Dodaj do ulubionych

Swingersi w Pałacu Kutury

26.05.18, 14:19
Wierzyć mi się nie chciało, ale informację podają wszystkie serwisy

wiadomosci.wp.pl/impreza-z-seksem-grupowym-ma-sie-odbyc-w-palacu-kultury-i-nauki-nie-lamia-prawa-6255588455863937a
Nie źle, impreza na 1000 w Pałacu Kultury i Nauki. Nic nie mam do swingersów, ale chyba jednak nie tak oficjalnie i nie w takim miejscu.
Obserwuj wątek
    • bigzaganiacz Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 14:25
      Ktos cie zmusza zeby tam isc
      To troche tak ze bys chciala ale sie boisz ze na imprezie swingersow zostaniesz pominieta
      • montechristo4 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 14:28
        Nie sądzisz, że Pałac Kultury i Nauki, gdzie przychodzi młodzież i dzieci to nie jest najlepsze miejsce na taką imprezę? Gdybym chciała się w ten sposób pobawić, to dyskretnych klubów jest dość.
        • bigzaganiacz Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 14:30
          A co te dzieci tam robia o 10 tej wieczorem?
        • ichi51e Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 14:33
          Pomijajac ze wieczorem dzieci tam nie ma - czy ty widziales palac kultury z bliska? Moglyby sie tam 4 takie imprezy odbyc i ludzie w PAN nawet nie zauwaza. Przeciez to jest ogromny budynek
        • tanebo2.0 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 14:36
          A jak ty robisz to w łóżku w którym z wami leżą potem twoje dzieci (o ile to robisz i o ile masz dzieci) to nie jest źle?
        • lady-z-gaga Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 14:59
          >Nie sądzisz, że Pałac Kultury i Nauki, gdzie przychodzi młodzież i dzieci to nie jest najlepsze miejsce na taką imprezę?

big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
          Sodoma i Gomora ogarnia caly kraj.
          krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,23452481,skwer-dla-czworonogow-w-miejscu-przejscia-procesji-bozego-ciala.html
          • montechristo4 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 15:20
            Czyli wyszło na to, że jestem pruderyjnym moherem big_grin
            I że grupowe bzykanko toleruję tylko po kątach, a nie w wyzwolony sposób.
            • triss_merigold6 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 15:23
              To ja podobnie. Dyskretnie i bez rozgłosu spoko, nikt tam nikogo siłą nie ciągnie, ale w ramach masowej imprezy w miejscu publicznym to jednak przesada.
              • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 15:57
                triss_merigold6 napisała:

> To ja podobnie.

ale przecież od dawna wiadomo, że Ty jesteś betonowy moher ze wsi, więc gdzie tu odkrycie?

Xsioonc
              • lady-z-gaga Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 17:36
                Co to znaczy w miejscu publicznym? W holu PKiN będą się zabawiac? A może chodzi o To, że w korytarzach i windach zostawią opary rozpusty, które zainfekują potem dzieciaki przychodzące na zajęcia?
                • triss_merigold6 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 17:59
                  To, że z racji wybrania PKiN ich impreza jest nagłośniona medialnie. Identycznie by było gdyby wybrali np. CNK, Muzeum Chopina, Pałac na wodzie w Łazienkach czy Stadion Narodowy. Gdyby wybrali jakieś ustronne centrum konferencyjne, któryś z wypasionych ośrodków NBP czy Arłamów, to pies z kulawą nogą by nie wiedział.
                  • aerra Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 18:57
                    A studniówkę można zrobić w PKiN? Bo w sumie wiadomo jak na studniówkach... też seks bywa.
                    • azja001 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 19:50
                      Seks bywa i w kiblu miejskim ale robienie z tego wydarzenia medialnego to przekroczenie granic dobrego smaku
                      • aerra Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 20:13
                        Zamknięta i płatna impreza dla dorosłych to wydarzenie medialne?
                        • azja001 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 20:45
                          A gdyby swingersi chcieli wynająć sobie salę na zamkniętą i płatną imprezę w takim stylu np w szkole twojego dziecka to też uznałabyś że jest o.k? Są po prostu rzeczy których nie należy robić wyłącznie dlatego żeby nie było kwasu i poczucia niesmaku
                          • aerra Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 20:52
                            A czemu miałoby mi to przeszkadzać, jakby było po godzinach pracy szkoły? Owszem, dla mnie byłoby ok.
                            • azja001 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 20:59
                              Skoro tak to mamy skrajnie różny poziom wrażliwości, nie ma o czym dyskutować
                              • aerra Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 21:02
                                No jeśli jako "wrażliwość" definiujesz pruderię, to tak - skrajnie różny.
                                • milka_milka Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 21:25
                                  Ale to nie pruderia, tylko wiedza i umiejętność rozróżnienia, co i gdzie jest na miejscu, a co nie.
                                  • zasiedziala Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 23:00
                                    Przecież sam gmach PKiNu jest już od dawna nie na miejscu. Jakie zatem rzeczy można robić w miejscu nie na miejscu, żeby było na miejscu? smile
                              • lellapolella Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 21:48
                                A tak z ciekawości... Jeżeli aula w szkole twojego dziecka byłaby wynajmowana po godzinach na pokazy rondli i kołder za miliony, które miejscowi emeryci, nabici w butelkę przez spryciarzy od marketingu, będą spłacać przez całe lata jadąc na diecie twarogowej, to co na to wrażliwość?
                                • milka_milka Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 21:50
                                  Też protestowałabym.
                                • memphis90 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 28.05.18, 08:30
                                  To problem polega na sprzedawaniu koder czy garnków, a nie na wynajęciu auli w szkole...
                                  • lellapolella Re: Swingersi w Pałacu Kutury 28.05.18, 11:40
                                    Dokładnie jak w wypadku swingersów: problem nie polega na wynajęciu im miejsca w Pałacu, tylko na tym, że kroją się jak króliki, co niektórym wydaje się moralnie niedopuszczalne. Jak sprzedaż garów osobom, którym nie są potrzebne ani ich na nie nie stać.
                        • ultimate.strike Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 20:46
                          Powinni w Sejmie zrobić, tam już mediów nie ma i wszystko zasłonięte.
                          • livia.kalina Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 21:10
                            Fakt, byłaby to najbardziej utajniona impreza w Europie wink
                          • semihora Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 21:24
                            ultimate.strike napisał:

> Powinni w Sejmie zrobić, tam już mediów nie ma i wszystko zasłonięte.
                            >

I burdel tam od dawna, więc w sumie żadna różnica tongue_out
              • boo-boo Re: Swingersi w Pałacu Kutury 28.05.18, 14:14
                Jak dla mnie "miejsce publiczne" to takie gdzie każdy ma nieograniczony dostęp- tam jednak dostęp jest ograniczony.
        • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 15:55
          montechristo4 napisała:

> Nie sądzisz, że Pałac Kultury i Nauki, gdzie przychodzi młodzież i dzieci to ni
          > e jest najlepsze miejsce na taką imprezę? Gdybym chciała się w ten sposób pobaw
          > ić, to dyskretnych klubów jest dość.

Masz sypialnię? Przychodzą do twojej sypialni twoje dzieci? To chyba nie jest najlepsze miejsce na uprawianie seksu prawda? Gdy się chcesz pobzykać to dyskretnych miejsc jest dość.

Xsioonc
          • ania-z-lasu Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 20:27
            Co ty pitolisz? Tu nie o akt seksulany jako taki chodzi przecież. Nie stawiaj na równi wzmacniania więzi małżeńskiej do zaspokajania prymitywnych chuci. Nawet Biblia to rozróżnia.
            • lady-z-gaga Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 20:35
              Czy biblia zezwala pisać na forum? co ty tutaj robisz, przyszłaś grzeszyć?
              • ania-z-lasu Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 20:44
                Nie myl pojęć kobieto. To, że czytuję Biblię nijak nie oddaje mojego stosunku do religii i wiary. Poczytaj sobie moje posty jak ci się chce, to się dowiesz. To fantastyczna księga, jestem nią zafascynowana. No ale ja nie ograniczam kontaktu z Biblią do tego co mi ksiądz ongiś czytał na mszy... Oni zazwyczaj wybierają nieciekawe kawałki. Te ogniste pomijają milczeniem. Powiem ci tylko, że wiele lat temu jako pokutę ksiądz zalecił mi lekturę Pisma Świętego, za co mu szczerze dziękuję, bym miała okazję się zastanowić, czy nadal chcę być katoliczką (oj, nagrzeszyło się, nagrzeszyło, a pamiętam, że i tak nie wszystko mu powiedziałam big_grin). Biblię od tego czasu czytuję namiętnie, choć i tak jeszcze nie doczytałam do końca... za to była to moja przedostatnia spowiedź big_grin Zastanowiłam się w rzeczy samej i znalazłam odpowiedź.
            • aerra Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 20:55
              A może oni w ten sposób wzmacniają sobie więź małżeńską? W końcu pojęcie "swingers" zakłada chyba, że parami, czy nie?
              • ania-z-lasu Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 20:58
                No nie wiem. Z cudzego doświadczenia wiem, że często kobieta ulega, bo pan nalega. Czasem odwrotnie. Człowiek mimo wsztstko osobnik monogamiczny. Czasem seryjnie ale jednak.
        • boo-boo Re: Swingersi w Pałacu Kutury 28.05.18, 14:13
          Że co ? Przecież to jest ogromny budynek, impreza zamknięta i nie w godzinach kiedy dzieci i młodzież tam przychodzą. No litości....
    • tanebo2.0 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 14:34
      Ale co? Na dachu będą to robić?
      • niu13 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 14:46
        Zazdroszczę ludziom ułańskiej fantazji.😀😀
        A że w pałacu? Miejsce znakomite na potajemne igraszki😉
        • ania-z-lasu Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 14:54
          Ułańska fantazja? Mieszkałam kiedyś koło klubu swingersów więc na codzień widziałam kto tam chadza i do ułanów to im daleko, oj daleeeeeeko big_grin
          • biceps_of_steel Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 15:38
            A z ciekawości, kto tam chadza? tongue_out Podstarzałe grubasy? tongue_out
            • ania-z-lasu Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 15:54
              No właśnie, z małżonkami sztuczny blond i 300h solarium w przebiegu. Fuj. Jakoś nie mieliśmy ochoty dołączyć wink
              • niu13 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 17:56
                No właśnie mi wyjaśniłaś, dlaczego nie znam nikogo, kto choć raz otarł się o takie zabawy😉
                • azja001 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 18:07
                  Jak ktoś lubi takie klimaty to o.k niech się tam kotłuje wśród obcych kończyn i członków, ale nagłaśniać tego rodzaju imprezę jakby to był chleb powszedni to chore. Naród który tęczy nie może strawić czy nie toleruje mniejszości seksualnych nagle taki wyzwolony, no pomyślałby kto
                • semihora Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 21:26
                  niu13 napisała:

> No właśnie mi wyjaśniłaś, dlaczego nie znam nikogo, kto choć raz otarł się o ta
                  > kie zabawy😉

A przyszło Ci do głowy, że niekoniecznie się tobie zwierzają z tego?
                  • niu13 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 22:53
                    Też prawda. Nawet sobie człowiek nie wyobraża co to ludzie wyprawiajo pani kochana😉
    • zasiedziala Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 18:22
      montechristo4 napisała:

> i nie w takim miejscu.

Nie kumam, co jest takiego szczególnego w PKiN, że nie w takim miejscu? Przecież w PKiNie działa chociażby Kulturalna, w której serwuje się alkohol, odchodzą tańce i organizowane są koncerty.
      • ania-z-lasu Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 20:59
        No, że w tak centralnym. Mogliby gdzieś pod lasem, na uboczu wink To jednak nie jest dobry przykład dla młodzieży. Wiadomo jak się to w starożytności skończyło.
        • zasiedziala Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 21:05
          Jeśli tak podchodzimy do tematu, to w ogólności centra dużych miast nie są dobrym przykładem dla młodzieży wink Na oficjalne party swingersów przynajmniej takiej młodzieży nie wpuszczą, co ta młodzież robi na Mazowieckiej czy innej Parkingowej to wie każdy, kto się tam kiedyś zaplątał w godzinach nocnych...
        • mid.week Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 21:09
          ja dziś widziałam młodzież nad Odrą, która zawstydziłaby niejednego swingersa big_grin
          • ania-z-lasu Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 21:20
            No widzisz? Naoglądają się i potem proszę.
      • ichi51e Re: Swingersi w Pałacu Kutury 27.05.18, 16:47
        A w Alternatywy 4 docent Furman w lokalu kategorii S Kongresowa byl na wodce ze spriptizem. Nawet 2 k... z nim siedzialy przy stole. Nihil novi sub sole
    • kropkacom Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 18:25
      A co to za miejsce, że TAKIE? big_grin
      • livia.kalina Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 18:30
        Przyszło mi do głowy, ze może "urągające pamięci Józefa Stalina" wink

a cały wątek zacny!
        • lellapolella Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 18:58
          Oj, zacny, też mi się ogromnie podoba!
    • mae224 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 19:27
      Chyba głównie chodzi o to, że przybytek ma w nazwie „kultury i nauki”. wink Ja tam nie mam nic przeciwko, w niejednym kinie i teatrze nie takie rzeczy można zobaczyć, niejedna wystawa dużo bardziej jest obrazoburcza. Ale jak zwykle legalne rzeczy w Polsce nie ujdą, a łamanie konstytucji, złodziejstwo, oszustwo i obrażanie najsłabszych to już spoko.
    • spanish_fly Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 20:07
      Na początku miałam mieszane uczucia, ale zaczęłam sobie przypominać niektóre wspomnienia kojarzące mi się PKiNem, i doszłam do wniosku, że to jednak idealne miejsce. Bardziej bulwersujący jest chyba fakt, że jest to tak szeroko nagłaśniane. Teraz dzieci mają dostęp do informacji w internecie, a to to takie niehigieniczne zachowanie, którego raczej nie należy propagować.

Czy w Pałacu nie było kiedyś jakichś "targów erotycznych" czy czegoś w tym stylu?
      • aerra Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 20:17
        Nie było, bo Lech Kaczyński był wtedy prezydentem Warszawy i zablokował.
    • mid.week Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 21:04
      ...z pozdrowieniami dla wujka Stalina wink

• semihora Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 21:22
      E tam, za swoje balują, to co mam im żałować? Po dobrym seksie świat jest lepszy, niech bzykają na zdrowie wink
      • azja001 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 21:27
        Niech bzykają do woli ale w prywatnych miejscach, w publicznych nawet palić się nie powinno
        • kropkacom Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 23:04
          No to im napisz, że nie powinni big_grin

Jak rany, skoro dostali zgodę to dostali. Czy ja tu czegoś nie rozumiem i oni tak sobie przyjdą i na korytarzu...
          • alaveda Re: Swingersi w Pałacu Kutury 26.05.18, 23:35
            Ponoć po 50 singli męskich i żeńskich może wejść. Szansa na zamoczenie dla tanebo i dyżurnego trolla biskupa big_grin
    • riki_i Re: Swingersi w Pałacu Kutury 27.05.18, 01:19
      Tu na forum były panie co się chwaliły swingowaniem, dziwię się, że milczą w tym wątku.
      • rosapulchra-0 Re: Swingersi w Pałacu Kutury 27.05.18, 01:38
        Z tego co pamiętam, to pisały o tym jako o jednym, zaspokajającym ciekawość zdarzeniu.
        • riki_i Re: Swingersi w Pałacu Kutury 27.05.18, 16:27
          Jedna pisała, że robi to regularnie. Albo nawet dwie, nie pamiętam. Na jednorazowe zdarzenie zaspokajajace ciekawość, to wskazywano trójkąt.
      • triismegistos Re: Swingersi w Pałacu Kutury 28.05.18, 08:13
        Ale, że liczysz, że cię tam zaprosimy na imprezę, czy opowiemy jak było?
      • sumire Re: Swingersi w Pałacu Kutury 28.05.18, 11:22
        Nie wybieram się, to i czemu mam się wypowiadać?
    • biceps_of_steel Re: Swingersi w Pałacu Kutury 28.05.18, 08:39
      Ja ta impreza się nie odbędzie,to swingersi stwierdzą że są grupą dyskryminowaną w Polsce big_grin
      Ale by były jaja. To tak jakby użytkownicy amfetaminy lub miłośnicy dopalaczy stwierdzili, że są dyskryminowani i nie czują się zbyt komfortowo.
      • boo-boo Re: Swingersi w Pałacu Kutury 28.05.18, 14:17
        Póki co amfetamina nie jest legalna- seks z kim się chce jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka