Dodaj do ulubionych

Perfumy - help

18.02.18, 18:35
Planuje zdobić sobie dzisiaj prezent imieninowo-urodzinowy i kupić nowe perfumysmile problem w tym, ze do perfumerii wchodzę rzadko, po max 5 wywąchanych zapachach boli mnie głowa i nic juz nie czuję. Liczba prób jest zatem ograniczona, a nie wiem, w co celowaćuncertain póki co nosiłam Givenchy Amarige, Kenzo Eau de Fleur (Silk i Magnolia), a więc raczej kwiatowe zapachy. Możecie coś polecić? smile
Obserwuj wątek
    • loola_kr Re: Perfumy - help 18.02.18, 18:42
      Wszystkiego najlepszego!
      Z kwiatowych zapachów ja uwielbiam Flowerbomb i YSL Paris, lubię też Gucci Flora, Balenciaga Florabotanica i Marca Jacobsa Daisy.
      • chocolatemonster Re: Perfumy - help 18.02.18, 18:44
        Florabotanica jest super! Flowerbomb tez tylko to slodziak. Wszystkie przez Ciebie wymienione sa ekstra
      • agata_abbott Re: Perfumy - help 18.02.18, 18:47
        dzięki! (Urodziny były juz jakiś czas temu, tylko w domu jestem uziemiona i nie mam kiedy sie wyrwaćsmile)
    • chocolatemonster Re: Perfumy - help 18.02.18, 18:43
      Zajrzyj na fragrantice i tam mozesz wybrac nuty, ktore lubisz i pojawi sie lista perfum. Ja bardzo lubie Narcisso Rodriguez i marza mi sie perfumy Toma Forda ale to raczej (te drugie) sa mocne. Ostatnio podobaly mi sie Gucci Bloom - sa kwiatowe.
      • agata_abbott Re: Perfumy - help 18.02.18, 18:45
        Dzięki!
    • domowapani Re: Perfumy - help 18.02.18, 18:45
      Poproś o próbki i testuj w domu. Ja tak robię. W Sephorze Ci przygotują próbki, jeśli nie mają gotowych. Nie umiem kupić zapachu ani podkładu nie nosząc go wcześniej chociaż przez dzień. Raz jeden skusila mnie reklama "one" d&g, a że działałam na fali ciążowych hormonów i miałam 20 parę lat. Nigdy więcej.
    • anika772 Re: Perfumy - help 18.02.18, 20:25
      Niedawno dostałam EDP Insolence, Guerlain- są bardzo kwiatowe. Tylko nie podejmuj decyzji po 10 sekundach od psiknięcia na nadgarstek (to zresztą dotyczy każdego zapachu), bo one się zupełnie zaskakująco rozwijają.
      • anika772 Re: Perfumy - help 18.02.18, 20:29
        Jeszcze zobacz Hermès Jour d'Hermes Absolu, cudowny zapach.
        • aqua48 Re: Perfumy - help 19.02.18, 13:08
          Nowe Mon Guerlain są bardzo ładne - kwiatowe, kobiece, wiosenno-letnie, stare porażały beznadzieją. Polecam też Cinema YSL.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka