Dodaj do ulubionych

Na moim fejsie - Schetyna

21.07.17, 20:20
Moi znajomi na fejsie (ci totalnie zakodowani, chodzący na wszystkie demonstracje) żądają, by Schetyna i Petru zeszli ze sceny na rzecz młodych. Piszą: nie chcemy z wami krzyczeć: "zjednoczona opozycja". Jesteśmy tu w innej sprawie, nie pchajcie się przed nas, z wami nie wygramy.
Chcą Biedronia i Kamilę Gasiuk. U Was też?
Obserwuj wątek
    • anorektycznazdzira Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 20:28
      U mnie ludzie piszą, że chcą demokracji, poszanowania konstytucji i pozostania w Europie.
      Nie komentują kto ma lub nie ma być liderem opozycji.
      • antoninanana Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 20:35
        To przede wszystkimsmile Oraz dość często ku..m..ć!
        Ale jednak idzie też falą takie żądanie - od człeka do człeka.
      • regina-phalange Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 21:44
        No właśnie, po co teraz się rozdrabniać na jakieś kwestie personalne?
    • mama303 Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 20:45
      Ci Twoi znajomi niezbyt mądrze robią.
      • antoninanana Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 21:27
        Wg mnie bardzo mądrze. Rodzi się nowy ruch. Poprzedni zgodził się na zużytych polityków i padł.
        Ludzie wracają z manifestacji i jednoznacznie wskazują, kto jest wg nich liderem, a kto nie.
        • afro.ninja Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 21:36
          Biedroń liderem?? Hipsterowa rewolucja?' Pewnie, ze brak świeżośc i lidera, ale ta krzykliwa pani tez nie porwie tłumów
          • princesswhitewolf Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 21:42
            Ale Biedron nie wyraza checi bycia liderem
            • afro.ninja Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 21:44
              Mnie by cieszyl zdeklarowany prezydent gej w tym państwie, także niech próbuje startować, ludzie zaglosuja z przekory. wink
          • ola_fatyga Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 21:50

Schetynie i Petru dziękujemy...
            • ola_fatyga Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 21:52
              Tak Petru postanowił wykorzystać protesty Polaków. Chodzi o pieniądze
              • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:35
                Nowoczesna (jak od zawsze) poprosiła swoich wyborców o wsparcie. Co Cię konkretnie w tym oburza? Mail był skierowany zdaje się do osób zapisanych na newsletter... gdzie ten skandal?
                • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:40
                  Bullshit. Opozycja to nie jest jeden twór więc próba 'zmiany' spowoduje, że ktoś inny niż teraz będzie niezadowolony. Patę dni temu Triss nakreśliła swój ideał na który ja nie zagłosuję. A więc
                  1. albo opozycja będzie koalicją ugrupowań o różnych poglądach, które jednoczą się wokół konkretnej sprawy a każda z nich walczy o własny elektorat
                  2. albo ugrupowania będą się wzajemnie zagryzać atakując argumentami o 'geriatrii', 'Maderze' i licho wie czym jeszcze próbujac wyszarpać sobie wzajemnie elektorat

Ja wybieram opcję 1 ale widzę, że króluje 2. A Jareczek się raduje - po co ma cokolwiek robić jak sami się wykończą.
                  • antoninanana Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:53
                    Ale bzdura! Tylko dwie opcje?
                    To chyba nie pamiętasz, co było przed poprzednimi wyborami. Gdyby Zandberg nie miał programu nie do przyjęcia, wygrałby wybory. Tylko dlatego, że ktoś wreszcie wyglądał na mówiącego co naprawdę myśli! Był lepszy od każdego ze starych graczy.
                    Ludzie są spragnieni nowych, autentycznych lliderów. Zagryzać to się mogą właśnie Schetyna z Petru.
                    Ja wybieram opcję 3- z protestów wyłania się nowa partia i kasuje swoim poparciem popis i resztki.
                    To ludzie tacy jak Petru i Schetyna powodują, że sporo ludzi zostaje w domu. Sorry, taki mamy obecnie klimat.
                    • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:57
                      Antoninanana, ok, a jesli nikt sie z protestow nie wyloni?
                    • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:57
                      antoninanana napisała:
                      > Ale bzdura! Tylko dwie opcje?

A przeczytałaś chociaż o czy pisałam? Bo nie pisałam o 2 PROGRAMACH.

> Tylko dlatego, że ktoś wreszci
                      > e wyglądał na mówiącego co naprawdę myśli! Był lepszy od każdego ze starych gra
                      > czy.

I zdobył cudowne...3% głosów? Ja na niego glosować nie zamierzam.

> Ja wybieram opcję 3- z protestów wyłania się nowa partia i kasuje swoim poparci
                      > em popis i resztki.

Jedna partia, która dogodzi wszystkim POLAKOM? Błahahahahahaha big_grin Gdzie dwóch Polaków tam 3 zdania - taka stara prawda.
                      • antoninanana Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:00
                        Uzyskał mało, bo miał program nie do przyjęcia, już to napisałam. Chciał podatków 75%!
                        Ale jakie było poruszenie dzień po tym jak się pierwszy raz pojawił w tv...
                        Solidny program środka i popis znika. Takie jest moje marzenie.
                        • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:03
                          antoninanana napisała:
                          > Uzyskał mało, bo miał program nie do przyjęcia,

No więc sama dowiodłaś nieskuteczności.

> Solidny program środka

Tak - ostatnio został on obśmiany jako 'ciepła woda w kranie' big_grin
                          • antoninanana Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:28
                            Nie zrozumiałyśmy się.
                            Ciepła woda w kranie to jest PO. Ja nie mówię o partii ślizgającej się nad problemami, tylko takiej, która zajmie się służbą zdrowia, przemocą w rodzinie, sądami (żeby np. rozwód z panem lejącym żonę nie trwał 7 lat jak u mojej koleżanki), prawdziwą reformą polskiej szkoły itp itd.
                            A ty przepraszam jesteś za tym starym kapciem PO?
                            • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:36
                              antoninanana napisała:
                              > Ciepła woda w kranie to jest PO. Ja nie mówię o partii ślizgającej się nad prob
                              > lemami, tylko takiej, która zajmie się służbą zdrowia, przemocą w rodzinie, sąd
                              > ami (żeby np. rozwód z panem lejącym żonę nie trwał 7 lat jak u mojej koleżanki
                              > ), prawdziwą reformą polskiej szkoły itp itd.

Taaa... Jedna partia z idealnym programem na wszystko big_grin Pstryk i wszystkie problemy znikną i wszyscy będą szczęśliwi - Ci co chcą 1000+ i Ci co chcą niskich podatków. Taka koszulka 'one size fits all' big_grin

Śnij dalej big_grin
                              • antoninanana Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:40
                                Nie no jasne, zamiast śnić lepiej się trzymać Gaci Petru i Schetyny... Sorry, wolę być marzycielką. Historia zna takich, którzy mówili "I had a dream"...
                                Nie mówiłam o partii idealnej, tylko LEPSZEJ.
                                • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:45
                                  antoninanana napisała:
                                  > Nie no jasne, zamiast śnić lepiej się trzymać Gaci Petru i Schetyny... Sorry, w
                                  > olę być marzycielką. Historia zna takich, którzy mówili "I had a dream"...
                                  > Nie mówiłam o partii idealnej, tylko LEPSZEJ.

Ten od 'I had a dream' to akurat bardzo dużo poza śnienie ROBIŁ. Twoja patia nie istnieje (i nie wiadomo czy w ogóle zaistnieje) a Ty już musisz na wszelki wypadek zagryźć wszystko dookoła. PO CO?

W Polsce jest miejsce dla wszystkich wyobraź sobie, że Twoja wyśniona partia a gejem na czele nie przekona na przykład konserwatystów. I co wtedy? Lepiej żeby Ci konserwatyści zagłosowali na Schetynę czy na PiS? Twoja wyśniona partia może nie przekonać liberałów. I co wtedy? Lepiej, żeby zagłosowali na Nowoczesną czy zostali w domach i oddali swój głosy walkowerem zdyscyplinowanemu elektoratowi PiS?

Lepiej współpracować czy zagryzać?
                                  • antoninanana Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 07:17
                                    Jeszcze nie istnieje, a Ty juz krytykujesz samą ideę wymiany pokoleniowej polityków. Nie istnieje, ale zaistnieje. Nikt nie chce jednej jedynej partii w Polsce, a ty się zachowujesz, jakbym taką postulowała. Oczywiście, że mogą współistnieć i współpracować.
                                    Ale chciałabym, żeby w wyniku tych protestów powstała partia dominująca. I owszem, byłoby zajebiście, gdyby było w niej dużo dziewczyn i gej. Stare heteroseksualne dziady robią politykę, która mi nie odpowiada.
                                    I moje prawo.

• araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 08:14
                                      antoninanana napisała:
                                      > Jeszcze nie istnieje, a Ty juz krytykujesz samą ideę wymiany pokoleniowej polit
                                      > yków.

Nie neguję - po prostu Twoje (ekstra naiwne moim zdaniem) oczekiwanie na rycerza na białym koniu NIE MUSI odbywać się za pomocą obrzygiwania tego co jest. Rozumiesz?

Twój rycerz pojawi się albo nie - uj wie. Spodoba się ludziom albo nie. Zanim to jednak nastąpi rzygając dajecie świetne argumenty PiS i ZNIECHĘCACIE ludzi. Mówicie ludziom - 'patrzcie - opozycja jest zła, kradnie, geriatria, cimajdan'. Czyli dokładnie do co powinien PiS ale nie musi bo WY TO ROBICIE.
                                • wielki_uscisk Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:56
                                  Pod warunkiem, że będziesz realistką podczas wyborów - a nie na złość babci odmrozić sobie uszy i nie pójść głosować wcale, w takiej obrazie majestatu (że marzenia się nie spełniają).
                                  • antoninanana Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 07:19
                                    Jak dotąd byłam. Głosowałam na PO tylko z tego powodu. Ale takie emocje mają szansę wyłonić nową siłę, na którą będzie można zagłosować bez obawy, że to zmarnowany głos.
                                    • kk345 Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 15:27
                                      Z kogo ma sie, twoim daniem, składać ta nowa siła? Bo ani Biedroń, ani Gasiuk nie pociągną za sobą innych, niż młodzi, alternatywni z wielkich miast, statystyczny Polak w życiu nie zagłosuje ani na geja, ani na babę, w dodatku młodą. Sorry, taki klimat. Problem w tym, ze opozycja realnie nie istnieje ale na dziś NIE MA nikogo, kto mógłby przejąć pałeczkę
                                      • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 15:54
                                        kk345 napisała:
                                        > Bo ani Biedroń, ani Gasiuk nie pociągną za sobą innych,
                                        > niż młodzi, alternatywni z wielkich miast, statystyczny Polak
                                        > w życiu nie zagłosuje ani na geja, ani na babę, w dodatku młodą.
                                        > Sorry, taki klimat.

DOKŁADNIE!!!

Dlatego opozycja nie może mieć jednej słusznej twarzy - musi mieć WIELE. Każdy powinien apelować do swojego elektoratu i jednoczyć go wokół wspólnych ważnych spraw i tylko tych spraw. O resztę się nie żreć - to nie kampania wyborcza.
                                        • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 16:02
                                          Slowo jednoczyc to u ciebie chyba znajduje sie w slowniku wyrazow obcych
                                          • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 16:07
                                            nathasha napisała:
                                            > Slowo jednoczyc to u ciebie chyba znajduje sie w slowniku wyrazow obcych

Emigranteczka nie będzie mi mówić jak żyć. Twoje 'IMO' Nataszko jest dla mnie warte tyle, co papier toaletowy. Ale atakuj - na pewnie mnie przekonasz big_grin
                                            • wielki_uscisk Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 16:21
                                              araceli napisała:

>> Slowo jednoczyc to u ciebie chyba znajduje sie w slowniku wyrazow obcych
                                              > Emigranteczka nie będzie mi mówić jak żyć. Twoje 'IMO' Nataszko jest dla mnie
                                              > warte tyle, co papier toaletowy. Ale atakuj - na pewnie mnie przekonasz big_grin

Jak to leciało, araceli?
                                              "Nie róbmy roboty PiS za nich"?

To ja przepraszam - Ty wolontariuszka? suspicious
                                              • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 16:37
                                                wielki_uscisk napisał:
                                                > Jak to leciało, araceli?
                                                > "Nie róbmy roboty PiS za nich"?

Polecam przeczytać wcześniejszą dyskusję z Nataszką, gdzie pier.li od rzeczy na temat miasta w którym mieszkam. Generalnie wypowiedzi należy czytać w KONTEKŚCIE.
                                                • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 16:48
                                                  Tzn nie pie..doli do rzeczy tylko postanowilas slicznie sie nie ustosunkowywac tylko poleciec bluzgami. Tobie wystarczy zamachac rozowym i te wszystkie teksty o jednoczeniu aracelko mozesz sobie wsadzic w ten tunel o ktorym pisalas jako swoim glownym argumencir
                                                  • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 17:28
                                                    nathasha napisała:
                                                    > postanowilas slicznie sie nie ustosunkowywac

Napisałam wyraźnie, merytorycznie i kilkukrotnie. Ty jedyne co miałaś do powiedzenia to 'IMO powinni'. No więc poinformowałam ile zdanie emigranteczki o ty co powinno się robić w MOIM mieście znaczy dla mnie.
                                                  • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 17:52
                                                    Nie odpowiedzialas na nic merytorycznie. Choc byc moze bluzgi sie tak u ciebie kwalifikuja. Nie odpowiedzialas nic na to ze PO poparlo Karnowskiego mimo toczacej sie rozprawy, a glownym argumentem na rzecz Adamowicza jest to ze rzadzi 20 lat i wybudowal tunel. Ale jak juz pisalam jestes swietna lekcja.
                                                  • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 18:06
                                                    nathasha napisała:
                                                    > Nie odpowiedzialas na nic merytorycznie.

Nie zadałaś pytania big_grin Jak nie panujesz nad tym co piszesz to przeczytaj sobie jeszcze raz big_grin

Skompromitowałaś się za to wymądzrzaniem na temat miasta, o którym nie masz zielonego pojęcia, próbując arogancko wyznaczać co dla jego mieszkańców powinno być ważne.
                                                  • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 18:43
                                                    Tak, nie mam pojecia o wlasnym miescie. I nie potrzebuje pytac, nie czerpie wiedzy ze skarbnicy madrosci za jaka siebie uwazasz. Natomiast, araceli, na sama mysl ze ktos taki reprezentuje opozycje przechodza mnie ciarki a na mysl o tym z ktos mnie mogl postrzegac tak jak ja ciebie po tej calej pogardzie i agresji jaka sie z ciebie wylewa to troche mi sie slabo robi.
                                                  • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 19:15
                                                    nathasha napisała:
                                                    > Tak, nie mam pojecia o wlasnym miescie.

Nie pisałyśmy o UK big_grin

Swoją drogą Nataszko - przyjmijmy na moment Twój punkt widzenia, że powinno się wykopywać natychmiast osoby 'skompromitowane'.

Otóż jakiś czas temu opiewanej przez Ciebie pani Gasiuk-Pihowicz wygrzebano z przeszłości, że w czasach referendum przed wejściem do UE wystąpiła na plakatach Unii Wolności jako 'polonistka-ateistka'. Cała prawica rżała ze śmiechu na przemian - pani według nich się 'skompromitowała'. Jeżeli wpiszesz w Googla 'Gasiuk-Pihowicz kompromitacja' to jeszcze parę perełek znajdziesz.

Więc dlaczego (w kontekście Twoich słów o Adamowiczu) chcesz, żeby twarzą opozycji była osoba 'skompromitowana'?
                                                  • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 19:20
                                                    araceli napisała:

> nathasha napisała:
                                                    > > Tak, nie mam pojecia o wlasnym miescie.
                                                    >
                                                    > Nie pisałyśmy o UK big_grin

Zart na poziomie piaskownicy
                                                    >
                                                    > Swoją drogą Nataszko
                                                    Zrezygnuj z protekcjonalnego tonu.

• araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 19:55
                                                    nathasha napisała:
                                                    > Zrezygnuj z protekcjonalnego tonu.

Oczywiście MERYTORYCZNEJ odpowiedzi na pytanie nie ma. Jakie to znamienne.
                                                  • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 20:34
                                                    Na rozhisteryzowanego kaczynskiego bez trybu tez nie ma.
                                                  • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 20:52
                                                    nathasha napisała:
                                                    > Na rozhisteryzowanego kaczynskiego bez trybu tez nie ma.

Peron odjechał? Pytałam o 'skompromitowaną' Gasiuk-Pihowicz... ona jest dla Ciebie Kaczyńskim????
                                                • wielki_uscisk Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 23:32
                                                  araceli napisała:

>> Jak to leciało, araceli?
                                                  >> "Nie róbmy roboty PiS za nich"?
                                                  > Polecam przeczytać wcześniejszą dyskusję
                                                  > z Nataszką, gdzie pier.li od rzeczy na temat
                                                  > miasta w którym mieszkam.

Aaa... to przepraszam, bluzgaj - droga wolna.
                                                  Masz usprawiedliwienie wink
                                                  Moralny imperatyw wręcz (tak to chyba Jaruś nazwał po swoim 'nietrybieniu').
                                                  Zasugerowałbym też wtręt o ogoleniu głów takim jak Ona.

Może Ty zostaniesz na forum twarzą nowej zmiany?
                                                  Gdańszczanka, dumna Polka, zapalczywa jak Jezu z powrozkami w świątyni.
                                                  Z tym moim opisem i Twoim mordobiciem to katolików i kibiców Arki mamy w kieszeni.

> Generalnie wypowiedzi należy czytać
                                                  > w KONTEKŚCIE.

Przeżywacie te swoje zdania jak mrówki okres smile
                                                  Generalnie to obie jesteście zbyt mocno do siebie podobne: jak szczęki zaciśniecie, to tworzycie te swoje forumowe brazylijskie tasiemce.
                                                  A ja głupi się jeszcze między te pazury ładuję.

Wyluzujcie, bo... czytat' hadko.
                                                  • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 24.07.17, 07:33
                                                    wielki_uscisk napisał:
                                                    > Aaa... to przepraszam, bluzgaj - droga wolna.

Napisanie, że czyjeś zdanie mnie nie interesuje to 'bluzg'? big_grin

> Może Ty zostaniesz na forum twarzą nowej zmiany?

Może Ty bś przeczytała co napisałam w tym wątku o 'twarzach'? Kolejna bijąca się z własnymi wymysłami...
                                                  • wielki_uscisk Re: Na moim fejsie - Schetyna 24.07.17, 22:39
                                                    araceli napisała:

>> Aaa... to przepraszam, bluzgaj - droga wolna.
                                                    > Napisanie, że czyjeś zdanie mnie nie interesuje to 'bluzg'? big_grin

Hahahahahaha smile
                                                    big_grin
                                                    (Jak głupią udajesz, to ja również - fajnie, szczerze będzie, popalimy bez filtra! smile)
                                                    W przeciwieństwie do niektórych ja tam lubię orły w gnoju robić (tylko attention span mam krótki... ale gruby! jeśli wiesz, co chcę powiedzieć [wink wink] wink).

Napisanie: "pier_oli od rzeczy" - już owszem, jest bluzgiem.
                                                    Jeśli to wg Ciebie napisanie, że 'nie interesuje mnie Jej zdanie', pozwolę sobie na podobny eufemizm:
                                                    Nie pier.., ekhm! znaczy się: "nie przynudzaj!"
                                                    wink

>> Może Ty zostaniesz na forum twarzą nowej zmiany?
                                                    > Może Ty bś przeczytała co napisałam w tym wątku o 'twarzach'?

Na chu.., ekhm! znaczy się: "W jakim celu, Kochana?"

Jest sens Cię czytać?

Raz piszesz z sensem, nawet miesiącami... a później - jak Ci coś nie podpasuje - jak nie spluniesz! to nie wiadomo gdzie i czy w ogóle usiąść obok.

Nie każdy może być Twoim małym pingwinkiem, żeby (nie zwracając - nomen omen! - uwagi na czynność Twego wymiotu) z dziobka Ci "to" spijać ze względu na wartości odżywcze.
                                                    I - jeśli uważasz, że to ich strata... to strata jest podobna do nadrobionego dystansu, by spaw na chodniku ominąć.

Może sama przeczytaj ten sam wątek - i (do k..n.., ekhm! "do diaska, Słoneczko") zauważ, że nieco Ci nawet kibicowałem powyżej?

Normalnie jakby Hulk z Ciebie wychodził czasami.
                                                    A później taka znowu Dory.
                                                    No to hoć, zielony - wyszumimy, wybiegamy, porcięta poszarpane przewietrzysz... może akwamarynka wróci szybciej? smile

> Kolejna bijąca się z własnymi wymysłami...

Kolejna odsłona araceli bijąca się z wyimaginowanymi wrogami, po tej samej stronie barykady.

Widzisz, jak zgaduję bez czytania?
                                                    Skąd ja to mogę wiedzieć (nawet wątku nie czytając).
                                                    Pewno przodki(ewki) mi powiedziały, albo truscaveczki (P, NMSP suspicious)
                                                    ....
                                                    veg whisperer ...
                                                    neveg lose your nerveg.

To jeszcze po szlagu, Celinko? ^_^
                                                    kiss
                                            • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 16:21
                                              I tyle w temacie jednoczenia. Jestes pewna ze nie piszesz tez pod nickiem triss? suspicious
                                • taki-sobie-nick Poza tym, że mówili, 23.07.17, 23:38
                                  to coś robili. Ile masz lat i jaki macie program?

Nie mam tak. Moje konto na fejsie jest prawie nieaktywne, a już na pewno apolityczne. Nie mam znajomych zakodowanych, a tym bardziej totalnie.
                    • tiszantul Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 02:19
                      > Gdyby Zandberg nie
                      > miał programu nie do przyjęcia, wygrałby wybory

Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
                      Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
                • ola_fatyga Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:41
                  To, że facet wstydu nie ma. Nie trzeba bylo na Maderę wyjeżdżać z kochanką...to by nie musiał żebrać
                  • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:42
                    ola_fatyga napisała:
                    > To, że facet wstydu nie ma. Nie trzeba bylo na Maderę wyjeżdżać z kochanką...to
                    > by nie musiał żebrać

A czego ma się wstydzić konkretnie?
                    • ola_fatyga Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:58
                      >A czego ma się wstydzić konkretnie?

Facet zalicza wpadkę za wpadką.
                      Czego ma się wstydzić?
                      Arogancji może? Tego, ze jest tylko zainteresowany autopromocją? Nie widzisz tego?
                      • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:59
                        ola_fatyga napisała:
                        > Facet zalicza wpadkę za wpadką.

A napiszesz co w końcu konkretnie Cię oburza? KONKRETNIE?
                  • taki-sobie-nick Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 23:39
                    ola_fatyga napisała:

> To, że facet wstydu nie ma. Nie trzeba bylo na Maderę wyjeżdżać z kochanką...to
                    > by nie musiał żebrać

Bez sensu, i tak nie musi, ale to mały cwaniaczek, więc korzysta z każdej sytuacji.
        • mama303 Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 21:58
          antoninanana napisała:

> Wg mnie bardzo mądrze. Rodzi się nowy ruch.

ale to nie czas na personalne przepychanki!!!!!
          • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:26
            Ale opozycja musi sie zmienic, absolutnie musi.
            • mama303 Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 10:12
              nathasha napisała:

> Ale opozycja musi sie zmienic, absolutnie musi.

na razie opozycja powinna mieć wspólne stanowisko i nikogo nie wykluczać. Jak zaczną się kłócić, wykluczać, krytykować to tylko lepiej dla PIS.
          • ola_fatyga Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:32
            Petru to polityczny bankrut, jak pogrążył Nowoczesną, tak pogrąży opozycję.
            • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:41
              Opozycję najpierw zagryzie własny elektorat.
              • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:43
                Araceli, jestem po rozmowie z mama i takich ludzi opozycja nigdy nie przekona o ile sie nie zmieni, nie musi byc dramatycznie ale musi byc czytelny gest
                • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:45
                  nathasha napisała:
                  > Araceli, jestem po rozmowie z mama i takich ludzi opozycja nigdy nie przekona o
                  > ile sie nie zmieni, nie musi byc dramatycznie ale musi byc czytelny gest

NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK 'OPOZYCJA'.

Twojej matki nie przekona 'taki ktoś' a kogoś innego nie przekona 'ktoś taki' jak przekona Twoją matkę.

Opozycja to nie jest jeden twór więc próba 'zmiany' spowoduje, że ktoś inny niż teraz będzie niezadowolony. Padę dni temu Triss nakreśliła swój ideał na który ja nie zagłosuję. A więc
                  1. albo opozycja będzie koalicją ugrupowań o różnych poglądach, które jednoczą się wokół konkretnej sprawy
                  2. albo będą się wzajemnie zagryzać atakując argumentami o 'geriatrii', 'Maderze' i licho wie czym jeszcze.

Ja wybieram opcję 1 ale widzę, że króluje 2.
                  • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:51
                    Nie do konca mi o to chodzi. Ja wiem ze nie ma juz wielu partii opozycyjnych i ty to wiesz ale gros ludzie nie - i zeby ich przekonac zeby ruszyli tylki to trzeba gestow. PO musi wykonac ten gest, nowoczesna i lewica. RAZEM.
                    • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:53
                      Jakich 'gestów'???

I nie - nie chodziło mi o to, że 'nie ma wielu partii opozycyjnych' - JEST WIELE - i to jest potencjał do zagospodarowania całego poza PiSowskiego elektoratu.
                      • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:55
                        Takich ze np nie beda popierali skompromitowanych ludzi tylko dlatego ze sa ich.
                        • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 22:57
                          A kto popiera?
                          • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:03
                            PO
                            • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:03
                              Gdzie?
                              • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:06
                                W gdansku i sopocie
                                • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:07
                                  Czy kobiety naprawdę nie potrafią pisać KONKRETNIE????

Mieszkam w Gdańsku - oświecisz mnie?
                                  • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:10
                                    Adamowicz. W sopocie karnowski - poparli go watpliwego zanim uprawomocnil sie wyrok sądu
                                    • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:14
                                      nathasha napisała:
                                      > Adamowicz.

ADAMOWICZ CO????? Naprawdę nie można napisać pełnego zdania????

Adamowicza wybrali ludzie w powszechnych, demokratycznych wyborach (ostatnio ponad 60% głosów). Może Cię to zdziwi ale on ma tutaj naprawdę duże poparcie i wielu ludzi chwali jego politykę. Osobiście go nie lubię i głosowałam na Ewę Lieder (obecnie posłankę Nowoczesnej) bo uważam ją za znacznie lepszą kandydatkę ale SZANUJĘ wolę gdańszczan wyrażoną w demokratycznych wyborach.
                                      • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:23
                                        Araceli, Ty mnie naprawde fascynujesz. Adamowicz ma o ile wiem zarzuty oraz problemy z deklaracjami majatku. Ludzie moga go popierac ale niech PO tego nie firmuje swoim logo, bo poparcie ulotni sie a pamiec zostanie
                                        • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:31
                                          nathasha napisała:
                                          > Adamowicz ma o ile wiem zarzuty oraz pr
                                          > oblemy z deklaracjami majatku. Ludzie moga go popierac ale niech PO tego nie fi
                                          > rmuje swoim logo, bo poparcie ulotni sie a pamiec zostanie

Pamięć CZYJA????

Może zejdź na ziemię kobieto bo nawet nie wiesz o czym bredzisz. Adamowicz rządzi Gdańskiem od 20 (!!) lat. Fakt, że źle wypełnił oświadczenie majątkowe mało kogo tu interesuje - bo dlaczego by miało???? Nie przejechał nikogo po pijaku, nie bił żony. Prezydentem dla większości gdańszczan był dobrym więc wykopać faceta bo CO? Bo PiSowski elektorat skamle, że się 'skompromitował'? Pamięć CZYJA zostanie - PiSowców czy ludzi, którzy (w końcu!!) śmigają tunelem pod Martwą Wisłą?

Ja sama mam zastrzeżenia do jego polityki ale próba utopienia polityka bo źle wypełnił oświadczenie jest po prostu żałosna. Z resztą - sprawę odgrzebano po przejęciu prokuratury przez Ziobrę co zostało tutaj jednoznacznie odebrane jako hucpa polityczna.
                                          • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:46
                                            Cudowna jestes. Taka do uwielbiania.
                                            Komorowski tez mial przejechac zakonnice na pasach po pijaku zeby przegrac.
                                            Ostatni akord ws Adamowicza, jeszcze niezalezny SN
                                            wiadomosci.wp.pl/prezydent-gdanska-pawel-adamowicz-stanie-przed-sadem-6108822859495041a
                                            O jego majatku i powiazaniach z deweloperami pisal natemat a, wiec lis juz w 2013 r. I owszem, pamiec glosujacych nie skupi sie na rozpamietywaniy wlasnej winy ale tym ze to PO ich oszukalo. Z adsmowiczem trzeba bylo postapic jak z nowakiem a nawet lagodniej, nie udzielac mu poparcia przy pierwszej watpliwosci.
                                            • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:52
                                              nathasha napisała:
                                              > O jego majatku i powiazaniach z deweloperami pisal natemat a, wiec lis juz w 20
                                              > 13 r. I owszem, pamiec glosujacych nie skupi sie na rozpamietywaniy wlasnej win
                                              > y ale tym ze to PO ich oszukalo. Z adsmowiczem trzeba bylo postapic jak z nowak
                                              > iem a nawet lagodniej, nie udzielac mu poparcia przy pierwszej watpliwosci.

Taaa... Nataszka a wiesz Ty chociaż kiedy były ostatnie wybory samorządowe w Polsce? W 2014 roku. Ile glosów dostał? Ponad 60%. Myślisz, że ludzie tutaj to idioci i nie wiedzą kim jest Adamowicz? Debile sami?

O tym jaki stosunek ma Adamowicz do deweloperów wiadomo od lat i głosujący mieli pełną świadomość insynuacji, które pod jego adresem się pojawiały. I nadal wola tunel pod Martwą Wisłą.

No ale Ty - nawet nie mieszkając w PL przecież wiesz lepiej big_grin
                                              • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 06:03
                                                Peace siostro. Na pis tez zaglpsowalo duzo a swoja twarz trzeba miec. PO nie musi tego firmowac logiem partii. IMO.
                                                • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 08:15
                                                  nathasha napisała:
                                                  > PO nie musi tego firmowac logiem partii. IMO.

Czyli PO ma się odwrócić od popieranego prezydenta, żeby zadowolić PiSowską mniejszość w Gdańsku. I Nataszkę.

<FACEPALM>
                                                  • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 17:25
                                                    Araceli, czy ty jestes normalna? Bo mi sie wydaje ze jak jestes jak atakujacy pitbul to jestes w kompletnym amoku. Ale dzieki za lekcje. Bolesna ale cenna
                  • tiszantul Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 02:27
                    > 1. albo opozycja będzie koalicją ugrupowań o różnych poglądach, które jednoczą
                    > się wokół konkretnej sprawy

przecież różne odłamy opozycji nie mogą się zjednoczyć nawet wokół tego, który odłam najbardziej chce jednoczyć. "My się chcemy zjednoczyć z innymi częściami opozycji wokół konkretnej sprawy, ale oni nie chcą się z nami jednoczyć, tylko dzielą opozycję" - "Nieprawda, to my łączymy, a oni dzielą. Gdyby nie dzielili, to już byśmy się połączyli".

Nie wiem, kto jeszcze traktuje te opozycyjne gadki o łączeniu i dzieleniu poważnie.
                    • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 08:16
                      tiszantul napisała:
                      > przecież różne odłamy opozycji nie mogą się zjednoczyć nawet wokół tego, który
                      > odłam najbardziej chce jednoczyć. "My się chcemy zjednoczyć z innymi częściami
                      > opozycji wokół konkretnej sprawy, ale oni nie chcą się z nami jednoczyć, tylko
                      > dzielą opozycję" - "Nieprawda, to my łączymy, a oni dzielą. Gdyby nie dzielili,
                      > to już byśmy się połączyli".
                      >
                      > Nie wiem, kto jeszcze traktuje te opozycyjne gadki o łączeniu i dzieleniu poważ
                      > nie.

O proszę dziewczyny - PiSowski Troll pięknie wyjaśnił jak odbierane jest to co robicie. CBDU.
                      • antoninanana Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 08:51
                        Ty wciąż nie rozumiesz. My nie łączymy istniejącej już beznadziejnej opozycji. My mówimy o nowym ruchu społecznym, z którego wyrosną nowi politycy.
                        Ja nie chcę zjednoczonej opozycji, tylko zjednoczonej Polski. Chcę, żeby ludzie głosujący na odmienne partie, lubili się i szanowali. Żeby mieli tematy, w których zgadzają się ze sobą i takie, gdzie się różnią.
                        Ty jesteś jak ci ludzie, którzy za komuny mówili: po co to robicie? Komuna nigdy nie upadnie!
                        Jesteś za utrzymaniem okropnego podziału Polski. A ja mam po kokardę panów, którzy dla utrzymania własnych stołków szczują mnie i moich sąsiadów na siebie. Niech się zagryzają sami. Ich czas mija.
                        • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 08:56
                          antoninanana napisała:
                          > Ty wciąż nie rozumiesz. My nie łączymy istniejącej już beznadziejnej opozycji.
                          > My mówimy o nowym ruchu społecznym, z którego wyrosną nowi politycy.

Cudownie ale czy mogłybyście (nie wiem kogo zaliczasz do 'my') przy okazji nie rzygać na tych co są? Naprawdę nie możesz się powstrzymać? Naprawdę musisz zniszczyć to co jest jak nawet Twojego rycerza na białym koniu na horyzoncie jeszcze nie ma?

Bo wiesz - Ci co są TEŻ mają swoich zwolenników. Oni nie muszą chcieć tego co Ty? MUSZĄ?

I po raz kolejny bo widać nie ogarniasz - NIE PISZĘ O ZJEDNOCZONEJ OPOZYCJI. Dociera? Da się ogarnąć? Piszę, że różne partie opozycyjne mogą się jednoczyć wokół konkretnej, palącej sprawy jak np. obecny kryzys ale poza tym NIE MUSZĄ się wzajemnie obrzygiwać robiąc cudowny prezent dla PiSu.

> Chcę, żeby ludzie
                          > głosujący na odmienne partie, lubili się i szanowali.

RZYGANIEM chcesz szanować ???????? OJP!

> Jesteś za utrzymaniem okropnego podziału Polski.

Widać nic do Ciebie nie dociera. Śnij dalej uncertain
                          • antoninanana Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 09:02
                            Robisz dokładnie to, co powoduje we mnie odrzut od archeo-duo-układu. Atakujesz, nazywasz moje słowa rzyganiem itd. Tak komunikuje się popis. Zohydza komunikację, ludzi, eskaluje. I właśnie dlatego przegra. EOT.
                            • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 09:12
                              antoninanana napisała:
                              > Robisz dokładnie to, co powoduje we mnie odrzut od archeo-duo-układu. Atakujesz
                              > , nazywasz moje słowa rzyganiem itd. Tak komunikuje się popis. Zohydza komunika
                              > cję, ludzi, eskaluje. I właśnie dlatego przegra. EOT.

Cudownie! Wspaniale! Odrzuć i zniszcz wszystko a potem idź śnij o rycerzu na białym koniu!
                            • ola_fatyga Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 09:19
                              >Atakujesz, nazywasz moje słowa rzyganiem itd. Tak komunikuje się popis. Zohydza komunikację, ludzi, >eskaluje.

Dokladnie. Mam dosc jednych i drugich. Gdy PO bylo u wladzy, okradło ludzi z pieniędzy z OFE, podwyższylo wiek emerytalny, afera goniła aferę, jedyne, co zrobila, by wygrać wybory to było straszenie PISem- i chociaz wyborcy pokazali im faka, dalej stosują te sama taktyke.
                              • paszczakowna1 Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 15:02
                                >okradło ludzi z pieniędzy z OFE

Nie. Peło nie "okradło", tylko przez to złe peło nie płacisz prowizji od zakupu obligacji.

>podwyższylo wiek emerytalny

Uważasz, ze przez złośliwość, czy z powodu sytuacji demograficznej?

>afera goniła aferę

Tak, tak, Nowak zegarka nie wpisał. (Za co wyleciał z rządu). Teraz dopiero nie masz afer, co tam miliardy Biereckiego ze SKOK, "stodoła" Szyszki i jego hektary, wójt Obajtek na czele Energi i tajemnicze finansowanie partii Ziobro dziesiatkami tysięcy przez maturzystki i emerytki... No ale w TVP o tym nie mówią, więc suweren szczęśliwy,
              • ola_fatyga Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:08
                To może opozycja niech zrezygnuje z firmowania się ludźmi, którzy już dawno się skompromitowali vide Petru w wcześniej kucyk Kijowski? A propos Nowoczesna ma tak wielkie długi, ze bym sie nie zdziwiła, gdyby i tam byla jakas defraudacja...
                • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:09
                  Kijowskiego probowali odsunac i w koncu zrobili to zgodnie z zasadami demokracji
                • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:10
                  Jakieś źródło swoich rewelacji podasz?
                  • ola_fatyga Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:15
                    >Jakieś źródło swoich rewelacji podasz?

W jakims zabetonowym silosie na zboże zyjesz? Nie slyszalalas o dlugach nowoczesnej i defraudacjach kijowskiego? A który rok obecnie mamy to wiesz, czy tez przypomniec ci i podac źródlo?
                    • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:18
                      ola_fatyga napisała:
                      > W jakims zabetonowym silosie na zboże zyjesz? Nie slyszalalas o dlugach nowocze
                      > snej i defraudacjach kijowskiego? A który rok obecnie mamy to wiesz, czy tez pr
                      > zypomniec ci i podac źródlo?

Czyli po prostu kłamiesz. CBDU.
                      • ola_fatyga Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:30
                        >Czyli po prostu kłamiesz.

Mamy 2017 rok, Kijowski zdefraudował pieniądze, Nowoczesna tonie w długach - to fakt, a nie kłamstwo

www.google.pl/#q=d%C5%82ugi+nowoczesnej
                        www.google.pl/#q=faktury+kijowskiego
                        • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:33
                          AAA.. 'gotowy na wszystko' na salon24 big_grin Brawo!
                • ola_fatyga Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:13
                  Petru to jedne z najsłabszych ogniw opozycji, które PIS za chwilę skompromituje pstryknięciem palców. Ten facet ciągle sie podkłada.
                  • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:15
                    ola_fatyga napisała:
                    > Ten facet ciągle sie podkłada.

Bla, bla, bla. Powtarzasz w kółko jak katarynka a konkretów jak nie było tak nie ma.

Byle zagryźć!
                    • ola_fatyga Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 08:53

>Byle zagryźć!

A jak smile))))
                      Rysiu ma parcie na szkło, chciałby rządzić krajem, a nie nie nadaje się do zarządzania szaletem miejskim
    • kwietniowka2011 Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:04
      ja tez uważam że opozycji potrzeba nowych i młodych twarzy, nie Schetyny, Kopacz czy Balcerowicza
      • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:06
        Ja uważam, że potrzeba Ryana Goslinga ale nie mam do niego numeru telefonu big_grin
        • antoninanana Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:32
          No to sobie uważaj i ośmieszaj, wielbicielko partii, dla której poparcie sięgnęło dna. Twój Petru leży na deskach. Nikt za nim nie pójdzie.
          • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:39
            antoninanana napisała:
            > wielbicielko partii, dla której poparcie sięgnę
            > ło dna. Twój Petru leży na deskach. Nikt za nim nie pójdzie.

Wal, wal - zagryzaj! Twojej wyśnionej partii nawet nie ma a Ty już robisz wszystko, żeby innym się nie udało.

W sumie - jak będziecie dalej tak robić to ludzie po prostu nie pójdą na wybory. Taaa.. Jareczek nie mógł sobie wymarzyć lepszej 'opozycji' big_grin
            • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:48
              Dziewczyny w watku obok pisza same komplementy o dzialaczkach Nowoczesnej, czemu nie odsunac petru w cien a dac im zostac twarzami.opozycji?
              • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:53
                Ja nie mam nic przeciwko - pisałam wyżej o Ewie Lieder. Kapitalna babka.
              • araceli Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:57
                nathasha napisała:
                > Dziewczyny w watku obok pisza same komplementy o dzialaczkach Nowoczesnej,
                > czemu nie odsunac petru w cien a dac im zostac twarzami.opozycji?

Na marginesie - nie wszystkie piszą komplementy - pod adresem posłanek .N wielokrotnie padały (niezasłużone) ostre słowa, wyzwiska, obelgi. Żyjemy w dość konserwatywnym kraju i kobiety na czele partii nie wszystkim się podobają. Więc nie jest też tak, ze zamiana Ryśka na Kamilę spodoba się WSZSTKIM.
                • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 06:01
                  Nie wymiana, tylko mniej ryska wiecej, duuuuuzo, dziewczyn
                  • antoninanana Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 07:24
                    No i widzisz Natasza, tak mnie wyzywałaś od pisu i symetrystów, a nagle się okazuje, że sama chcesz dużo dziewczyn. Jakbyś jeszcze przestała atakować personalnie każdego, kto ma w jakimś temacie inne zdanie niż ty (rozmowa, życzliwość, próba wzajemnego zrozumienia), byłabym skłonna przestać traktować cię jak trolla. Twoje dotychczasowe wypowiedzi bardzo zniechęcały do opcji anty-pis. Przestałam cię czytać, bo twoja agresja powodowała, że miałam ochotę glosować na Jara.
                    Ku rozwadze.
                    • nathasha Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 23:32
                      Antoninanana, symetrysci to nie jest wyzwisko a zjawisko ktore jest po prostu w obecnej sytuacji niebezpieczne. I tyle. Przeczytalas artykuly p ktorych pisalam?
                      Sa tematy wazne, wazniejsze i najwazniejsze. Starlysmy sie w tym dla mnie najwazniejszym. Moze dla Ciebie takim tematem byloby cos innego, i tez nie wiesz czy bylabys spokojna.
                      Ale, po tym co tu wyprawia Araceli chyba lepiej rozumiem o co Ci moze chodzic
                      Tak na marginesie, jesli ktokolwiek tu jest gotow zaglosowac na Jara po scieciu na forum (nie na inna partie oppzycyjna ale Jara wlasnie) to nie ja go zachecilam, sam tego chcial.
                  • mama303 Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 17:18
                    nathasha napisała:

> Nie wymiana, tylko mniej ryska wiecej, duuuuuzo, dziewczyn

akurat w Nowoczesnej jest sporo pań. Ja w ogóle uważam, że gdyby w polityce było wiecej pań to byłoby lepiej niz jak rządza faceci. Ale co Wy chcecie od Petru? To on stworzył Nowoczesną i sciagnął tam sporo sensownych ludzi.
    • anette444 Re: Na moim fejsie - Schetyna 21.07.17, 23:31
      Popieram!!!
    • zlamaneserce8888 Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 07:54
      Petru to urodzony lider, szkoda ze zajebal romansik w takiej chwili. Mozna tlupac nozkami ale zawsze bedzie sie to mu rzucalo w twarz...nie mowiac juz ze w zwiazku z tym budzi niechec i nie ematek ale tych ktorzy sa niezdecydowani itp.
      Schetyne zdecydowanie powinno sie usunac.. przykro mi ale platforma to obecnie sto kg mulu z tymi samymi znienawidzonymi ludzmi. Kogo przekona schetyna? Zaczynam sie bac...
      • ola_fatyga Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 08:38
        > Petru to urodzony lider

fakt

www.facebook.com/NieOgladamTVN4.0/videos/1002035096579847/
        • ola_fatyga Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 08:46
          Petru to naprawdę wdzięczny materiał do osmieszania...A co do długów partii...zarząd jej to grupa defraudantów czy też dyplomy kupili na targu? nowoczesna.org/zarzad-partii/
      • lauren6 Re: Na moim fejsie - Schetyna 22.07.17, 09:33
        > Petru to urodzony lider

Popłakałam się ze śmiechu big_grin
        • wioskowy_glupek Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 00:12
          Sama jestem za tym, żeby osoby pokroju Gasiuk czy Biedronia, wzięły ten cyrk za mordę big_grin
    • bzdziagwa.a Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 15:17
      jak się widzi Grzesia albo Rysia na mównicy to odchodzi ochota, żeby się dołączyć, schowajcie ich mocno z tyłu
      w pierwszym szeregu powinna stać Kamila Gasiuk i Lubnauer, z Platformy może Trzaskowki albo Budka????
    • setia Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 15:29
      Twoi znajomi łatwo ulegają manipulacji; PIS usilnie pracuje żeby zniszczyć Schetynę i Petru. Czy jesli zacznie niszczyć wizerunek Gasiuk i Biedronia, też im uwierzysz i zaczniesz szukać nowych twarzy?
      • triismegistos Re: Na moim fejsie - Schetyna 23.07.17, 18:16
        Lol. Pis to im chyba skrzynkę szampana co tydzień przysyła, lepszej opozycji sobie nie mogli wymarzyć tongue_out
        • ola_fatyga Re: Na moim fejsie - Schetyna 25.07.17, 23:26
          Dokładnie. PIS w obecnym wydaniu niestety nie ma Polsce opozycji. buuhahah "PIS usilnie pracuje żeby zniszczyć Schetynę i Petru" i blond doope tez swetru podeslali...co by zarochal na maderze ku uciesze gawiedzi, chociaz mial wspierac w tym czasie opozycje. W przypadku tych kolesi niestety pIS nie musi robic nic.
      • antoninanana Re: Na moim fejsie - Schetyna 25.07.17, 21:26
        Panowie niszczą się usilnie sami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka