niktmadry 25.09.18, 10:45 Na Kler. Na sobotę. Mieszkam w dużym mieście. Kim mam kilka do wyboru. A te bilety wczoraj kupowane były jednymi z ostatnich. Pewnie będzie tłok w kinie. Szkoda ale film i tak chce zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Mam już bilety 25.09.18, 10:48 My też już mamy i też na sobotę. Zamawialiśmy w piątek, jak tylko pokazał się repertuar na przyszły tydzień i już były sale w połowie zajęte. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Mam już bilety 25.09.18, 10:50 A ja czekam aż tłum się przerzedzi, więc jeszcze jeden tydzień co najmniej musi upłynąć. Mam zapytanie - możecie odczekać ten jeden tydzień z dyskusją na mnie? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Mam już bilety 25.09.18, 10:53 P.s. Ale numer, chciałam sprawdzić samą rezerwację i to o godz. 11.15 w sobotę na kina.krakow.pl (można tak zrobić i potem cię wycofać by sprawdzić jakie jest obłożenie na sali kinowej) i po raz pierwszy jak korzystam z tego serwisu pokazał mi się komunikat, że nie mogę tego zrobić ze względu na zbyt duże zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Mam już bilety 25.09.18, 10:54 Mąż wczoraj kupił na piątek i na sali było już na prawdę mało wolnych miejsc. Siedzimy z przodu sali. Średnio to lubię, ale chciałam zobaczyć ten film w tygodniu premiery, a weekend mamy zajęty. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Mam już bilety 25.09.18, 10:57 Ja teraz szukam bo kinach studyjnych i jak na razie (np. Agrafka) jest dużo wolnych miejsc, w Agrafce na daną chwilę tylko 2 miejsca zajęte (seans 11.00 bo podejrzewam, że późniejsze to będzie szał). Odpowiedz Link Zgłoś
niktmadry Re: Mam już bilety 25.09.18, 11:04 Gdzie? Z tego co wiem grają od piątku. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Mam już bilety 25.09.18, 11:18 To chyba przedpremiera? Do kin wchodzi 28-ego września. Odpowiedz Link Zgłoś
feliz_madre Re: Mam już bilety 25.09.18, 11:27 Pokaz przedpremierowy był wczoraj. Dzis oficjalna premiera z aktorami, reżyserem, producentem, dla tworcow i prasy, całego światka dziennikarsko-aktorsko-celebryckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Mam już bilety 25.09.18, 11:28 Aaa to sorry, ja z gminem normalnie do kina idę Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Mam już bilety 25.09.18, 11:00 Właśnie miałam napisać jak "już" jak zaczynają w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Mam już bilety 25.09.18, 11:28 czytałam, że przedsprzedaż od 26.09 przez Citihandlowy. Szkoda, że nie w Chorzowie... Odpowiedz Link Zgłoś
akasha78 Re: Mam już bilety 25.09.18, 13:28 Ja mam "już" bilety na Metalikę, dzisiaj ruszyła przedsprzedaż dla fanów, wystarczyło się zarejestrować by dostać kod na zakupów dwóch biletów. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Mam już bilety 26.09.18, 10:38 czy mogłaś wybrać miejsca? Bo ja dzisiaj próbuje kupić na przedsprzedaży z Citi, ale przy czterech biletach losuje mi miejsca w różnych częściach stadionu... Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Mam już bilety 25.09.18, 11:00 chyba żartujecie? sprawdzałam najbliższy weekend i połowa miejsc na popołudniowe i wieczorne seanse jest wolna, niedziela to już w ogóle puste sale(warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Mam już bilety 25.09.18, 11:07 Ja sprawdziłam piątek i sobotę w Cinema City w Galerii Mokotów, prawie cała sala zajęta, zostały najgorsze miejsca z przodu. W niedzielę, owszem, jest sporo miejsc, ale umówmy się - który film ostatnio miał wykupywane miejsca na tydzień przed premierą? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Mam już bilety 25.09.18, 11:07 volta2 napisała: > niedziela to już w ogóle puste sale(warszawa) bo handlowa Odpowiedz Link Zgłoś
emilia.emm Re: Mam już bilety 25.09.18, 11:09 Piątek 20:20 Złote Tarasy wolne głównie dwa pierwsze rzędy. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia.emm Re: Mam już bilety 25.09.18, 11:25 Z ciekawości powchodziłam na strony mniejszych miast, w różnych częściach Polski, bo może Warszawa to wyjątek, ale tam na piątek i sobotę powyprzedawane 70-90% biletów. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Mam już bilety 25.09.18, 11:49 Lecę do Polski za 3 tygodnie to pójdę, przynajmniej już będzie przerzedzone. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Mam już bilety 25.09.18, 14:08 Pojde za dwa tygodnie jak szal minie . Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Mam już bilety 25.09.18, 15:32 Ee, ja pójdę w tygodniu i to tak najwcześniej za tydzień Jak już będzie luźno w kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate-cakes Re: Mam już bilety 25.09.18, 15:55 Właśnie sprawdziłam. Są jeszcze bilety i to dużo, w Gdyńskim Centrum Filmowym. Ale grają tylko w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Mam już bilety 25.09.18, 16:59 My poczekamy. Pójdziemy za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
vinca Re: Mam już bilety 26.09.18, 12:30 A ja mam bilety na Queen. Zdecydowanie bardziej mnie to ekscytuje. Odpowiedz Link Zgłoś