Dodaj do ulubionych

Kupił mi dres. ..

01.10.18, 07:43
.. mam się martwić? :p
Chłop w sobotę pojechał z dzieciakami na zakupy ciuchowe i przy okazji kupił mi dres. Ciepły i ładny, po domu będziesz mieć, mówi..
Kurde, to ja gorsety I halki zamawiam a on mi dres przynosi 😂 ematko, proszę o analizę 😁
A, kupiłam wczoraj maseczkę ze ślimaczym glutem. Całkiem fajna, dobrze nawilża ☺
Obserwuj wątek
    • tanebo2.0 Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 07:46
      Może to sugestia żebyś zaczęła ćwiczyć? Badałaś tarczycę?
      • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 07:51
        Ćwiczę, ale nie w dresie, w dresie mi nie wygodnie:p
    • milva24 Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 07:53
      A mój mi kupił żelazko...ale proponował, żebym prasowała w gorsecie big_grin
      • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 07:57
        😁 to jakoś lepiej brzmi :p
      • chlodne_dlonie Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 12:06
        ROTFL!!
    • triss_merigold6 Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 07:56
      Uznał, że to wygodne ubranie po domu i tyle. Faceci nie mają problemu z chodzeniem po pracy w dresie, bojowkach czy innych wygodnych ciuchach.
      Mój mi kupił kastet. Też powinnam to uznać za sugestię?
      • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 07:59
        Ja za zwyczaj chodzę po domu w legginsach. Widocznie uznał że takie obcisłe to niewygodne :p
      • morgen_stern Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 11:55
        Jezusmaria, po co ci kastet?
    • strasznymruk Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 07:57
      Może nie chce żebyś się męczyła w tych gorsetach.
    • iwles Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 08:14
      Zeby sasiad juz cie nie podrywal 😄
      • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 08:19
        A to mnie jakiś sąsiad podrywał?
        • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 08:20
          No chyba, że o kota chodzi i jego prezenty 😁
          • edelstein Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 18:51
            moze ro nie byl jednak kot tylko sasiad incognito😂
    • mamtrzykoty Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 08:32
      Wręcz przeciwnie, powinnaś się cieszyć, bo jak widać kocha ciebie, a nie twój wygląd i dba o twoją wygodę, a nie o wizerunek. Nie jesteś dla niego rzeczą, która służy do podwyższania jego ego i chwalenia się nią.
    • lucyjkama Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 09:03
      Zima idzie. Przydałby mi się fajny, ciepły dres na po domu. Hmm.... szkoda że mój mąż o tym nie pomyśli....
      • strasznymruk Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 09:06
        lucyjkama napisała:
        > Zima idzie. Przydałby mi się fajny, ciepły dres na po domu. Hmm.... szkoda że m
        > ój mąż o tym nie pomyśli....

A ty myślisz o tym, żeby mężowi kupić coś ciepłego na zimę po domu?
        • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 09:18
          Ja ostatnio swojemu kupiłam, ale do pracy nie po domu. Liczy się?
          • strasznymruk Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 09:34
            same-old_mona napisał(a):
            > Ja ostatnio swojemu kupiłam, ale do pracy nie po domu. Liczy się?

Liczy się.
            W domu to facetowi wystarczy byle co, ale w pracy musi porządnie wyglądać big_grin
            • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 09:40
              No ba :p Choć akurat tego co kupiłam nikt nie ogląda, chyba, że w szatni :p ale komfort równie ważny, jeśli nie ważniejszy :p
              • damartyn Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 09:47
                Fajnie , że Ci kupił, a jak jeszcze ładny to tylko się cieszyć.
        • yuka12 Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 11:33
          Ja w zeszlym roku pod choinke kupilam caly komplet (poza butami) tzn. od spodni przez bluzy po kurtke z bielizna i ciepla pizama wlacznie. Liczy sie smile?
          • strasznymruk Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 12:16
            yuka12 napisała:
            > Ja w zeszlym roku pod choinke kupilam caly komplet (poza butami) tzn. od spodni
            > przez bluzy po kurtke z bielizna i ciepla pizama wlacznie. Liczy sie smile?
            >

Liczy się.
            Ale za jakieś dziesięć lat możesz kupić nowe big_grin
            • chlodne_dlonie Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 12:31
              strasznymruk napisał:

> Liczy się.
              > Ale za jakieś dziesięć lat możesz kupić nowe big_grin

LOL
              Głos rozsądku tongue_out

..prawdać, można częściej..smile
    • tsaria Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 09:49
      Mój w tamtym roku poszedł do rossmana, a wrócił z bluzą dresową, bo akurat jemioł miał tam swoją kolekcję i mój zachwycił się jakością bluzy i kupił. Powiem, że trochę wściekła byłam, bo po co mi taka bluza? ale faktycznie bluza jest cudna, gruba, dobra jakościowa, zakrywa du.ę i w takie dni jak teraz na szybkie wyjście do sklepu, z dzieckiem na plac zabaw nadaję się idealnie.
    • snakelilith Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 11:25
      Pogratulować zdrowego psychicznie chłopa. Ja zaczęłabym się poważnie martwić, gdy przyniósł gorset, albo rajtuzę z dziurami. Słyszałam, że niektórzy faceci tak robią, ale traktuję jako opowieści z równoległego uniwersum. I tak, lubię dresówkę, tylko nie buro-szarą, jeżeli więc dres ładny, to więcej tego....
      • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 11:28
        Ładny, buraczkowy wink
        • mamolka1 Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 13:46
          Oo i kolor idealny przy rozszerzaniu diety młodej - plam po buraczkach widać nie będzie 😜... myśli chłop
    • kota_marcowa Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 11:32
      Ja swojemu kupiłam nowego mopa i odkurzacz, myślisz, że składa już papiery rozwodowe? wink
      • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 11:33
        Poczekaj a się dowiesz 😂
        • ponis1990 Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 11:37
          A mój to mi kupuje skarpetki w jednorożce smile z dresu też bym sie ucieszyła big_grin
          • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 11:42
            Mój w jednorożce kupił pidżamę dla młodej. Taką super mięciutką że wcale bym się nie obraziła jakby była też w moim rozmiarze :p
    • beataj1 Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 11:36
      Musisz natychmiast zadbać o równowagę we wszechświecie. Inaczej konsekwencje będą niewyobrażalne. Śmierć i pożoga.
      Teraz on musi chodzić w Twoich haleczkach i gorsetach. I dla pewności stringach.

Zadbajcie o los nas wszystkich. Niech twój facet zostanie cichym bohaterem w twoim domu...
    • janja11 Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 11:45
      A co jest nie tak z tym dresem? Przecież piszesz, że ciepły i ładny jest.
      Ładny dres jest cudnym wynalazkiem na jesienno-zimowe wieczory.
      • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 11:51
        Wszystko z nim ok . Jedynie kobieta w dresie jest symbolem aseksualności podobno :p
        • beataj1 Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 11:55
          E tam. Kiepskiej baletnicy to i...
          Jak erekcja niepewna to i dres przeszkodzi. Jak konar płonie ( smile ) to nawet dres go nie zgasi...
          • chlodne_dlonie Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 12:04
            Oo, to TO, Beataj1 !!
            W punkt tongue_out big_grin
    • ixiq111 Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 11:52
      >>ja gorsety I halki zamawiam a on mi dres przynosi

Może chodzi o urozmaicenie? Ciągle tylko gorsety i halki... Wszystko może się znudzić wink
      • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 12:08
        Te gorsety jeszcze nie przyszły, ale w takim razie chyba zwrócę :p
    • chlodne_dlonie Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 12:02
      he he - ja bym tam przesadnie nie analizowała pobudek kupującego wink - jak Ci się podoba, rozmiar dobry itp, to noś smile

..sexy bielizna, biżu itd. - suuper, ale jak tak kiedyś pomyślałam jakie prezenty najbardziej mnie kiedyś ucieszyły, to były to - uwaga..wink - samochód (nooo tak, wiem WIEM, ale był dokładnie taki jak chciałam - tj. kolor wink i silnik !!, że model, to wiadomo - taki wybrałam tongue_out ), narty (też wybrane starannie wink ) i..komplet bielizny termicznej - CIEPŁY big_grin

A kilka kompletów biżuterii, wprawdzie ulubionej firmy, ale bez pomyślunku, 'na odwal', 24 grudnia przed południem..wink - no cóż..leżą sobie w szufladzie, może kiedyś do lombardu zaniosę, jak Potomkini nie będzie reflektować tongue_out

..także - noś i się ciesz, że o Twojej wygodzie i potrzebach pomyślał LOL
    • hanusinamama Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 12:11
      A moze facet zwyczajnie sie martwi zebys w tych halkach nie zmarzła zimą a jemu sie nawet w dresie podobasz. Ja bym sie cieszyła jak jeszcze trafił z kolorem i rozmiarem to tylko go wysyłać na zakupy
    • mdro Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 12:12
      Jesień, chłodni się zrobiło, a Ty w tych halkach i gorsetach - pewnie nie chce, żebyś marzła wink. A poważniej, to dba o Ciebie i pewnie w tym dresie wcale dla niego atrakcyjności nie tracisz.
    • chlodne_dlonie Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 12:29
      Słuchajcie Kobitki, co to w ogóle ma być z tym 'traceniem na atrakcyjności' w dresie czy innych legginsach i bluzie itd..?? To fajne sportowe ciuchy, dobre gatunkowo, czyste ofkorz wink i nie powyciągane są 'be' i zakazane po domu nawet, bo CO..?? Serio pytam, bo wydawało mi się zawsze, że kobitki w koronkowych peniuarkach i pantofelkach z 'cicikiem', obowiązkowo na obcasie wink, to tylko w komediach B-gatunkowych popylają..? tongue_out

..ja tam jakoś nie zauważyłam spadku zainteresowania płci przeciwnej, gdy mam na sobie krótkie szorty (a - o zgrozo - jedne nawet z dresówki mam..wink ) i jakiś bawełniany czy inszy top do tego wink A że lato było tego roku długie i ciepłe, to nie tylko po domu tak się nosiłam (domowe zwierzę może zostać uznane za nieobiektywne, OK, przyjmuję wink ), ale i na szybkie zakupy do pobliskiego Lidl'a czy innej Biedronki, bywa że spontanicznie wyskoczyłam..tongue_out
      Oświeci mnie któraś..??
      • janja11 Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 12:38
        Ja do dresów nic nie mam. Jak to się mówi, na wszystko jest czas i miejsce. Chętnie zasuwam po domu w dresie ( bo wygodnie i ciepło). Wybieram ładne welurowe bluzy ze zdobieniami i spodnie w typie leginsów.
        Nie czuję się bynajmniej aseksowna w takiej stylizacji.
        • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 12:44
          Nie no, ja też nic nie mam, choć od czasu ciąży nie nosiłam. Ale to dlatego, że nie miałam :p Teraz mam to będę nosić :p
      • luvyana Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 19:04
        jak ja dawno słowa cicik nie używałam! chcę coś z cicikiem!!!!!!
        • chlodne_dlonie Re: Kupił mi dres. .. 02.10.18, 07:51
          luvyana napisała:

> jak ja dawno słowa cicik nie używałam! chcę coś z cicikiem!!!!!!
          >

big_grin

Popatrz na takie 'domowe laczki' - na bazarkach bywają..wink Można przy okazji zakupu świeżych warzyw oko nacieszyć LOL
          • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 02.10.18, 09:21
            No dobra, to teraz powiedzcie co to jest cicik suspicious
              • chlodne_dlonie Re: Kupił mi dres. .. 02.10.18, 12:59
                Pffffffffffffffffffffffffffffffffffff, nie znasz się!!

https://www.google.pl/search?q=pantofle+domowe+na+obcasie&rlz=1C1CHWA_plPL647PL647&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=fRLHjqXzNQUraM%253A%252C92I2TMociv2AzM%252C_&usg=AI4_-kTqkq1vzTYxoYgRGjK634qrgtCUjg&sa=X&ved=2ahUKEwjZusakzOfdAhVTKywKHebkBj0Q9QEwAHoECAYQBA#imgrc=qf8f8PiMhivJqM:

Tu są rasowe 'cicikowe' pantofle wink chociaż one na koturnie niewysokim, heh, lepsze by na obcasiku były tongue_out

..ale nie chce mi się szukać, a te pojęcie o 'ciciku' wystarczająco obrazują tongue_out
                • chlodne_dlonie Re: Kupił mi dres. .. 02.10.18, 13:00
                  Cicik jak marzenie tongue_out
                  • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 02.10.18, 13:10
                    Aa coś jak Peggy Bundy 😂
                    • chlodne_dlonie Re: Kupił mi dres. .. 02.10.18, 15:42
                      big_grin you got it, Babe..LOL
    • rosapulchra-0 Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 12:44
      Ja sobie sama kupiłam dres na "po domu". Od męża prędzej bym się perfum spodziewała 😉
      • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 12:57
        Perfumy też kupuje, nie jest tak źle, że tylko dres raz na ruski rok :p
        • rosapulchra-0 Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 18:56
          No to wybacz mu ten dres. Ale ostatni raz!
    • boo-boo Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 13:04
      Chłopy czasami nie myślą w takich kategoriach jak kobiety. Mój tez raz wyskoczył jak guma z gaci- kupił mi torebkę na wieczorowe wyjścia....zapomniał mi do tego dokupić jeszcze jakiś tobołek co bym sobie mogła dwójkę małych dzieci zapakować na te wyjścia i resztę potrzebnych rzeczy bo torebka mikroskopijnych rozmiarów, że telefonu bym do niej nie zmieściła.
      Pewnie dres zobaczył, spodobał mu się i uznał, że możesz wygodnie po domu w nim śmigać.
      • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 13:17
        Ten dres to nie jest wcale taki od czapy, bo w sumie to do latania I tarzania się po podłodze z raczkującym niemowlakiem bardzo się nadaje wink i na tyle ładny, że można w nim kurierowi bez wstydu otworzyć a nawet do ogrodu wyjść :p zdecydowanie bardziej przydatny od wyjściowej mini-torebki :p z takim prezentem też nie wiedziałabym co zrobić :p
    • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 13:44
      Dopiero zauważyłam że skarpetki mi kupił pod kolor dresu 😂 ciemno szare w buraczkowo-różowe kwiatki ( dres jest buraczkowy z ciemno szarymi troczkami) 😂😂
      • mika_p Re: Kupił mi dres. .. 01.10.18, 18:46
        Ani chybi ma kochankę! No jaki facet sam z siebie skarpetki pod kolor dresu kupi i to jeszcze nie tak dosłownie pod kolor, tylko subtelnie. big_grin big_grin big_grin
        Chyba że to ukryty artysta big_grin
        • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 02.10.18, 09:23
          Kurde, z synem moim nastoletnim był... myślisz że gdzieś dzieciaka wydelegował żeby mieć z kochanką potajemną schadzkę w dziale skarpetkowym? suspicious
          • mika_p Re: Kupił mi dres. .. 02.10.18, 20:15
            Nieee... kochanka się przebrała za kumpla z wojska i niby przypadkiem wpadła na nich w dziale skarpetkowym. Syn myslał, że to zwykły męski niedźwiedź, a to był lubieżny uścisk.
            • same-old_mona Re: Kupił mi dres. .. 02.10.18, 21:28
              Aaa, no jak tak to mogłoby być... zwłaszcza że chłop południowiec, to I męskie cmoki już dzieciaka przestały dziwić :p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka