Dodaj do ulubionych

Plotkarsko - Pazurki

31.07.17, 22:37
www.plotek.pl/plotek/7,154063,22171319,cezary-pazura-z-zona-wzial-udzial-w-sesji-ale-cos-poszlo-nie.html#Czolka3Img
Ktora sie teraz skusi? big_grinbig_grinbig_grin

w sumie przypomina mi to taka kampanie Natali Vodianowej i MacGregora iconolo.gy/archive/magnificent-obsession-starring-natalia-vodianova-and-ewan-mcgregor/1248 ale inna klasa....
Obserwuj wątek
    • nathasha Re: Plotkarsko - Pazurki 31.07.17, 23:44
      eee, serio? nie jest taka zla ta sesja Pazurow - tylko ona za bardzo wyfotoshopowana, na ostatnim zdjeciu wyglada jak zywa lalka. a Vodianowa i McGregor - super. Ona mniej przekonujaca (w obu sesjach panie wypadaja slabiej) ale kurcze, jakie fajne stylizacje - zwlaszcza te zmartwiono/zszokowane, takie nieoczywiste. Love it!
      • obrus_w_paski Re: Plotkarsko - Pazurki 01.08.17, 00:39
        Przynajmniej sesja Vodianowa i McGregor jest o tyle fajna ze wyglada jakby fotki jacyś paparazzi strzelali a ci zostali przyłapani w scenkach z prawdziwego życia.
        W przypadku pazurów najsmutniejsza jest fota w łóżku, naprawdę wyglada jakby tam były zwłoki
    • bei Re: Plotkarsko - Pazurki 01.08.17, 08:17
      Pisałam w innym wątku 😊, Ze na zdjęciu przy kominku dziewczyna ma poskręcane przez grafika nogi, a na ostatnim grafik przestawił jej kolana niewiele wyżej ponad kostki stop😄
    • stacie_o Re: Plotkarsko - Pazurki 01.08.17, 08:58
      Omójborze liściasty. Pazurowie to nie moja bajka, imho już dawno przekroczyli linię, po której przejściu człowiek się staje pośmiewiskiem, coś takiego, że ludzie włączają ich zdjęcia mówiąc "popaczmy i pośmiejmy się".
      Ale ta sesja...
      jestę stylistę i jestę grafikię
      Na ostatnim zdjęciu Edytka ma zaburzoną proporcję nóg, ktoś jej zrobił wedle zasady Pareto 20:80. Pryz kominku oboje mają powykręcane nogi...
    • thank_you Re: Plotkarsko - Pazurki 01.08.17, 09:08
      Oj tam oj tam, przynajmniej Zakopane i Aries zobaczyli. 😂
      Oni byli moimi sąsiadami przez kilka lat, kiedyś przepuściłam p. Edytę z wózkiem w sklepie, to nawet dziękuje nie powiedziała, dlatego ta sesja stylizowana na ludzi z klasą mnie bawi. 😉
      • thank_you Re: Plotkarsko - Pazurki 01.08.17, 09:11
        Najładniejsze zdjęcie to te z Mnichem w tle - chyba dzięki niemu. 😄
        • thank_you Re: Plotkarsko - Pazurki 01.08.17, 09:14
          O matko, dopiero zobaczyłam, ze tam są inne zdjęcia - fotografia w lozku reklamuje rajstopy? Kto ich stylizował? Chyba ktoś z konkurencji.
    • jaulfa Re: Plotkarsko - Pazurki 01.08.17, 09:27
      A ja mam wrażenie, że to programowanie czytelnika.... tytuł już informuje, że sesja jest zła więc wychodząc w zdjęcia już jesteśmy krytyczni. Gdyby tytuł był obiektywny to sesja też byłaby ok. Nie widziałabym "zwłok", przerobionych nóg itd. A tak zobaczyłam to co miałam zobaczyć.
      Tak samo z aktorami sesji... można ich lubić lub nie ale to powinna być decyzja widza/czytelnika A nie decyzja wdrukowana przez "dziennikarza"
    • lodomeria Re: Plotkarsko - Pazurki 01.08.17, 09:46
      Dajecie się napuszczać jak dzieci. Pazurowie są jacy są, był czas przywyknąć. Nie można było zmusić do lubienia, to teraz nas będą na nich napuszczać. A Wy łykacie, dyskutujecie, jakby naprawdę celem życia było ponabijanie się z celebrytów.
    • iziula1 Re: Plotkarsko - Pazurki 01.08.17, 14:24
      Tak jak ich nie lubię tak przyznaje że w tym przypadku hejt jest nieuzasadniony.
      Zdjęcia mocno stylizowane,brak mi takiej lekkiej spontaniczności.
      Ale...zdjęcie w bordowej kurtce i czapce bardzo ładne. Najlepsze ze wszystkich i wzbudza sympatię. Potem zdjęcie samego Czarka w lustrze też ciekawe. Najgorsze to w łóżku bo sztuczne. I ładna stylizacja Czarka w białej kurtce,on wyszedł ok ona sztucznie ale buty miała świetne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka