mamablue 23.03.18, 16:19 ...w waszym otoczeniu było dziś na czarno na znak protestu? Ja mogę napisać pieprzcie się politycy - u mnie w pracy tylko jedna była nie w czerni, czyli 99% tak W szkole u dzieciaków czarno wśród mamusiek Mogą nam naskoczyć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werdipurke Re: Ile kobiet... 23.03.18, 16:22 w szkole mojego dziecka nikt w otoczeniu moim -3 dziewczyny z 10 Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Ile kobiet... 23.03.18, 16:27 Żadna - a i byłam dzisiaj i w Galerii Mokotów i w Lislu - nie widziałam nikogo na czarno. Było kilka osób w czarnych kurtkach - ale wątpię, że na znak protestu - raczej chodzą w nich na co dzień. Dużo młodych dziewczyn w GM kolorowo ubranych. Żałoby nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Ile kobiet... 23.03.18, 16:43 Nie wątpię, że w "Twoim otoczeniu" w Galerii Mokotów i Lidlu nie widziałas nikogo na zcarno Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Ile kobiet... 23.03.18, 16:46 Czy to oznacza stolicę? Nie każdy zna taką galerię. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Ile kobiet... 23.03.18, 16:59 Poprzednio tez pisałaś w podobnym tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Ile kobiet... 23.03.18, 17:00 mamma_2012 napisała: > Poprzednio tez pisałaś w podobnym tonie. To do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Ile kobiet... 23.03.18, 17:16 Nie, Arweny, która żyje w alternatywnej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Ile kobiet... 23.03.18, 18:07 Nie no oczywiście - według ciebie każda kobieta zasuwała na czarno. Ale to nie jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Ile kobiet... 23.03.18, 20:55 arwena_11 napisała: > Żadna - a i byłam dzisiaj i w Galerii Mokotów i w Lislu - nie widziałam nikogo > na czarno. Arewnka jak zwykle we własnej alternatywnej rzeczywistości. Od lat jakaś połowa ludzi chodzi w tym okresie w czarnych kurtkach/płaszczach bez względu czy jest protest czy nie ale ona 'parę osób' widziała Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Ile kobiet... 23.03.18, 16:39 > ...w waszym otoczeniu było dziś na czarno na znak protestu? > Ja mogę napisać pieprzcie się politycy - u mnie w pracy tylko jedna była nie w > czerni, czyli 99% tak W pracy internautki "mamablue" 99 kobiet na 100 ubrana była na czarno na znak protestu. Polecam uwadze tę internautkę i treści przez nią rozpowszechniane. Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Ile kobiet... 23.03.18, 16:47 Czyjej uwadze polecasz? Towarzyszy bywałych ostatnio w Londynie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Ile kobiet... 23.03.18, 16:54 anika772 napisała: > Czyjej uwadze polecasz? On mi grozi. Nie wiem, czym sobie zasłużyłam? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Ile kobiet... 23.03.18, 17:56 Mnie tez poleć. Wszystkie bylysmy na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Ile kobiet... 23.03.18, 20:15 A ja byłam sama. Nie to, że reszta koleżanek nie popiera ale nie wierzą w moc tego typu protestów. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Ile kobiet... 23.03.18, 20:57 tiszantul napisała: > W pracy internautki "mamablue" 99 kobiet na 100 ubrana była na czarno na znak p > rotestu. Polecam uwadze tę internautkę i treści przez nią rozpowszechniane. Troll znowu się zapomniał i napisał na forum zamiast do mocodawców Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Ile kobiet... 23.03.18, 16:54 Nie tylko kobiet. U nas czarno, a szefowie działów nie sprawdzali obecności. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Ile kobiet... 23.03.18, 17:53 Na filmikach z protestów ludzie nie są jakoś bardzo na czarno ubrani. Odpowiedz Link Zgłoś
domowapani Re: Ile kobiet... 23.03.18, 19:56 Ja się w popłochu ubieralam o 15 i zapomniałam o proteście, więc wyszłam w jasnym sweterku. Reszta czarna. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Ile kobiet... 23.03.18, 20:11 A to czerń był obowiązkowa? Bo mnie wpuścili w niebieskim płaszczu Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Ile kobiet... 23.03.18, 20:40 No właśnie chyba nie Więc nic dziwnego, że Arwena nie widziała osób, które potem poszły na protest. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Ile kobiet... 23.03.18, 20:52 O ile się nie mylę, to protest miał być o 16. To raczej trudno byłoby być w dwóch miejscach. I w GM i na proteście. Jednak te miejsca są od siebie oddalone. A tłumy były w GM. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Ile kobiet... 23.03.18, 21:09 A z Galerii Mokotów w okolice Nowogrodzkiej autobusów i tramwajów nie ma? A, prawda, Arwena komunikacją miejską nie jeździ (co na warszawiankę od urodzenia jest dość zdumiewające), to nie odpowie. No to odpowiem ja - są . Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Ile kobiet... 23.03.18, 22:04 Mówię o tym, że jak jesteś o 16-16.15 w GM, to raczej się na protest nie wybierasz. Tak przy okazji - obecnie stamtąd jest fatalna komunikacja. Hanka daje d...., na całej linii z przebudową Marynarskiej od ok lat. Kiedyś jeździłam tylko komunikacją - od ok 2000 roku - bardzo rzadko. Bo szybciej załatwię sprawy samochodem. Jedyny wyjątek jak jadę do Sądów - bo nigdy nie wiem czy wyjdę po godzinie czy pięciu. Więc problem z opłaceniem parkomatów. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Ile kobiet... 23.03.18, 20:23 Ja na proteście ubrana byłam na szaro. Moja ukochana czarna puchówka się rozwaliłą, a najcieplejsze okrycie, jakim obecnie dysponuję jest szara puchówka. Syn dzis poszedł ubrany na czarno. Na chwilę wpadłam do szatni i widziałam jedną nauczycielkę- na czarno-szaro, a to plastyczka- zawsze ubrana kolorowo i z fantazją. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek-nieboraczek Re: Ile kobiet... 23.03.18, 21:00 byłam dzisiaj na pogrzebie, z premedytacją nie założyłam nic czarnego Odpowiedz Link Zgłoś
paniusiapobuleczki Re: Ile kobiet... 23.03.18, 21:16 U mnie w robocie było dość czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Ile kobiet... 23.03.18, 21:22 W moim żadna.Zapracowane bidule.I tylko czekają by odpocząć.Anie maszerować. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Ile kobiet... 23.03.18, 22:00 Nie kłamie. Te "Zapracowane bidule.I tylko czekają by odpocząć" to zakonnice ich obsługujące. Panicz taniarda dyskutuje na forach z wyzwolonymi kobietami, a durne religijne zakonne kuchty robią koło niego. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Ile kobiet... 23.03.18, 21:27 Mnie więcej połowa w robocie, ale jeśli liczyć tylko Polaków (obcokrajowcy często w ogóle nie słyszeli co się dzieje), to 70-80%. Wszystkie maja u mnie dużego plusa Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Ile kobiet... 23.03.18, 21:28 I cześć facetów tez na czarno! Moj szef, i mąż oczywiście tez! Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Ile kobiet... 23.03.18, 21:37 No, u mnie było to raczej ewidentne, zero innych kolorów, wszystko czarne. Nikt na co dzień się tak noe ubiera do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś