ala011 12.10.04, 17:48 Bardzo przepraszam ze z tym watkiem "Juz rok!!!!! czy sie z tym pogodze kiedykolwiek???" zrobil sie taki problem.Mysle ze juz nie zrobie zadnego zamieszania. JESCZE RAZ PRZEPRASZAM!!! Ala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubusala Re: Do wszystkich emam!! 12.10.04, 18:12 Alu....to nie Ty powinnaś przepraszać.Mam nadzieję,że życie już nigdy Cię nie doświadczy w przykry sposób i nie wystawi na tak ciężką próbę. Jestem z Tobą i bardzo gorąco pozdrawiam. Odzywaj się, dziel się z nami swoimi odczuciami, na pewno dużo mądrych słów przeczytasz, bo doświadczenia życiowego tu nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
devil1981 Re: Do wszystkich emam!! 12.10.04, 18:13 To ja Ciebie przepraszam że tak zareagowałam. Wiem dokładnie co czujesz,tylko ja nie umiem się z tym pogodzić od 2,5 roku, dlatego tak głupio napisałam. Ja zupełnie inaczej przeżywam swoją tragedię.Nawet nie poznałam swojego dziecka... Przepraszam i nic złego swoim postem nie zrobiłaś, tylko tyle że postanowiłam zniknąć bo w około mnie zrobiło się zamieszanie, którego nie chcę i nie lubię. I tak robię,zniknęłam- ale Tobie musiałam po prostu odpisać. Pozdrawiam i życze dużo siły. Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Do devil1981!!! 13.10.04, 21:29 devil1981 napisała: > Przepraszam i nic złego swoim postem nie zrobiłaś, tylko tyle że postanowiłam > zniknąć Czy Ty czytasz czasami co piszesz, bo odnosze wrazenie, ze nie!!! Jedyna winna osoba tego, ze powinnas stad zniknac jestes Ty sama!!! Nie moge uwierzyc, ze po tym co napisalas Ali teraz jeszcze obarczasz ja wina za to, ze forumowiczki "zmyly" Ci glowe!!! Chyba, ze to jest "przejezyczenie sie"?!?! Dobrze, ze chociaz przeprosilas! Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Do devil1981!!! 13.10.04, 21:36 czy naprawde tak trudno ci powstrzymac swoje uwagi....zastanów sie dziewczyno...jeśli masz zamiar po raz kolejny wzbudzać sensacje to mozesz to zrobic na priv, a nie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Do bea.bea. 13.10.04, 21:52 Dlatego w naglowku napisalam do kogo kieruje ten post. Jezeli juz przeczytalas jego tresc i uznalas, ze jest sensacyjny to rozsadniejszym wyjsciem bylo przemilczec go a nie kontynuowac, bo w takiej sytuacji nie wiem ktorej z nas bardziej zalezy na sensacji. Widzisz, ja nie oznajmilam: "dziewczyny patrzcie co devil znowu wypisuje", czekajac na lawine postow w tej sprawie, zwrocilam sie tylko do niej. Przeczytalas, Twoja sprawa, a wlasciwie czemu sama nie odpisalas mi na priv tylko tutaj??? Nie odpowiadaj mi juz w tym watku, bo nie temu on jest poswiecony! Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: Do wszystkich emam!! 12.10.04, 18:18 Alu Kochana, nie masz za co przepraszac. Nic nie zrobilas. Forum jest miedzy innymi po to by moc sie wyzalic i podzielic swoimi smutkami. Mysle, ze mimo przykrosci jakie Cie tu spotkaly, bedziesz nadal do nas zagladac. Sa tutaj rowniez fantastyczne mamy na ktorych pomoc zawsze mozna liczyc sciskam Fiszerowa Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ola Re: Do wszystkich emam!! 12.10.04, 18:28 Alu, dopiero dziś przeczytałam Twoją historię i powiem szczerze-nie jestem w stanie zrozumieć tego co czujesz. Wiem, że z tą tragedią ciężko się pogodzić. Wierz mi, płaczę pisząc to. Jestem całym sercem z Tobą i Twoim Aniołkiem. Brak mi słow po prostu by napisać Ci co czuję... I proszę Cię, bądź z nami, pisz co u Ciebie, na priv też jeśli tylko masz ochotę. Jesteś silna. Bądź silna! Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: Do wszystkich emam!! 12.10.04, 23:29 Alu to ja Ciebie przepraszam, poniewaz czytajac Twoj post plakalam (bo co mozna innego w takiej sytuacji) choc niewiele to moze Tobie pomoc. A przepraszam, ze zamiast Cie pocieszyc, podtrzymac na duchu zajelam sie "karceniem" devilki i to nie do konca w elegancki sposob. Czulam dlugo nismak, ze oto Potrzebujaca wsparcia osoba zwraca sie do nas a my zachowalysmy sie (w pewnej czesci oczywiscie) jak bezduszne idiotki. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
beata32 Re: Do wszystkich emam!! 13.10.04, 08:53 Alu, Nie przepraszaj. Nie Ty byłaś przyczyną zamieszania. Wstyd prawdziwy co się z tego wątku zrobiło. Bardzo bardzo Ci współczuję, nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czujesz, choć minął już/dopiero rok, bo gdy tylko pomyślę ... to dech mi w piersiach zapiera i czuję jakby ktoś chciał mi duszę wyrwać ... Trzymaj się, jestem z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Do wszystkich emam!! 13.10.04, 08:58 nie masz za co przepraszać - nie ty... ja cie rozumiem - ściskam mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Do wszystkich emam!! 13.10.04, 09:13 Kochanie, nie masz za co przepraszać. Życie Cię okrótnie doświadczyło, a my nie pomogłyśmy Ci.... przykro mi... Pozdrawiam Cię cieplutko Uma Odpowiedz Link Zgłoś
marianka15 Re: Do wszystkich emam!! 13.10.04, 19:48 Alu, to zamieszanie być może było potrzebne... Stało się ogromną lekcją dla wielu osób, tak więc wkrótce - po przejściu fali - atmosfera może się nawet, dzięki temu, oczyścić... Trzymaj sie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Do wszystkich emam!! 13.10.04, 20:22 Nie zgadzam się Marianko. Wątek należał do Ali i jej córeczki. Im to zamieszanie nie było potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
marianka15 Re: Do wszystkich emam!! 13.10.04, 22:06 umasumak napisała: > Nie zgadzam się Marianko. Wątek należał do Ali i jej córeczki. Im to > zamieszanie nie było potrzebne --------------- Owszem, im nie było potrzebne. Ale przecież Ala przeprasza za zamieszanie, jakie ten wątek wywołał. Nie ma za co przepraszać, to wiemy wszyscy. Ja tylko chcę podkreślić, że może te całe niepotrzebne zamieszanie - jednak czemuś się przydało! !!! P.S. Myślę, że tutaj leży sedno wielu problemów: nasze wypowiedzi są zupełnie różnie interpretowane. Potem powstają tzw. "kwasy"... Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Do wszystkich emam!! 13.10.04, 22:29 marianka15 napisała: > P.S. Myślę, że tutaj leży sedno wielu problemów: nasze wypowiedzi są zupełnie > różnie interpretowane. Potem powstają tzw. "kwasy"... Nie widac min, nie słychac tonacji głosu. Nie widac gestów. Zwykłe problemy komunikacji w internecie. A autorka nie ma za co przepraszać.. Korzystając z internetu niestety trzeba być gotowym na takie "przygody", choć czasem az przykro gdy ktoś zareaguje źle na nasze szczere wywody. Odpowiedz Link Zgłoś
flurcia Re: Do wszystkich emam!! 13.10.04, 20:29 W listopadzie minie rok jak moja koleżanka straciła dziecko, ponieważ lekarz za późno zrobił cc. Lekarz już nie pracuje. Ale to i tak nic nie zmieni. Ja do tej pory nie moge o tym zapomnieć, a cóż dopiero moja koleżanka, która staciła dziecko. Jest to dla mnie tez trudna sytuacja, bo jak jadę z moja Olą do mamy, to boje się z nią spotkać. Nigdy u niej jescze po tym wydarzeniu nie byłam. Jej mama, powiedziała, że lepiej do niej nie przychodzić. Płakałysmy obie. Nasze dziewczynki mogłyby się bawic razem tak jak my kiedyś. Do dziś nie potrafię sie z tego otrząsnąć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Do wszystkich emam!! 13.10.04, 20:40 flurcia napisała: Nigdy u niej jescze po tym wydarzeniu nie byłam. Jej m > ama, powiedziała, że lepiej do niej nie przychodzić. A może koleżance jest przykro, że jej nie odwiedzasz? Czasami wydaje się nam że powinniśmy się odsunąć w obliczu takiej tragedii, ale czy to jest słuszne? Pomyśl - sraciła dziecko, a bliscy ludzie jej unikają... ja na Twoim miejscu zdzwoniłabym do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Do wszystkich emam!! 13.10.04, 20:36 Alu, nie masz za co przepraszac. Myslami jestem z Tobą. YM Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Do Ali!!!! 13.10.04, 21:23 Alu, powtorze sie za dziewczynami, nie masz za co przepraszac!!! Wiele z nas plakalo razem z Toba, laczylo sie w bolu (i laczy nadal). Ten post byl Ci zapewne potrzebny i tylko ta jedna bezmyslna uwaga devila zepsula podniosly charakter tego watku. To jednak wystarczylo! Mam nadzieje, ze nie zrezygnujesz z tego powodu z odwiedzania nas na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: Do wszystkich emam!! 13.10.04, 21:30 nie opowiadaj bzdur!!!! Po to jest to forum zeby sobie pomagac. Trzymaj sie cieplutko K. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Do wszystkich emam!! 13.10.04, 21:37 będe sie modliła za twojego aniołka... całuje cie mocno Odpowiedz Link Zgłoś