mamastasia Re: Mamuśki nosicie stringi??? 08.10.04, 13:09 Nie, nie lubię stringów. Wolę zwykłe bawełniane majtki, średnio wycięte. Mało seksowne, ale jak dla mnie wygodne. Tylko dla męża czasami zakładam coś ciekawszego - ostatnio męczy mnie właśnie o stringi Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki a propos meczenia ;) 08.10.04, 13:17 Stringi akurat sa najwygodniejsze jesli o mnie chodzi (w ciazy tez - rewelacja) natomiast z poczatku rzeczywiscie mialam problem z przyzwyczajeniem sie do pasa i podwiazek (czasem mi sie zdarzy zalozyc, bo mam kilka "zestawow"). Ale kiedy juz sie czlowiek nieco przyzwyczai to jest to bardzo "seksowne" uczucie. Rozumiem teraz doskonale co mieli na mysli niektorzy starsi mezczyzni kiedy wzdychali za czasami mlodosci, ze kto nie wie co to przestrzen miedzy rabkiem ponczochy a ...hm nieco wyzej, ten w ogole nic nie wieo erotyzmie. Nie pamietam zrodla, ale chyba wiem, o co im chodzilo. Aha - jesli przypadkowo stringi wymskna sie zza spodni to dla mnie jest ok. Natomiast noszenie specjalnie wystajacych stringow np ze spodniami z niska talia to dla mnie niestety brak smaku. Sa pewne przyjemnosci, ktore powinny pozostac intymne - przez to sa eksytujace, dzieki temu jesli sie juz "wymsknie" to moze to byc zmyslowe. A jesli sie to wystawia na pokaz od razu to traci niestety na seksownosci... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kajami1 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 08.10.04, 21:24 Prawie zawsze "sznurki" (hasło męża), zwykłe na noc 3 dni w miesiącu Mi osobiście lata czy mam stringi markowe czy też takie za 4 zety z bazaru i tak są dla mnie wygodniejsze od zwykłych. Oczywiście pisząc o zwykłych mam na myśli te z gumkami przy "nogawkach", bo damskie bokserki i koronki bez gumek lubię tak samo jak stringi. Odpowiedz Link Zgłoś
beata32 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 08.10.04, 22:09 jasne, zwłaszcza w lato i do obcisłych spodni, bo nie podoba mi się w przypadku noszenia takowych 'rozdzielanie' pośladka przez tradycyjne majtki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Mamuśki nosicie stringi??? 08.10.04, 23:24 mimo grubej D... nosze stringi, bo zwykle zwykłe majtki i tak wchodzą mi w tyłek, jakoś koślaw chodze...więc wole jeden pasek, niż zwały materiału )) i taki dodatek.... kiedyś by zobaczyć pośladki, należało odchylić bieliznę)) teraz by zobaczyć bielizne, trzeba odcylić pośladki...) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle4 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 09.10.04, 22:45 > kiedyś by zobaczyć pośladki, należało odchylić bieliznę)) > teraz by zobaczyć bielizne, trzeba odcylić pośladki...) bea.bea. - masz rację, to tak oczywiste, a ja do tego nie doszłam ))) tak noszę stringi bo lubię i nie wyobrażam sobie innych, chyba, że są to tanga, (czyli takie trochę mniej wycięte) a ja mam okres. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia152 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 10.10.04, 07:46 no jasne ,a co w tym dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatorstwo Re: Mamuśki nosicie stringi??? 10.10.04, 11:54 A ja nie nosze...nie lubie...ale za to mam domek w Koniakowie i od zarąbania stringów koniakowskich pod ręka.juz kilku koleżankom przywoziłam stamtąd, a właściwie to mój małżonek, bo on tam często jeżdzi......i ja sie specjalnie na tym nie znam...ale mój małżonek juz się w nich tak obcykał, że każą podróbę sklepową wyłapie)) Jakbyście któras była zainteresowana -dajcie znać)) Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: Mamuśki nosicie stringi??? 10.10.04, 13:32 he he, ja mialam suknie slubna robiona przez szefowa koniakowskich koronczarek i ktos mi podeslal w zeszlym roku artykul z Wysokich Obcasow (bylam tam nawet wspomniana) w ktorym to artykule "stare", wytrawne koronczarki psiocza okrutnie na te mlode, ktore zarabiaja na zycie stringami z koronki, a przeciez to "nieprzyzwoite". Straszna rozroba ponoc byla, ale fakt fatktem rozchodza sie jak buleczki. W sumie nic zlego, ze sobie kobiety dorobia. A te starsze i z renoma rzeczywiscie robia raczej sukienki, obrusy dla prezydentowej, papieza itp wiec jak widza stringi to dostaja gesiej skorki Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatorstwo Re: Mamuśki nosicie stringi??? 10.10.04, 13:38 Też czytałam ten artykuł))Kamieniarzowa czy jakos tak sie nazywa ta babka:- )))) hehhehe, teraz podobno nawet męskie stringi juz tam robia i podwiązki i inne takie cudeńka)) Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: Mamuśki nosicie stringi??? 10.10.04, 17:46 Tak, dokladnie, to pani Kamieniarz (choc nie ona jedna) Nawiasem mowiac przesympatyczna osoba. Nalezalo sie spodziewac, ze jesli znajda dobry rynek (mam na mysli stringi i akcesoria ) to zlecenia sie posypia. Ja uwazam, ze to dobrze dla tych ludzi, bo w koncu praca to praca. Ale wole nie myslec co pomyslalaby pani Kamieniarz wiedzac, ze pod jej sliczna sukienke do slubu zalozylam (co prawda nie koniakowskie) ale stringi, ponczochy i podwiazki Odpowiedz Link Zgłoś
kbart joasiiiiiiiiiik? 14.10.04, 08:26 przeciez zarzekalas sie ze juz nie wrocisz na forum? nie wiem, ale jestes wykształconą kobietą- tak przynajmniej piszesz o sobie a tu widzę wróciłaś. Trochę pomyśl nad tym co mówisz, bo zachowujesz sie po gówniarsku. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 14.10.04, 02:17 Ja nie, bo nie moge sie przyzwyczaic. Zwykle majtki nigdy mi nie wchodza w pupe, bo nosze takie niskie chlopiece, nie wiem jak one sie w Polsce nazywaja. Te najbardziej lubie i w nich sie najswobodniej czuje. Jakos psychicznie zle sie czuje jak mi posladki "lataja". Niezbyt mi sie to podoba w innych dziewczyn, podobnie jak im plocienne letnie spodnie wchodza w pupe, ale wiem, ze innym to nie przeszkadza. Mam kilka par stringow, do ktorych postanowilam sie przyzwyczajac spiac w nich stosujac je jako spodnie (hmm, spodniatka raczej) od pizamy, ale jak tylko maz odkryje, ze mam to na sobie, to ... (tu westchniecie). Odpowiedz Link Zgłoś
gusia29 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 14.10.04, 05:00 Tez sie nie moge przyzwyczaic, mam kilka par, ale rzadko je nosze. Widzialam kiedys babke, ktorej wiatr podwial kiecke w gore i wlasnie miala stringi, dupkie niezbyt ciekawa i od tej pory stwierdzilam, ze odkad moja juz taka perfekt nie jest nie bede sie zmuszac do stringow. Lube niskie wyciete bikini. Nic sie nie odciska i nie wchodzi gdzie nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 14.10.04, 07:02 Ale kiedys widzialam cudo!! Mloda babka, zgrabna, dlugie blond wlosy, opalona (ale nie na pomarancz )). Miala na sobie sukienke koloru fioletowego, azurowa (taki azurek, ktory mozna zrobic szydelkiem, choc watpie, zeby sama to dziergala), a pod nia w takim samym kolorze stringi. Wygladalo to bardzo milo i apetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś