Dodaj do ulubionych

Ok . Chcecie macie. Papa

05.03.18, 15:10
Kilka miesiecy bez glupiej, pustej meczacej Joli ktora Wam rozwala forum swoja glupota. Wroce za kilka miesiecy zobacze jak forum zyskalo intelektualnie.
Obserwuj wątek
    • tanebo2.0 Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 15:13
      A co? Idziesz siedzieć?
    • mozambique Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 15:25
      slusznie , objawy twojej manii nawet tu na forum były juz męczące
      • zlababa35 Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 15:26
        Widocznie zmierza do drugiego bieguna teraz...
    • zlababa35 Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 15:26
      Tanie dowcipy, ale i tak oplułam przez was monitor big_grin.
    • iwles Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 15:29

papa
      • laruara Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 15:34
        Nie histeryzuj, Jolka. O ile Hednie można taki wątek wybaczyć, to Ty przeginasz.
    • afro.ninja Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 15:34
      Dobre i kilka miesięcy.
      • samawsnach Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 15:52
        Nie wygłupiaj się, masz czasem bardzo, bardzo trafione wpisy w swojej niekonwencjonalnościwink
    • bei Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 15:52
      Ej, Jola, i Ty też Brutusie?

Każdy może tu pisać, każdy kto czyta dłużej zna już filtry forumowiczek, i Ty tez już dobrze znasz dziewczyny. To, ze są kłótnie nie oznacza, ze trzeba uciekać. Zostań. Wszystkie tu uczymy się-wciąż uczymy😊
      • yenna_m Re: Ok . Chcecie macie. Papa 06.03.18, 16:45
        Popieram.
    • majaa Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 15:53
      Jakoś nie wierzę, że tyle wytrzymasz...
      • znowu.to.samo Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 17:13
        Życie bez jematki??? Oj ciężko będzie 🤔🤔🤔
    • triismegistos Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 15:58
      https://78.media.tumblr.com/690768bdbf1b85a4f23ee2ca630c1ab4/tumblr_myqfjd5Ooc1t3pxzto1_500.gif
    • pani.owiec Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 16:37
      Nie obiecuj.
    • zlababa35 Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 16:45
      Pa
    • koza_w_rajtuzach Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 16:50
      Ja akurat Cię lubię, ale rób jak uważasz wink.
    • jeziorowa naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 05.03.18, 16:54
      męczące?
      Wiadomo, że nikt nie będzie jej „zatrzymywał”, bo to nie przedszkole, ale od razu „hurra”? Nie jestem długo na forum, więc może dlatego jej wypowiedzi mnie nie zmęczyły, ale wydaje mi się, że to miła kobieta. Głupiutka jak różowa kredka, ale pomimo niewielkiego rozumku sympatyczna. Tutaj jest sporo rozsądnych, bystrych kobiet, taka milutka głupiutka niunia prosto z brazylijskiej telenoweli nadaje sporo folkloru temu forum. Nudno byłoby gdyby wypowiadały się tylko panie, które wiedzą co piszą i są z prawdziwego świata.
      • fornita111 Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 05.03.18, 16:56
        jeziorowa napisała:

> Nie jestem długo na forum, więc może dlatego jej wypowiedzi mnie ni
        > e zmęczyły, ale wydaje mi się, że to miła kobieta.
        Zle ci sie wydaje. Bardzo zle.
      • cosmetic.wipes Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 05.03.18, 17:13
        Owszem jest głupia, natomiast nie jest miła i sympatyczna. Rozkmin aferę z paczką, to nie będziesz widzieć jolki przez różowe okulary.
        • princesswhitewolf Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 05.03.18, 21:24
          >Rozkmin aferę z paczką, to nie będziesz widzieć jolki przez różowe okulary.

ja stawiam na to ze byla pijana a jak wytrzezwiala to nie potrafila wybrnac... i brnela dalej w klamstwa.

Albo...<mysli> cos bierze stale...
          • slonko1335 Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 06.03.18, 10:39
            cóż to chyba przez ładnych kilka tygodni była pijana, ta forumowa paczka, lalka, tłumaczenie dokumentacji i paczki dla dzieci z akcji do której sama się zgłosiła....ładnych kilka tego typu akcji ma na klacie...
      • hosta_73 Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 05.03.18, 17:17
        W sumie masz racje. Potrafi być życzliwa ale tez umie byc niewiarygodnie bezmyślna.
        Mnie najbardziej irytuje jej "płodność" na forum, jakiś przymus odnoszenia sie do kazdej wypowiedzi a zwłaszcza do tych będących w kontrze do jej zdania. Zupełnie niepotrzebnie.
        • jeziorowa Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 05.03.18, 17:29
          Nie wiem co to za afera z paczkami, nie widzę takiego wątku. Nie patrzę na nią przez różowe okulary, skąd taki pomysł?😱 Jest bezmyślna, bo ma mało rozumku, dlatego też zapewne na każdy temat wypowiada się i uważa, że jej „przemyślenia” są na poziomie ponadgimnazjalnym.
          • sumire Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 05.03.18, 17:40
            To było dawno. Jolka zobowiązała się, że komuś pomoże i nigdy tego nie zrobiła, zamiast tego brnąc w jakieś kuriozalne kłamstwa. Ponieważ nie ma toto wstydu, afera nie przeszkodziła jej nadal nadgorliwie produkować się na forum. Wiele forumek tę sprawę pamięta, stąd generalna niechęć to tej pani.
            • zawsze-w-drodze Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 05.03.18, 18:20
              To juz nawet nie o kłamstwa kuriozalne chodzi. Chodzi o to, że ro miały byc paczki dla biednych dzieci na święta - w ramach akcji jakiejś. O tycj dzieci juz nikt bie wybrał, bo wybrała je Jolka. Nie wiem czu zostały bez prezentu, czy ktos w ostatnim momencie coś załatwił ale to była epicka chooojoza ze strony Jolki. I jeszcze komuś chyba całe wyposażenie kuchni z meblami obiecała.
              • jeziorowa Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 05.03.18, 18:47
                To może jakieś zaburzenie psychiczne? To że ktoś jest „taki głupiutki i różowiutki” nie wyklucza przecież zaburzeń...
                • ludborka Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 05.03.18, 19:06
                  Bardziej cecha charakteru chyba.
                • mozambique Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 06.03.18, 12:09
                  jolka ma cakiem powaznie cyklofrenię
                  • zawsze-w-drodze Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 06.03.18, 13:13
                    Bo tak napisała.
                    • barbibarbi Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 06.03.18, 13:40
                      Ja tylko napiszę od siebie, że uważam iż jola jest zmyślona. Nie wierzę w jej życiorys, nie ma grama prawdy w tym co pisze o swoim życiu. Postać joli jest wykreowana przez jakąś bezrobotną z Pcimia Dolnego, wymyśliła sobie życie jak z tandetnego harlekina i tego się trzyma.
              • pani-noc [...] 05.03.18, 19:41
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • jeziorowa Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 05.03.18, 19:50
                  Droga pani-noc, proszę doczytaj, że jestem od niedawna na tym forum i nie znam historii wybryków joli. Z wątków, w których pisałyśmy obie wyłaniał mi się obraz miłej chociaż głupiutkiej niemiłosiernie i nieszczęśliwej osoby,
                  • heca7 Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 05.03.18, 20:03
                    Musiałabyś przeczytać całe tamte wątki. Jak to wszystko narastało i się komplikowało. Jak podobno obiecywała , że paczki już idą itd.
                  • pani-noc Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 05.03.18, 21:22
                    Historia forumowych wybryków joli była przypominana na ematce jakieś 3 tygodnie temu.
      • cauliflowerpl Re: naprawdę nie lubicie joli i jej wypowiedzi są 05.03.18, 20:57
        Wiesz, jak ktoś mnie na ślub kościelny zaprosi, to od wielkiego dzwonu zniosę księdza gadającego o małżeństwie tonem eksperta. To może być nawet zabawne.
        Ale jakby mnie ktoś na mszę ciągał trzy razy dziennie na mszę to by dostał z liścia.

O takim stężeniu jak ostatnio jest zwyczajnie niestrawna.
    • fornita111 Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 16:55
      Super! smile
    • mail-na-gazecie Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 17:04
      Żegnam
    • znowu.to.samo Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 17:11
      Co to znowu, jakieś przesilenie wiosenne że ematki masowo walą focha, tupią nóżką i pożegnalnie wątki zakładają??? 😀
      Ta, odejdziesz jolka, już to widze 😛😛😛!!!
      • chatgris01 Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 17:33
        Pełnia była wink
    • 18lipcowa3 Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 17:14
      ojp jakie przedszkole
      • princesswhitewolf Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 21:22
        nie przedszkole tylko opera mydlana. To Jolka przeciez ha ha...
    • asmarabis Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 17:27
      Ale jak to?
      Zostawisz tu Rose - obiekt twojego uwielbienia ?
      Kogo w tym czasie będziesz podziwiać ?
    • ludborka Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 18:14
      Świetnie! Tak trzymaj!
    • zawsze-w-drodze Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 18:16
      Może dla odmiany zajmij sie czymś pożytecznym i wyślij pare paczek?
    • muchy_w_nosie Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 18:21
      Jolka wq... mnie często, ale żeby odchodzić na kilka miechów .... no proszę cię.
    • danaide Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 19:44
      Myślałam, że opiszesz że szczegółami historię Twojej męki z ojcem... a chyba był ok, tak?
      Z tego co kojarzę z for odchodzi się po cichu. Te odchodzące głośno zazwyczaj nie wytrzymują.
      • cauliflowerpl Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 21:03
        No...
        Ostatnie spektakularne odejście zakończyło się powrotem po bodajże sześciu godzinach. A miało być tak pięknie...
        • nickbezznaczenia Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 21:12
          big_grin
        • zlababa35 Re: Ok . Chcecie macie. Papa 06.03.18, 12:12
          Hm, moje? big_grin Wróciłam, jak przeczytałam, że kotki stillgrey jednak znalazły dom. O koty walczylam!!!
          • nickbezznaczenia Re: Ok . Chcecie macie. Papa 06.03.18, 14:58
            Nie, pewnej pani na literę B.
            • zlababa35 Re: Ok . Chcecie macie. Papa 06.03.18, 15:09
              A ta akcja też była fajna big_grin big_grin big_grin
    • heca7 Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 19:59
      Twój mąż trochę odpocznie od naszych wpisów i przestanie je przeżywać wink
    • lady-z-gaga Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 20:03
      >Kilka miesiecy bez glupiej, pustej meczacej Joli ktora Wam rozwala forum swoja glupota.

brzmi obiecująco
    • butch_cassidy Re: Ok . Chcecie macie. Papa 05.03.18, 20:05
      Ty też? Szkoda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka