Dodaj do ulubionych

Serial "Diagnoza"- ktos oglada?

01.10.17, 12:59
Czy ktos moze mi wyjasnic o co tam chodzi?
Niestety pierwsze trzy odcinki ogladalam od polowy, intryga wyglada na ciekawa, ale chyba sie pogubilam i nie wiem co jeszcze jest tajemnica a co powinnam wiedziec.
O co chodzi z tym facetem- lekarzem, ktory jest z dziecmi(?) tej glownej bohaterki. Dlaczego ona wyladowala akurat w tym szpitalu gdzie on pracuje ( zozumialam ze jechala gdzies indziej, czy jest jakies uzasadneinei czy to slaby scenariisz?). Zona tego goscia, rozumiem ze wychowuje nie swoje dzieci i NIC nie wie o ich matce?
Postac Zakoscielnego, co on ma z nimi wspolnego?

Dzieki za pomoc (aha nie mam chwilowo dostepu do tvn player wiec obejrzenie nie wchodzi w gre).....
Obserwuj wątek
    • flicek Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 13:15
      Obejrzyj na Playerze
      • krelia Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 13:59
        Dziekuje, bardzo mi pomoglas- nie wpadla bym sama na to zeby obejrzec, skoro nie mam dostepu. Bezcenna rada.
    • lodomeria Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 13:49
      A inny niż tvn player nie wchodzi w grę?
      • krelia Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 13:56
        Oczywiscie ze wchodzi, watek z pytaniami zalozylam dla odwrocenia uwagi.
        Nie chce sie dowiedziec o co chodzi w serialu, chce obejrzec po raz kolejny, mimo ze nie mam czasu. Rozgryzlas mnie.
        • pitupitt Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 27.03.19, 17:48
          Ojp, pms cię męczy, czy jak? Nie można odpowiedzieć normalnie, bez chamskiego warczenia???😩
      • shumari Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 17:19
        Właśnie oglądam na ipli
    • beata985 Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 14:45
      Trudno odpowiedzieć na twoje pytania bo akcja ciągle się zmienia rozkręcenie i pewnie na 100 % wyjaśni się w ostatnim odcinku więc najlepiej jak byś jednak obejrzała/do Playera nie trzeba żadnych specjalnych dostepowchyba że masz problem ze sprzętem/
      Jest na ematce wątek o diagnozie więc może tam poczytaj.
      • issa-a Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 15:48
        >bo akcja ciągle się zmienia rozkręcenie

optymistka! ja zrobilabym z tego spokojnie jeden odcinek, moze nawet pół

>na 100 % wyjaśni się w ostatnim odcinku

masz na mysli kolejne 5 lat, 10 czy 20?
        bo chyba "tfórcy" na tyle liczą (na tyle lat kasiorki, tak naprawdę).
        Szkoda mi tylko naprawdę dobrych aktorów, spodziewałam się lepszej produkcji.
    • issa-a Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 15:42
      ja ogladałam od początku .
      Generalnie to za bardzo nie wiadomo, o co chodzi z tym "facetem lekarzem" bo nie zostało to wystarczajaco wytłumaczone. Rozumiem, ze taka wlasnie niewiadoma ma zachecac do ogladania (mnie raczej zniecheca).
      Główna bohaterka jechała z innego kraju (Szwecji?) odebrać swoje dzieci, ktore podstępem odebrał jej tenże lekarz , niszczac przy okazji kobiete i jej zycie.
      Do tego szpitala trafiła przypadkiem, był on najblizej miejsca wypadku tp.
      Nie wiadomo, czy ten lekarz byl jej mężem i ojcem dzieci bo nikt nam (widzom) tego nie wyjasnil, generalnie to niczego nie wiadomo.
      Serial zaczęłam ogladac będąc na urlopie a w ośrodku dostepna była tylko tv naziemna - to byla najlepsza propozycja.
      Jednak nie wiem, jak długo wytrzymam tę jakze wartką fabułę i frapujacy scenariusz.
      • beata985 Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 16:00
        W zasadzie to nie wiadomo czy to jej dzieci czy lekarz jej zabrał czy sobie coś na ten temat uroila.
        Wiadomo natomiast że uciekła że szpitala czy innej placówki w Szwecji.
        • gingers73 Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 16:10
          Obejrzałam z lekka nieuwaga pierwszy odcinek
          Nie wciągnął mnie wcale
        • issa-a Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 16:14
          >W zasadzie to nie wiadomo czy to jej dzieci

no, wiadomo, ze dzieci (dziecko) ma bo jest slad po cc. Raczej przed wypadkiem nie sprawiała wrażenia psychicznie chorej - utrzymywała stały kontakt ze swoja prawniczka więc mozna załozyć, że prawniczka jednak zorientowałaby sie (sprawdziła dokumenty), ze cos jest nie w porządku z klientką. Chocby, że jest niewyplacalna.
          Z fabuły mozna wysnuc wniosek, ze to jednak jej dzieci (dziecko).
          Ale serial jest tak prowadzony (jak każdy serial zresztą), ze wszystko mozna obrocić o 180*, zeby tylko uatrakcyjnic produkcje.
          Choc ja nie lubię stosowania takich prostackich srodkow artystycznych. I dlatego seriali nie ogladam, z załozenia.
          Z moich obserwacji wynika, że wcześniej czy później tak dzieje sie z każdym serialem, czy to polskim, czy zagranicznym. A nie lubie być traktowana jak pólgłówek (bankomat dla produkcji).
          • beata985 Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 16:20
            To że ma śladu po cięciunie oznaczaże to właśnie te dziecisą jej.
            Tak jest właśniew tym serialuże w kolejnymodcinku odwrócą kota ogonemi tyle z naszychdomysłów...jedynie co to można zakłady przyjmować kto miał rację w domyslach wink
            • issa-a Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 16:37
              >To że ma śladu po cięciunie oznaczaże to właśnie te dziecisą jej.

oczywiscie.
              Tylko jak wytłumaczysz, że akurat właśnie te dzieci zna? interesuje sie nimi? reaguje na nie emocjonalnie?
              No, mozna założyć, że to dzieci jej siostry, brata, przyjaciolki ale w takim razie dziwne jest, ze nikt nie interesuje sie jej losem, nikt jej nie szuka - a zdaje sie, ze liste poszkodowanych w wypadku, gdzies tam upubliczniono.
              • beata985 Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 17:16
                Nic nie wytłumaczę. Mogę się co najwyżej domyślać i oglądać dalej.
            • zofijkamyjka Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 16:47
              beata985 napisała:

> To że ma śladu po cięciunie oznaczaże to właśnie te dziecisą jej.
              wygląda na to, że to sa jej dzieci bo przed wypadkiem pojechała sie z nimi spotkać, a przynajmniej tak jej sie wydaje....lekarz także na 100% cos ukrywa bo: 1/zwolnił opiekunke, która cos wiedziała 2/wyciagnął telefon z torby Ostaszewskiej, wyrywał jej zdjecie z rąk syna /dzieciak mu wyciagnął z dokumentów/
              3 odcinek zaczął mnie wciagać smile
    • paszewa Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 01.10.17, 17:36
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,164727601,164727601,Diagnoza_co_za_chala_straszna.html
    • gruberthecat Re: Serial "Diagnoza"- ktos oglada? 27.03.19, 00:21
      Serial jest niezly, wartka akcja niezle pomysly na sytuacje bohaterow ale Muzyka mnie dobija Dno Totalne, nie da sie tego zdzierzyc !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka