fornitta69 26.08.17, 15:00 Jakich cech u kobiet nie akceptuja faceci? Picie piwa przed sklepem. Wrzaski zza okna. Jak radzic sobie z wlasna agresja? Pranie mi smierdzi. Jak czesto zmieniacie pizame? Radosc z powrotu do szkoly. Nastoletnie ciaze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mail-na-gazecie Re: Zabawa forumowa znow 26.08.17, 15:06 Rzeczywiście, coś by się poczytało w wolnej chwili, a tu ciągle to samo koło gospodyń pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Zabawa forumowa znow 26.08.17, 16:49 Dzieciece urodziny i brak zaproszenia - wpis corki Lecha Walesy Odpowiedz Link Zgłoś
forumologin Re: Zabawa forumowa znow 26.08.17, 23:52 Matematyka, jezyki obce..- przylaczycie sie do bojkotu? Najdzieniejsze z aliexpress- drogie babcie Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Zabawa forumowa znow 27.08.17, 00:06 Drogie babcie - jak często zmieniacie piżamę? Picie piwa przed sklepem- czy przyłączycie się do bojkotu? Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Zabawa forumowa znow 27.08.17, 01:13 Pierwsza spódnica w życiu Czym wysmarowac nogi? Wysypało mi na nogach. Słyszalyście o tej sprawie? Wpis córki L.Wałęsy: O Bolku chciałam jeszcze pogadać... Konserwy z mięsa skażonego ASF- poszukiwana książka kucharska... Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Zabawa forumowa znow 27.08.17, 23:24 Pierwsza spódnica w zyciu - gdzie kupić? Jak sobie radzić z własną agresją - co na świeże blizny? Lidl walka o towar - poszukuje filmow Drogie babcie - jak interweniowałam - co na swieże blizny? Rimini - ja mam pytanie do obu stron - jak szukac ciepłych wczasów w kwietniu? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Zabawa forumowa znow 27.08.17, 23:37 Szybka akcja w Ikea - i się psuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Zabawa forumowa znow 27.08.17, 23:58 Tatuś bohater - gdzie kupić Tatuś bohater - i się psuje Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Zabawa forumowa znow 28.08.17, 00:04 Tatuś bohater - wpis córki L. Wałęsy Drogie babcie - scenka w autobusie pt. Potrzebuje dwa miejsca Ciężkie jest życie misia - dietetyk w Szczecinie Jakich cech u kobiet nie akceptują faceci? Utrata słuchu po wybuchu petardy Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Zabawa forumowa znow 03.09.17, 10:52 Moj raj na ziemi- przy drodze sikajacy facet Zrob to sama ematko- wyludzanie alimentow Czy ktoras ma syna w technikum? WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Zabawa forumowa znow 03.09.17, 11:19 Depilacja przed porodem. Zrób to sama ematko. Przy drodze sikajacy facet.... Mąż to, czy nie mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Zabawa forumowa znow 03.09.17, 12:26 Boże Narodzenie gdzie? Maroko, Nigeria, Kongo. Edel o mnie: Wyłudzanie alimentow - moj raj na ziemi. 😂😂😂 Sieroty vol.2 - dokocilam sie, ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Zabawa forumowa znow 03.09.17, 13:06 dokocilam sie. ratunku - co sie ze man dzieje? a to wam sie podoba? - przy drodze sikajacy facet tabletki do zmywarki - co polecicie? - zrob to sama ematko no i koniec wakacji - czy ktos wracal do pl z licealista? czym scieracie blaty kuchenne? - puszek kapciuszek Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Zabawa forumowa znow 03.09.17, 15:33 kura, pisali o was - facet sikajacy przy drodze Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Zabawa forumowa znow 08.09.17, 19:57 Owsiak pod sąd- nago w wannie z dzieckiem Nowy kochanek Marty Kaczyńskiej- nago w wannie z dzieckiem Co się dzieje ze słoniną? Supermodelka- plus size Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Zabawa forumowa znow 08.09.17, 20:55 adwokat dziecka nienarodzonego - niech mnie ktos uszczypnie hemoglobina jak poprawic - nago w wannie z dzieckiem nago w wannie z dzieckiem - jak mi szkoda mundurkow! sterylizacja kotki w ciazy - chcialem sie pochwalic rady na osoby uprzykrzajace zycie - owsiak pod sad co robicie, gdy koszmarnie chce wam sie spac - nago w wannie z dzieckiem troche monotematycznie, ale "nago w wannie z dzieckiem" tak ladnie z wieloma innymi tytulami watkow sie uklada Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Zabawa forumowa znow 08.09.17, 21:21 Chciałem się pochwalić - nago w wannie z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdevalnor Re: Zabawa forumowa znow 08.09.17, 23:27 Prezes jedzie do Adriana...szalenstwa w lesnym blocie Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Zabawa forumowa znow 09.09.17, 00:34 krisdevalnor napisał(a): > Prezes jedzie do Adriana...szalenstwa w lesnym blocie Wygrałaś😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Zabawa forumowa znow 09.09.17, 09:21 krisdevalnor napisał(a): > Prezes jedzie do Adriana...szalenstwa w lesnym blocie moze jeszcze z lesnym ruchadlem Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka4321 Re: Zabawa forumowa znow 09.09.17, 11:18 Mam pytanie - Jak zostac specjalistka w branzy bez wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka4321 Re: Zabawa forumowa znow 09.09.17, 11:21 Szalenstwa w lesnym blocie - Kobieta z przychowkiem, mezczyzna dzieciaty Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Zabawa forumowa znow 09.09.17, 11:29 Alergia dziecka- reakcja nauczyciela: sterylizacja kotki w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Zabawa forumowa znow 11.09.17, 11:20 Pokaz mi swoja fobie- aaaaaaaaa, wszyyyyy! Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Zabawa forumowa znow 14.09.17, 16:22 Moja teściowa powiedziała do 5-latki: Nikt mnie nie podrywa...co jest nie tak? Moja teściowa powiedziała do 5-latki: Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Zabawa forumowa znow 14.09.17, 16:28 Moja teściowa powiedziała do 5-latki: Zamiast przedszkola będzie trawnik. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Zabawa forumowa znow 14.09.17, 16:36 Poleccie dobry thriller. Pierwsza Dama vs Kongres Kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdama Re: Zabawa forumowa znow 14.09.17, 19:51 Kto sika poza kuwetą- mamuśki z trójki klasowej. Odpowiedz Link Zgłoś