kotomama 02.04.18, 15:39 No i uśmiechnij się Jezu nooooo. Jak wrzuce na fejsika to żeby więcej lajków dostała od Grażynky, Halynky i Bożenky... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumire Re: Powiedz "cheeessss" 02.04.18, 15:55 Ach, ta refleksja, to rozmodlenie, ta zaduma. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Powiedz "cheeessss" 02.04.18, 15:59 Naprawdę uważacie, że przemarsz przez miasto umalowanego keczapem aktora w towarzystwie innych aktorów w prześcieradłach służy rozmodleniu i zadumie? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Powiedz "cheeessss" 02.04.18, 16:05 Nie, zresztą ja nie jestem religijna. Ale nie jestem też pewna, czy w każdej sytuacji należy trzaskać foty. Dopuszczam jednakże mało prawdopodobną możliwość, że babcia dokumentuje sukces wnuczka w pierwszej poważnej roli po ognisku teatralnym przy domu kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Powiedz "cheeessss" 02.04.18, 16:07 Ew. babcia chce pokazać wnuczkowi, jakie to atrakcje były w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Powiedz "cheeessss" 02.04.18, 16:35 I te reklamy wędzonych żeberek i dwóch majonezów w cenie jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Powiedz "cheeessss" 02.04.18, 16:49 Nie znasz się, kobieta widzi rannego i dzwoni na pogotowie. Odpowiedz Link Zgłoś
chyba.ze Re: Powiedz "cheeessss" 02.04.18, 17:29 Może wrzucisz coś z świętej pielgrzymki muslimów? Chodzą w kółko tak śmiesznie ubrani i bez kobiet. Sami kawalerowie i wdowcy zapewne. No śmiało bohaterze! Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Powiedz "cheeessss" 02.04.18, 17:35 ileż bezradności w jednym poście Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Powiedz "cheeessss" 02.04.18, 17:47 To ciebie uchwycono w tym wymownym kadrze, że taka irytacja? Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Powiedz "cheeessss" 02.04.18, 18:46 czy to Ty kotomamo robisz to zdjęcie? myslalam, ze jestes mlodsza swoja droga😉 mogłaś się powstrzymać. rozumiem,.że czasem korci zeby takasytuacje uwiecznic na zdjęciu ale tu to chyba jednak przesada. Odpowiedz Link Zgłoś