serei 01.03.18, 13:44 z bliska muszą oślepiać dawno nie widziałam nic tak nienaturalnego!!! www.pudelek.pl/artykul/125866/nowe_biale_zeby_krzysztofa_ibisza_pozdrawiaja_z_ramowki_polsatu_zdjecia/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
same-old_mona Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 13:51 Chyba mu za duże te zęby zrobili bo jakiegoś małpiego uśmiechu dostał :p taki Ciekawski George 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ap.so Re: Nowe zębu Ibisza :D 03.03.18, 07:12 Heh usmialam sie z tego ciekawskiego dzordza Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 13:59 prosto z pudelka. Ja tam nic do Krzysztofa nie mam. Jak mu zależy na wyglądzie i dodatkowo stać go, to czym tu się bulwersować. Dajcie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
serei Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 14:03 a kto nie daje? skomentować nie można? Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 14:04 Zazdraszczacie i tyle😉każdy by chciał takie mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 18:46 Syn woła z piętra czemu tak rżę ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 14:12 Śliczne, takie mało używane jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 15:56 może zakłada tylko na specjalne wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 18:47 Do kościoła co by się nie zniszczyły Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.a.m Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 14:23 Aż by się chciało zagrać na tym fortepianie. Piękne klawisze. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 17:42 Ja was proszę dziewczyny, płaczę Odpowiedz Link Zgłoś
krisdevalnor Re: Nowe zębu Ibisza :D 02.03.18, 11:10 Popłakałam się. Już wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
paniusiapobuleczki Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 15:19 A bo to on jeden? Wyguglajcie sobie celebrities’ teeth before and after. Ma prawo chłop. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 15:47 Stomatolog mojego dziecka ma coś takiego- cudnie bielusieńkie zęby.One są tak białe, że mam wrażenie jakby się świeciły .Nie mogę oderwać oczu od tych zębów Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 15:51 O ja nie mogę, przeczytałam zebu i na myśl mi przyszło po co p.Ibiszowi cóś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 15:58 Po akcji "zazdrość" to odnoszę wrażenie że większość ematek ma zęby bobra. Wszystkie trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 22:25 tanebo2.0 napisał(a): > Po akcji "zazdrość" to odnoszę wrażenie że większość ematek ma zęby bobra. Wszy > stkie trzy. Ja mam tylko dwa zęby, ale bobra golę. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 17:39 Przypomniał mi się Ross z Przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Nowe zębu Ibisza :D 02.03.18, 15:09 Przyszłam tu z tym samym komentarzem, więc ino się podepnę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
qs.ibidem Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 17:49 Dziś jest jakiś biały dzień? Jesli mam jednak wybierac miedzy kozaczkami Steczkowskiej a uzebieniem Ibisza, to pozostane mimo wszystko przy tym drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
meres8 Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 18:16 Robił chyba u tego samego dentysty co: Wiśniewski, Schetyna, Kupicha z Feel i Kurzajewski. Mając tyle kasy można znaleźć świetnego specjalistę, ta biel jest straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 18:29 Myślałam, że zgodnie z tendencją "młodnienia" Ibisza, będzie o tym, że wyrosły mu mleczaki 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
e-ness Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 18:46 O boszeee jadę metrem ludzie na mnie dziwnie patrzą, Rże jak koń 😂😂😂😂 ihha haaa Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 18:50 Ciekawy przypadek Benjamina Buttona. Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 18:46 No wygląda teraz na faceta ok 30-35 lat. Wow! Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 20:54 mamablue napisała: > No wygląda teraz na faceta ok 30-35 lat. Wow! Nie sądzę. Wygląda mega sztucznie. Engelbert Humperdinck z lat 80-tych Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 20:56 No cóż ... wygląda jak "koń który mówił" Dramat Dla jasności - nie mam nic przeciwko zrobieniu sobie nowych zębów. Wręcz przeciwnie - jestem jak najbardziej ZA. Ale mając kasę, mając możliwości zrobić sobie coś takiego?? Takie końskie uzębienie?? No nie ogarniam Odpowiedz Link Zgłoś
ironia-losu11 Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 21:13 A nie za dużo tych zębów ma? Jakieś niepokojące zagęszczenie tam widzę na froncie... jakby mu wszystkie zęby upchnęli z przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: Nowe zębu Ibisza :D 01.03.18, 22:29 mylisz się, on doszedł do 35 i postanowił zawrócić Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Nowe zębu Ibisza :D 02.03.18, 02:35 Powiem tak - jest bardzo źle i niesamowicie sztucznie to wygląda. Poprzednia wersja z 2016r. (bo chyba też były to licówki, biorąc pod uwagę liczbę różnych zdjęć) była o niebo lepsza, bo bardziej naturalna. Teraz niestety zapanowała taka fatalna moda w showbizie, że wszyscy jak jeden mąż robią sobie licówki. Mnie to smutno zaskakuje, bo naprawdę nie wszyscy przecież muszą, ale...Jak zrobi jeden, to zaraz drugi,trzeci i piąty. Straszna moda,bo do licówek praktycznie zawsze trzeba opiłować swoje własne zęby, czyli nie ma już od tego rozwiązania żadnego odwrotu i tak naprawdę po prostu NISZCZY się swoje własne uzębienie.No ale co zrobić, taka teraz moda... Druga sprawa, która długo już mnie zastanawia przy tego typu estetycznych wyborach - wygląd zębów, czyli ich barwa,odcień...to powinno pasować do twarzy,współgrać z wyglądem. Ludzie myślą, że jak sobie zrobią ząbki w odcieniu śnieżnobiałej bieli, to przyniesie to pożądany efekt, bo będą wyglądać młodziej. I ok, teoretycznie jestem w stanie zrozumieć,że dla osoby 60+ jest to tak ważne, że już te biały zęby wystarczą, żeby czuć się lepiej patrząc w lustro i mieć efekt młodszego wyglądu,mimo pewnej sztuczności. Może ja mam jakąś obsesję na punkcie estetyki tych obszarów,ale...Nawet patrząc na uśmiechy amerykańskich gwiazd od razu poznam,która ma sztuczny uśmiech i dlaczego jest on niedopasowany. Dlaczego? Bo najczęściej nie pasuje do "starej" twarzy. Tylko nieliczna frakcja wszelkich celebrities ma na tyle dobrze zrobione uśmiechy, że faktycznie dają efekt odmłodzenia/świeżości w wyglądzie.Być może też dlatego,że zęby to tylko jedna część wyglądu, w którą inwestują,a jeśli nie to tylko pokazuje,że zrobienie tego tak aby było ładnie i jeszcze naturalnie nie jest takie proste. A Ibisz popełnił podstawowy błąd - "fortepian" w buzi zamiast odmłodzić pokazał to, co wcześniej nie musiało się tak rzucać w oczy,czyli niezłe zmarszczki na czole i wokół oczu. Teraz to już naprawdę mamy pana,który się chce odmłodzić - w 2016 przy subtelnych poprawkach nie było widać takich rozbieżności Chociaż moim nr 1 i tak pozostanie Piasek ze swoją lśniącą bielą jak z łazienkowej umywalki. To jest dopiero mistrzostwo stomatologii estetycznej Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Nowe zębu Ibisza :D 02.03.18, 14:54 Nie tylko. Nienaturalna jest dlugosc tych zebow. Zwykle te na samym przodzie jedynki i dwojki sa nadluzsze i najwieksze, a jak spojrzycie na zblizenie jego zebow-sa tej samej dlugosci lacznie z klami, do ktorych dostosowano dlugosc reszty zebow. Dlatego wyglada to tak nienaturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf_097 Re: Nowe zębu Ibisza :D 03.03.18, 15:09 Hamerykanka , proszę sprawdź pocztę . Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Nowe zębu Ibisza :D 02.03.18, 10:15 A to nie jest tak, z tymi licówkami, ze one po czasie „patynują się”, i kolor stanie się bardziej naturalny? Nasza krewna ma licówki, na początku bardzo zwracały uwagę, teraz już nie, tylko nie wiem czy to ja przyzwyczaiłam się, ze maja idealną biel, czy ta biel już nie jest idealna...... Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Nowe zębu Ibisza :D 02.03.18, 23:48 bei napisała: > A to nie jest tak, z tymi licówkami, ze one po czasie „patynują się”, i kolor s > tanie się bardziej naturalny? > Nasza krewna ma licówki, na początku bardzo zwracały uwagę, teraz już nie, tylk > o nie wiem czy to ja przyzwyczaiłam się, ze maja idealną biel, czy ta biel już > nie jest idealna...... Tak, licówki również przebarwiają się pod wpływem spożywanego jedzenia oraz napojów. Tak samo jak naturalne zęby - najmocniej pod wpływem kwaśnych produktów spożywczych, soków, owoców,itd. Odpowiedz Link Zgłoś
martaesz Re: Nowe zębu Ibisza :D 02.03.18, 15:56 A czemu wy uważacie że to licówki. Moim zdaniem to korony. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Nowe zębu Ibisza :D 02.03.18, 23:55 martaesz napisała: > A czemu wy uważacie że to licówki. Moim zdaniem to korony. Możliwe. Licówki zawsze wydawały mi się cieńsze, bardziej delikatne i chyba inaczej "odbijają" światło.Wg mnie w większym stopniu potrafią imitować naturalne zęby. Ale to może być tylko moje wyobrażenie. Co do Ibisza - być może wcześniej miał własnie licówki (wyglądały o wiele bardziej naturalnie),a teraz ma korony Odpowiedz Link Zgłoś
lucyjkama Re: Nowe zębu Ibisza :D 03.03.18, 16:14 A jakiej rasy jest ten koń? Sądząc po uzębieniu maksymalnie 7 latek, mój mąż tak twierdzi a on na koniach się trochę zna. Odpowiedz Link Zgłoś