Dodaj do ulubionych

Zabawka dla labradora

22.09.17, 20:20
Od czterech miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką cudnej suni rasy labrador. Labuś jak to labuś gryzie dużo i chętnie. Regularnie kupujemy jej zabawki - które w całości wytrzymują może godzinę. Może znacie jakiś (koniecznie internetowy) sklep, który ma w ofercie naprawdę solidne zabawki, które wytrzymają zabawę ze szczeniakiem??
Obserwuj wątek
    • czarna_kita Re: Zabawka dla labradora 22.09.17, 22:00
      Nasz labek najchętniej bawił się wędzoną kością wołową kupiona w mięsnym za kilka złotych. Druga najlepsza zabawka to był kawał grubej liny. Poza tym gryzla wszystko co wpadło jej w pysk w drobny mak. A najbardziej piłki syna. Ile on się napłakał że znów piłka przebita... No ale tlumaczylam - chowaj przed psem. Teraz ma 3 lata a nadal się zachowuje jak szczeniak. A kości wołowe kupujemy po dzis dzień bo uwielbia.
    • ludborka Re: Zabawka dla labradora 22.09.17, 22:05
      Labrador szczeniak zeżre wszystko, nie ma takich zabawek 😂
      Takiemu maluszkowi kup kość, im większą, tym lepiej, z prasowanej skóry.
      Moczy się ją we wrzątku (sam koniuszek), żeby pies mógł się wgryźć, a potem masz kilka godzin spokoju😉
      Na tym przetrwaliśmy najgorsze 😊
    • butch_cassidy Re: Zabawka dla labradora 22.09.17, 22:13
      Takie grubaśne liny, tzn. zabawki z nich sprawdzały się u nas nie najgorzej. Tzn. wytrzymywały stosunkowo długo. www.google.pl/search?q=zabawka+dla+psa+lina+xxl&client=firefox-b&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiiqMOUzbnWAhWFExoKHUGxBIcQsAQIJQ&biw=1280&bih=631
    • berdebul Re: Zabawka dla labradora 22.09.17, 22:15
      Kup linę i zwiąż w gałkę bosmańską.
      KONG seria czarna.
      Kość od rzeźnika. Jeszcze taka z chrząstkami, to w ogóle mniam.
    • krejzimama Re: Zabawka dla labradora 22.09.17, 22:17
      Świeżaki jej kup. POtem wrzuć fotki na strony dla grażyn i karyn.
      Bedzie się działo.
    • martishia7 Re: Zabawka dla labradora 22.09.17, 22:27
      Takie piłki gumowe, ale ciężkie, toczone, pełne w środku.
      • 3-mamuska Re: Zabawka dla labradora 22.09.17, 23:46
        Liny, u nas przywieziona z nad morza, wlasnie dla labradora.
        Czarne Kongo, nasz uwielbia drzeć kartony. Wiec jak był mały to znosiliśmy ze sklepów.
        Ogólnie nie zniszczył w domu nic. Jako mały 8-9 tygodniowy wypierdek 2 kable do telefonu.
        • butch_cassidy Re: Zabawka dla labradora 23.09.17, 00:08
          Kurczę, mój zeżarł przywiezione z zagranicy buty. W całości! Przyniosłam do domu podzelowane gumą (oryginalnie skórzana podeszwa i się bałam, że szybko zniszczę), znikły, a potem tylko na nowa podeszwa gumowa "wróciła"... wink
          • b-b1 Re: Zabawka dla labradora 23.09.17, 09:10
            Aby było bezpiecznie kupuję sznury bawełniane z węzłami...ale z racji tego, że u mnie zawsze wielkościowe i wiekowe zróżnicowanie-zauważyłam, że każdy, nawet najmniejszy gabarytowo pies mimo, że ma sznurek dostosowany do swojej wielkości-uwielbia się bawić sznurami olbrzyma, które często są cięższe i większe od szczeniaka. Dotaszcza do posłania, zasiada i obgryza.
            ...więc niezależnie od wieku i gabarytów szczeniaka kupuję największe jakie istnieją bawełniane sznury i jak najbardziej się sprawdzają.
            Sznury oczywiście wymieniam.
          • onnomatopeja Re: Zabawka dla labradora 23.09.17, 09:35
            smile
            • leokadia35 Re: Zabawka dla labradora 23.09.17, 11:10
              Suszone uszy wołowe lub inne części , pies to żuje , trochę mu czasu zejdzie
    • myelegans Re: Zabawka dla labradora 23.09.17, 14:41
      Moj 5miesieczny goldendoodle bardzo lubi poroze, kupilam kilka w sklepie internetowym i ma w swojej zamykanej budzie w domu, jak sie obudzi rano ma co robic, i wlecze to za soba wszedzie. Jak wychodzimy to zostaje w swoimplaypen i wrzucam mu kilka imsie zajmie. Wszystkie inne zabawki pluszaki dal psow ida w wiory bardzo szybko. Wlasnie pracuje obok nad dinozaurem (prezent od cioci 😜), ktoremu wywlokl wnetrznosci i pracuje nad glowa. Zabawka jednorazowego uzytku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka