21mada 19.11.18, 16:44 Kiedy ostatnio czu艂y艣cie? 馃槉 Odpowiedz Link Zg艂o艣 Obserwuj w膮tek Podgl膮d Opublikuj
sofia_87 Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 16:48 Ja ostatnio czu艂am dzis rano patrz膮c na mojego meza , znamy si臋 7 lat, malzenstwem jeste艣my od 3. Odpowiedz Link Zg艂o艣
jematkajakichmalo Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 16:58 Ja z tydzien temu... ale okazalo sie, ze to jednak tylko jelitowka. Odpowiedz Link Zg艂o艣
ruckola Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 17:27 W pi膮tek. M膮偶 si臋 na mnie spojrza艂 z taka czu艂o艣ci膮 (by艂am w czapce, za du偶ej koszuli i w kapciach puchatych i rozmam艂ana bardzo) i powiedzia艂 ca艂uj膮c w czo艂o, ze kocha mnie taka nieidealn膮 Odpowiedz Link Zg艂o艣
mrs.solis Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 19:17 Pod koniec lipca przed operacja szczekowo-twarzowa. Tak, mam motylki ze strachu. Odpowiedz Link Zg艂o艣
21mada Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 20:10 Dla tych co nie wiedz膮: "Butterflies in the stomach, czyli motyle w brzuchu, to do艣膰 poetyckie okre艣lenie reakcji, kt贸rej ulegamy zwykle w chwilach rado艣ci, zazwyczaj zwi膮zanych ze wst臋pn膮 faz膮 zakochania." Odpowiedz Link Zg艂o艣
mrs.solis Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 20:30 Pytalas o motylki w brzuchu, nie sprecyzowalas, ze maja byc wywolane miloscia Odpowiedz Link Zg艂o艣
katja.katja Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 20:07 Oko艂o dw贸ch lat temu, chodzi艂am jak kotka w rui i jestem pewna, 偶e gdybym mia艂a "kocura" w tym czasie zasz艂abym w ci膮偶臋. Dos艂ownie czu艂am jajeczkowanie. Potem niestety m贸j organizm ostyg艂, ostatecznie Odpowiedz Link Zg艂o艣
muchy_w_nosie Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 20:12 Serio? Owu czuje od trzydziestki, po ci膮偶y jeszcze mocniej, mam wra偶enie 偶e dyskomfort jest wi臋kszy ni偶 przy okresie, przekwitam?! Mam = cztery dychy. Odpowiedz Link Zg艂o艣
katja.katja Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 20:23 Ja nie mia艂am nigdy 偶adnego dyskomfortu, chodzi艂am wtedy jak kotka w rui, tylko niestety podniecenie nie mog膮ce znale藕膰 uj艣cia (masturbacja w tych dniach niestety nie wystarcza艂a) mnie bardzo m臋czy艂o i frustrowa艂o, po raz pierwszy poczu艂am co艣 na kszta艂t zrozumienia dla gwa艂cicieli Odpowiedz Link Zg艂o艣
hanusinamama Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 21:04 Rodzaj m臋ski gwa艂ciciela nie przechozi owulacji. Z za艂ao偶enia gotowy do ap艂odnienia jest ci膮gle...wiec nie wiem skad por贸wnanie. Odpowiedz Link Zg艂o艣
katja.katja Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 21:11 Chodzi艂o mi raczej o zrozumienie istoty niepochamowego apetytu na seks przy jednoczesnym braku amatora (spe艂niaj膮cego moje minimalne wymogi, a s膮 one niestety do艣膰 wysokie). Odpowiedz Link Zg艂o艣
21mada Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 20:13 Eeee tam, nigdy nie m贸w "nigdy"! 馃槈 Odpowiedz Link Zg艂o艣
katja.katja Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 20:24 Niestety, kiedy艣 trzeba powiedzie膰. Nadchodzi zima Odpowiedz Link Zg艂o艣
muchy_w_nosie Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 20:13 艢rednio co 3 lata si臋 zakochuje ;P Odpowiedz Link Zg艂o艣
stephanie.plum Re: Motylki w brzuchu 19.11.18, 22:00 tak si臋 mi艂o sk艂ada, 偶e wczoraj wieczorem :~) Odpowiedz Link Zg艂o艣