03.03.18, 20:15
No nie mam... Dwie wąskie kreski i nie ma bata, żeby makijażem to poprawić. Glonojada nie chcę z siebie zrobić. Mam masę innych defektów, ale to mnie denerwuje bardzo...Jak się uśmiechnę to ust nie mam wcale. Poproszę o rady.
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: Usta... 03.03.18, 20:34
      Makijaż permanentny daje radę w takich przypadkach. Można usta narysować.
    • mary_lu Re: Usta... 03.03.18, 20:36
      Widuję wiele kobiet z bardzo dyskretnie poprawionymi ustami, glonojada to trzeba sobie specjalnie zamówić.

A najlepiej polubić. Sama mam małe, głęboko osadzone oczy i nawet nie koryguję tego makijażem, tylko podkreślam je takimimi, jakie są. Pasują do mnie i już.
    • mamolka1 Re: Usta... 03.03.18, 22:09
      Mnie dziś dzieciątko ukochane zrobiło usta via glonojad - zapiął mi na basenie z misia - zdecydowanie nie podobam się sobie w tej wersji 😉😉.
      Dobrze zrobiony permanentny się podobno sprawdza
    • anika772 Re: Usta... 03.03.18, 22:19
      Tam zaraz glonojada... Można tak wypełnić żeby efekt był subtelny.
    • jola-kotka Re: Usta... 03.03.18, 22:46
      Od normalnego powiekszenia do glonojada serio dluga droga 1 mm i efekt ktory ma zero wspolnego z glonojadem.
      • anika772 Re: Usta... 03.03.18, 22:52
        ml= mililitr
        • jola-kotka Re: Usta... 03.03.18, 23:00
          Literowka. smile
          • laruara Re: Usta... 04.03.18, 08:02
            Może i tak, ale ja się boję że mi ktoś spartaczy i będzie jeszcze gorzej.
    • lady-z-gaga Re: Usta... 04.03.18, 08:48
      Kuzynka ma bardzo wąskie usta, kiedyś wypełniała sobie zmarszczkę i dała się namówić, żeby resztkę z ampułki wstrzyknąc w usta - "malutko, tyci tyci, odrobina, ale szkoda, żeby się zmarnowało" wink
      Nie będę opisywac jak wyglądała. Im węższe usta, tym efekt bardziej widoczny i nienaturalny, więc musiałabys trafić na bardzo mądrego specjalistę, żeby postawił Twoj dobry wygląd nad własne zadowolenie z pracy, ktorą WIDAĆ smile Obawiam się, że trudno na kogos takiego trafić, bo wszyscy fachowcy od poprawek są podobni - i ci od rzęs, i ci od brwi, i ci od ostrzykiwania. Lubia widzieć, że się napracowali wink
      Dlatego również doradzałabym makijaż permanentny.
    • cauliflowerpl Re: Usta... 04.03.18, 08:57
      Ja też mam dwie kreski a w dodatku prawie wcale się nie maluję uncertain A jak te kreski umaluję to dopiero idiotycznie wygląda big_grin umalowana kreska hehe.
      Do zdjęć mam "uśmiech numer 3", wyćwiczyłam w windzie. Wywalasz wargi lekko, ale w granicy naturalności.
      Zęby mam ładne ze tymi kreskami, tym się pocieszam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka