryginalnych wnetrzach palacu Topkapi. A stroje sa szyte z materialow stosownych do czasow.
        Nie ukrywam ze ogladam z przyjemnością.
        • martishia7 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:58
          Moją uwagę zawsze najbardziej zwraca biżuteria wink
        • paskudek1 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 20:50
          Wspaniałe Stulecie wcale nie było kręcone w Top Kapy, wszystko co w serialu to scenografia. Pokazał to film o kręceniu serialu. Właśnie dlatego jest tak wspaniały, że scenografia do złudzenia wygląda jak oryginał. Biżuteria była tworzona dla każdej postaci osobno, specjalnie. Stroje też szyte z najlepszych tkanin. Na to poszło kilometry materiałów.
    • dziennik-niecodziennik Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:47
      ~¥£%]}<…~¥£\%^^!,€£$€~ MAĆ!!!!
      To juz lepiej bylo wziac ludzi z bractw rycerskich. Przynajmniej by porzadnie wyglądali.
      • ichi51e Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:51
        No dokladnie - jezdze na te zjazdy i powiem ze chocby sto lat robili takich kostiumow by nie mieli. W bractwie to ludzie nawet majtki potrafia sobie udziergac zgodne z epoka.
        • ichi51e Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 10:56
          Zobaczcie sobie np tu othalacraft.com/index.php? to polska produkcja wlasnie. Z wisly
        • gulcia77 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:02
          Wysłać Kurskiego na Wolin, niech sobie Jomsborg poogląda.
        • jowita771 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 14.07.17, 09:37
          > tiumow by nie mieli. W bractwie to ludzie nawet majtki potrafia sobie udziergac
          > zgodne z epoka.

Szyłam kiedyś bratu majtki z jakiegoś zgrzebnego lnu. Maszyna stała obok, a ja w rękach zasuwałam, bo dawniej maszyn nie mieli. Dobrze, że buty sobie sam uszył.
          • ichi51e Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 14.07.17, 14:29
            bylismy z dzieckiem na turnieju i jeden z rycerzy schodzac niemal szlochal ze mu pika pekla "a tyle ja robilem" sad mialam ochote go az przytulic tak mi sie zal tego dziecka zrobilo sad
    • lusitania2 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:00
      a to ptaszydło z tyłu to co za stwór?
    • conena Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:05
      W Kazimierza Wielkiego wcieli się Wiesław Wójcik, a w obsadzie znajdują się także m.in. Halina Łabonarska, Mateusz Król, Marta Bryła i Marcin Rogacewicz.

same sławy!
      • iskierka3 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:14
        No wlasnie to tez zwrocilo moja uwage. Wygladaja jak zespol teatralny z DPSuwink
        • elle-hivernale Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:58
          big_grinbig_grin
        • cosmetic.wipes Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 16:48
          big_grin
      • szarsz Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:25
        Aż musiałam wikipedię zatrudnić, a tam takie smakowite role:
        Wiesław Wójcik - Dworzanin kpiący z umierającej Barbary, Zakapior (niewymieniony w czołówce), Kolega z Gralaka z więzienia spotkany w kinie (niewymieniony w czołówce)

• kama265 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:54
          big_grin big_grin big_grin
        • ichi51e Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 12:01
          big_grinbig_grinbig_grin
        • elle-hivernale Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 12:15
          Wdać również że jego uhm... kariera mocno wyhamowała po 89 r. Na szczęście znów może rozwijać talent pod auspicjami PRL bis.
        • lady-z-gaga Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 12:17
          Za to na pewno był na wszystkich miesięcznicach.
          • beataj1 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 12:48
            Ale niewymieniony w obsadzie smile
        • conena Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 12:54
          szarsz napisała:

> Aż musiałam wikipedię zatrudnić, a tam takie smakowite role:
          > Wiesław Wójcik - Dworzanin kpiący z umierającej Barbary, Zakapior (niewymienion
          > y w czołówce), Kolega z Gralaka z więzienia spotkany w kinie (niewymieniony w c
          > zołówce)
          >

Zakapior niewymieniony w czołówce mnie położył na obie łopatki, siedzę i śmieję się do laptopa big_grin big_grin

Mateusz Król - cytuję filmweb:
          ciekawostki (1)

W 2012 roku ukończył studia na Wydziale Aktorskim Państwowej Wyższej Szkoły Filmowej, Telewizyjnej i Teatralnej w Łodzi (Polska).

obłęd.
    • kitek_maly Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:10
      big_grin
      Super jakość.
      Tak samo jak obecnie emitowany Dziennik Telewizyjny - taki lekko rozmazany, nawiązujący do tych czasów, które TVPiS się dobrze kojarzą.
    • jdylag75 Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:11
      W filmie Miś kręcili serial historyczny, tam stroje były identyczne. Czyżby inspiracja Bareją?!

• mdro Re: Chcecie się pośmiać w tym smutnym dniu? 13.07.17, 11:24
      Ktoś chyba trolluje Kurskiego...
    • stacie_o Aktorzy 13.07.17, 11:24
      Same perełki:
      Halina Łabonarska, nie znam pani, ale to warte zauważenia: Od lat 90. współpracuje z Radiem Maryja[1], od 2003 z TV Trwam.

Wiesław Wójcik, ostatnia rola: listonosz w Katyniu

Mateusz Król, też bardzo znany szerokiej publiczności www.filmweb.pl/person/Mateusz+Kr%C3%B3l-1539507

Jego koleżanka również szeroko znana, to chyba ta Zuza z windy w timobajl
      www.filmweb.pl/person/Marta+Bry%C5%82a-2052329
      chyba jedynie Rogacewicza kojarzę.
      • turzyca Re: Aktorzy 13.07.17, 11:43
        Ja tam lubię BBC za to, że zatrudnia aktorów mało znanych choć dobrych, ale przede wszystkim pasujących do roli. Z tego bym więc zarzutu nie robiła. Pytanie czy ci aktorzy są dobrzy czy zostali zatrudnieni z innych względów.
        • ichi51e Re: Aktorzy 13.07.17, 12:02
          Nie no co ty swietni sa na pewno tylko filmowka (napedzana kapitalem niemieckim) sie nie poznala big_grindd
          • ichi51e Re: Aktorzy 13.07.17, 12:03
            Z drugiej strony zawsze jest nadzieja bo znanych i popularnych aktorow mamy slabych
            • zona_glusia Re: Aktorzy 13.07.17, 14:19
              Aktorzy, nawet dobrzy, muszą mieć co grać. A scenariusza to ja sobie wolę nie wyobrażać. Drętwota dialogów zapewniona, a humor na poziomie kabaretu Pietrzaka.
      • katriel Re: Aktorzy 13.07.17, 14:58
        Łabonarskiej bym się tu akurat nie czepiała, nie jest może jakąś gwiazdą z pierwszych stron gazet, ale z kilku ról ją kojarzę i to niezłe role były, chociaż drugoplanowe, bo ona chyba jakoś tak zawsze się pojawiała jako czyjaś matka. Jest zresztą laureatką Nagrody Solskiej, więc krytycy ją widać doceniają. A że poglądy ma radiomaryjne? No mój Boże, ma to ma, w aktorstwie to chyba nie przeszkadza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka