Dodaj do ulubionych

Nagorszy typ kobiety

20.08.18, 09:33
To taka, która innych kobiet nie lubi, uważa kobiety (oczywiście oprócz siebie) za głupie gęsi, za podgatunek. Za to faceci - o tak, jest w stanie dogadać się tylko z facetami, bo oni są tacy fajni. Tacy normalniejsi. I pogadać z nimi można i napić się i nie grają w gierki.... Nie to co kobiety...
Obserwuj wątek
    • lily_evans11 Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 09:34
      Jest parę takich na forum big_grin.
    • sumire Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 09:35
      Przecież tu na forum roi się od kobiet, które uważają inne kobiety za najgorszego wroga i z założenia kretynkę, więc jakby, eeem, o co kaman?
    • grrru Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 09:37
      To ta sama postawa co "nienawidzę Polaków, wprawdzie dziwny przypadek sprawił, że urodziłam się tutaj i mam obywatelstwo, ale jestem zupełnie inna i nawet wyglądam na cudzoziemkę" big_grin Zabawne i świadczące o kompleksach.
      Pytanie, czy jak taka kobieta ma córkę, to córka dziedziczy wyjątkowość czy jest gęsią.
      • snakelilith Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:17
        Jeszcze lepsze są jednak te forumki, które INNYM wyrzucają nienawiść do Polski i Polaków, a same deklarują cudzoziemską urodę swoją i własnego męża. "Nikt nie bierze nas za Polaków, kelnerzy nad Bałtykiem mawiajają do nas po angielku, bo ach, ach wyglądamy tak światowo, mąż ma szczękę jak Holender albo inny Niemiec, nie jest taki kartoflany jak reszta plebsu". Ale "patriotka" pełną gębą.... Nieźle tamten wątek mnie ubawił.
        • zasiedziala Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:30
          Czepiłyście się tej cudzoziemskiej urody, jakby w Polsce tylko Słowianie z dziada pradziada żyli wink Ja mam cudzoziemską urodę po ojcu cudzoziemcu i co mam z tym zrobić? Włosy mogę przefarbować i wyprostować, w oko wsadzić szkła kontaktowe, ale genów nie oszukam. A Polska to moja ojczyzna, tu się urodziłam i wychowałam i z nią się identyfikuję. Nie rozumiem czemu to komuś przeszkadza.
          • snakelilith Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 14:14
            Mnie różnorodność nie przeszkadza. Ani ta związana z wyglądem, ani ta z narodowością.
          • zla.m Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 16:24
            Nie chodzi o wygląd, tylko o epatowanie swoją/męża "cudzoziemską urodą", z założenia lepszą niż ta przaśno-polsko-buraczana.
            • ania-z-lasu Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 18:16
              A to już nie można powiedzieć, że ma się męża cudzoziemca? W czym problem? Czy trzeba dodać "ale wygląda i zachowuje sie zupełnie jak Polak!!!"?? A może jako Polce, nie wolno mi kalać rasy i powinnam albo wyjść za Polaka, albo zostać starą panną?
              • grrru Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 22:27
                Raczej chodzi o te, co mają mężów Polaków, ale takich, że absolutnie nikt ich o polskość nie podejrzewa smile
          • bywalec.hoteli Re: Nagorszy typ kobiety 21.08.18, 00:05
            zasiedziala napisała:

> Czepiłyście się tej cudzoziemskiej urody, jakby w Polsce tylko Słowianie z dzia
            > da pradziada żyli wink Ja mam cudzoziemską urodę po ojcu cudzoziemcu i co mam z t
            > ym zrobić?
            A kim jesteś pół smile
      • katja.katja Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:51
        W sumie racja smile Dobrze to ujęłaś smile
        A jak nawet taka osoba wyemigrowała to niemal na pewno uważa, że mówi perfekcyjnie i bez żadnego akcentu w danym języku, co podobno zawsze przyznają jej lokalsi big_grin
        I oczywiście nie odróżnia sie niczym od rodowitej Niemki/Angielki/Francuzki, ale "inną Polkę na emigracji jest w stanie bezbłędnie rozpoznać" big_grin
      • same-old_mona Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 13:12
        A mojego chłopa często biorą w Holandii za Polaka big_grin
        • bergamotka77 Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 13:13
          same-old_mona napisał(a):

> A mojego chłopa często biorą w Holandii za Polaka big_grin

A jest Wlochem? 😅
          • same-old_mona Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 14:31
            Tak, ale nie stereotypowym czarniawym kurduplem, to myli :p ma 186 cm, włosy ciemny blond I niebieskie oczy :p
            • ania-z-lasu Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 18:18
              Jeśli plucie na swoich jest beee, to plujmy na obcych. Czarniawy kurdupel.
              • same-old_mona Re: Nagorszy typ kobiety 21.08.18, 08:03
                Stereotypowy czarniawy kurdupel. To raczej postać fikcyjna, taki wytwór wyobraźni. Chyba ciężko opluć wytwór wyobraźni?
    • araceli Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 09:37
      Miłość do kobiet "innych" niż Ty aż bije z twojego posta! big_grin
      • luvyana Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 09:42
        Trudno lubić kobietę, która w każdym moim geście i słowie doszukuje się drugiego dna.
        • sumire Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 09:43
          Aha - czyli tobie wolno nie lubić, tylko innym nie. LOL.
          • lily_evans11 Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 10:05
            Obcowanie z mozoginką jest nieprzyjemne, wyobraź sobie.
          • luvyana Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 10:09
            Ja nie lubię jednego rodzaju. Kobiet , które nie lubią ZADNEJ kobiety. Taka mała różnica 🙃
            • lily_evans11 Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 10:18
              A ja nie lubię chyba jeszcze bardziej takich pasywno-agresywnych kobiet męczennic, co to się umordują nad czymś, a potem będą Ci to wypominać, że tak się starały itp. itd. Tak mi się pomyślało. Mizoginka jest po prostu ograniczona i wiesz, co o niej myśleć. A osoba toksyczna oplata Cię swoimi mackami.
            • ania-z-lasu Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 18:19
              Są jescze takie, które nie lubią NIKOGO INNEGO. Dużo ich.
    • ola_fatyga Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 11:39
      I która o sobie mówi, że myśli jak facet, wartościując przy tym myślenie kobiece negatywnie.
      • lily_evans11 Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:16
        Co najmniej 2 nicki na B mogę obstawiać... big_grin
    • livia.kalina Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 11:41
      Nie jest to fajny typ kobiety ale mogę sobie wyobrazić dziesiątki gorszych.
    • strasznymruk Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 11:49
      To jednak są gorsze typy kobiet?!
      A myślałem że tylko mnie się tak wydawało big_grin
    • astomi25 [...] 20.08.18, 11:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • bergamotka77 [...] 20.08.18, 12:15
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • chatgris01 Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:19
          O, wypraszam sobie.
    • milka_milka Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:18
      Znam taką, kobietnie znosi, uważa je za podgatunek stworzony do służenia panu i władcy. Mężczyźnie wolno wszystko, kobieta ma stać tezy kroki z tyłu i znać swoje miejsce w szeregu.
      • milka_milka Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:19
        *trzy kroki
      • miss_fahrenheit Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:32
        I zawsze staje te trzy kroki za swoim panem i władcą, czy to dotyczy tylko innych kobiet?
        • milka_milka Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 16:20
          Stawała, a jakże.
          • ania-z-lasu Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 18:20
            I dlatego nie mieli dzieci...
            • milka_milka Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 19:46
              Mieli.
      • konsta-is-me Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:34
        To nie jest kobieta 😂
        To jakis wybrakowany element przypadkowo zaplatany w ewolucji.
      • astomi25 Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 15:21
        Ooo zostalam usunieta za prawde!😎
        • luvyana Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 16:23
          Jaką?
          • astomi25 Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 16:45
            Nie moge sie powtorzyc, bo mnie znowu wywala. Ale wyzej tez masz opinie, o nicku na B. wink
    • bergamotka77 Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:30
      Dla mnie najgorsze sa takie niby niewinne zmijki, które dziurki nie zrobią a krew wypija albo załatwia kogos w białych rękawiczkach ze słodkim uśmiechem na twarzy 😊
      • berdebul Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 13:00
        Dokładnie! Mało istotne, czy woli facetów, czy nie.
      • ania-z-lasu Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 18:21
        I jeszcze insynuują, jakie są kurtularrrne, bo nie powiedziały przecież brzydkiego słowa big_grin
    • riki_i Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:39
      Najgorszy typ kobiety to taka, co jak złapie chłopa i urodzi dziecko /dzieci, bezpowrotnie traci zainteresowanie seksem.
      • lily_evans11 Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:42
        Widzę, że w tym wątku każdy zaczyna się wyplakiwac nad tym, co go boli big_grin.
        • riki_i Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 13:01
          Trudno żeby dla faceta najgorszym typem kobiety była taka, co woli przestawać z mężczyznami.

W rankingu męskim najgorsze zołzy to te, co odmawiają dostępu do łoża.
          • katja.katja Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 13:05
            Myślałam, że w Twoim wieku liczy się już bardziej dobra kuchnia big_grin
            • riki_i Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 13:13
              Jeszcze nie. wink
    • jola-kotka Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:40
      Jola-kotka. Z kobietami jej nie po drodze,sro razy woli zalatwiac cos z facetami niz z kobieta bo mezczyzni sa mniej skomplikowani i duzo bardziej symatyczni. Jednak nie uwaza kobiet za podgatunek , nie uwaza ze sa glupie sa trudniejsze we wspolzyciu i tylko tyle. Siebie tez nie uwaza za super madra uczy sie przez cale zycie i glupia umze jak wszyscy.
      • jola-kotka Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:43
        Sto * hehe super literowka smile
      • lady-z-gaga Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:44
        >sro razy woli zalatwiac cos z facetami niz z kobieta bo mezczyzni sa mniej skomplikowani i duzo bardziej symatyczni.

cud, że siedzisz tutaj, a nie na jakimś męskim forum big_grin
        • jola-kotka Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 13:09
          Bardziej odnioslam sie do reala ale i tu mamy jakis facetow tez mezow forumek wyskakujacych z kapelusza smile
      • ania-z-lasu Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 18:23
        Z kobietami jej nie po drodze, bo nie doceniają jej kobiecych wdzięków. A do takiego misia to wystarczy się poszczerzyć, zadkiem zamachać i robi co jola każe...
        • jola-kotka Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 19:55
          Bardzo zabawne
    • chatgris01 Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:43
      Mizoginow nie lubie, niezaleznie od ich plci.
    • kropkacom Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 12:45
      Najgorszy tym człowieka to taki, który w sposób zamierzony robi krzywdę. Nad resztą, czasem z bólem (fakt), umiem przejść do porządku dziennego. Dziękuję za uwagę.
      • gama2003 Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 15:00
        Pozwól, że się podpiszę.
    • triss_merigold6 Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 13:02
      - wrażliwa sarenka (wszystko ją wzrusza, przejmuje się, przeżywa teatralnie i z emfazą, wyłudza głaski i pomoc na okoliczność, że ona taka delikatna, słaba, emocjonalna)
      - wrzaskliwa, szastająca się przekupa, która dotyka ludzi, dyszy z bliska, obcałowuje, maca ubranie, macha rękami, zalewa potokiem słów
      - minoderyjna pinda, nie daj Boże z PR
      • milka_milka Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 19:57
        Panowie lubią wrażliwe sarenki. Łechcą ich próżność.
        • anorektycznazdzira Re: Nagorszy typ kobiety 21.08.18, 06:55
          To zależy od faceta, część ucieka gdzie pieprz rośnie, podobnie jak kobiety nie zawsze chcą ściągac majty przez głowę na widok maczo-sraczo stojącego w rozkroku z telewizorem pod każdą pachą
    • whitney85 Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 14:52
      U mnie w pracy to szefowa 😶 chociaż może sobie tego nawet do końca nie uświadamia
    • sumire Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 16:27
      A tak w sumie, to takie podejście - "faceci są tacy fajni" - nie różni się zbytnio od podejścia "mężczyzna to moje trofeum, nie patrz na niego, ty latawico".
      Just sayin'.
      • luvyana Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 18:12
        smile też. Dlatego na mojego można patrzeć do woli. To mój nie powinien się rozglądać, bo mu lumbago może wejść w szyję 😉
        • moo-n Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 21:42
          Taka co zostawiła dwóch synów 8 i 5 lat do wychowania swojej matce, założyła nową rodzinę z drugim facetem, urodziła syna i córkę, z czego syna nastolatka zostawiła temu ojcu i z córką zamieszkała u trzeciego faceta.Co z taką babą?
          • ania-z-lasu Re: Nagorszy typ kobiety 20.08.18, 21:54
            Potajemnie pozbawić możności płodzenia kolejnych. Nie namawiam, bo to zabronione.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka