Dodaj do ulubionych

Magdalena Cielecka zagra Chyłkę

21.11.18, 20:17
W grudniu pierwszy odcinek serialu "Chyłka - Zaginięcie".
W roli Chyłki - Magdalena Cielecka. Zordona zagra Filip Pławiak.
Tak wyobrażałyście sobie Chyłkę i Zordona?
Trochę chyba za dużo Cieleckiej w takich serialach.

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/X49ktkpTURBXy85NmNhOThmMGMzNmZmY2ZjMTMyNzFlYTg1N2JjNjFhZC5qcGeSkwXNAxTNAbyVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8yMzM3YzlmZDZiOTMxZWU2Y2IwZDIzZGNiYTI1OGE5ZC5wbmcAwgA
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 21.11.18, 20:20
      Już dość dawno to wiadomo przecież.
    • chocolate-cakes Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 21.11.18, 21:22
      No i fajnie 😆
      Co prawda nie byłam w stanie przeczytać więcej niż 2 książki z tej serii, ale serial chętnie obejrzę.
    • 18lipcowa3 Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 21.11.18, 21:57
      tak sobie wyobrażałam
    • iwoniaw Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 21.11.18, 21:58
      Dokładnie ją bym widziała w tej roli, najlepszy wybór.
      • koronka2012 Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 21.11.18, 22:05
        iwoniaw napisała:

> Dokładnie ją bym widziała w tej roli, najlepszy wybór.

Serio...??? Mi zdecydowanie Cielecka nie pasuje na Chyłkę, zbyt poukładana, klasa, ale brak jej werwy, jaja.
        Widziałabym w tej roli kogoś bardziej dynamicznego (jak pierwowzór), Dereszowską na przykład.
        • iwoniaw Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 21.11.18, 22:18
          No serio, czytałam te książki i jak ktoś niżej napisał - wyobrażałam sobie Chyłkę właśnie jakby autor opisywał Cielecką.
          • koronka2012 Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 21.11.18, 22:35
            iwoniaw napisała:

> No serio, czytałam te książki i jak ktoś niżej napisał - wyobrażałam sobie Chył
            > kę właśnie jakby autor opisywał Cielecką.

Dla mnie jest przeciwieństwem Chyłki - duża klasa, wyważone, kulturalne odpowiedzi itd.
            Gdzie jej tam do szalonych pijackich ekscesów....? wariackich zagrań, monologów - zupełnie jej w tym nie widzę. Zupełnie inna psychika, zupełnie inna postać. Cielecka jest chłodna, wyważona - Chyłka kipi emocjami, działa impulsywnie.
            • iwoniaw Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 21.11.18, 22:52
              Chodziło mi o to, że Cielecka wygląda na Chyłkę. A zagrać jej zachowanie to już będzie jej praca. Przecież "warunki" do zagrania jakiejś postaci to nie przypominanie jej z charakteru...
              • koronka2012 Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 23:22
                iwoniaw napisała:

> Chodziło mi o to, że Cielecka wygląda na Chyłkę. A zagrać jej zachowanie to już
                > będzie jej praca. Przecież "warunki" do zagrania jakiejś postaci to nie przypo
                > minanie jej z charakteru...

No ale właśnie wiem jak gra Cielecka smile i właśnie nigdy chyba nie stworzyła kreacji, która byłaby odmienna od standardu. Ona gra niestety manierycznie i stale tak samo, niezależnie od roli, lubię ją na ekranie, ale w innych rolach. Podobnie - nie zagrałaby przekonująco głupiej, prymitywnej blondynki - to się nie ma prawa udać smile

Inna sprawa, że wiekowo też nie leży, jest znacznie starsza.
                • panna.ze.dworku Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 23.11.18, 01:51
                  "nie zagrałaby przekonująco głupiej, prymitywnej blondynki" - czyli nie może przekonująco zagrać Chyłki. Bo Chyłka jest (w wersji książkowej przynajmniej) średnio mądra, za to zdecydowanie chamska, by nie rzec wulgarna. I tego się obawiam, że Cielecka, ze swoją "manierą" gry powściągliwej i "chłodnej - nie będzie mogła choćby poprawnie zagrać prymitywnej prostaczki, jaką zdecydowanie jest Joanna Chyłka u Mroza...
        • iwles Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 09:55
          koronka2012 napisała:

> Mi zdecydowanie Cielecka nie pasuje na Chyłkę, zbyt poukładana, kla
          > sa, ale brak jej werwy, jaja.

Widziałaś ją w Pitbullu (Niebezpieczne kobiety)?
          No poukładana tam nie była, oj nie. Ani klasy, ani łagodności - a wprost przeciwnie.

• nolus Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 23.11.18, 12:29
            iwles napisała:

> koronka2012 napisała:
            >
            > > Mi zdecydowanie Cielecka nie pasuje na Chyłkę, zbyt poukładana, kla
            > > sa, ale brak jej werwy, jaja.
            >

> Widziałaś ją w Pitbullu (Niebezpieczne kobiety)?
            > No poukładana tam nie była, oj nie. Ani klasy, ani łagodności - a wprost przeci
            > wnie.
            >

Dzięki, że podałaś ten przykład wink Tym bardziej, że tutaj występują dwie wspomniane już aktorki - i Cielecka, i wspomniana Dereszowska. I wg mnie obie zagrały tutaj dobrze. Cielecka w innej roli niż dotychczas i tak zagrała spoko i mi się podobała - no ale ona jest dla mnie marką samą w sobie. I to nie jest ślepy zachwyt z mojej strony - lubię ją,ale też nie jest dla mnie ideałem i naturalnie domyślam się, że ktoś inny mógłby to zrobić lepiej.

No a Dereszowska ? Ja wiem, że Patryk Vega zbiera różne opinie i sporo ludzi szydzi z jego filmów, ale wg mnie ma nosa do aktorów i potrafi ich dobrze obsadzić, w innej roli niż zwykle.
            W "Niebezpiecznych kobietach" nawet Bachleda nie była najgorsza. A co do Dereszowskiej...bardzo fajna rola. Taka z ikrą, pasowała do roli tej policjantki i cieszę się, że wreszcie miała okazję ZAGRAĆ, bo wydaje mi się,ze ma trochę pecha do ról.

I po tej roli Dereszowskiej stwierdzam, że ma ten pierwiastek do roli Chyłki.
        • swinki_trzy Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 11:08
          koronka2012 napisała:

> iwoniaw napisała:
          >
          > > Dokładnie ją bym widziała w tej roli, najlepszy wybór.
          >
          > Serio...??? Mi zdecydowanie Cielecka nie pasuje na Chyłkę, zbyt poukładana, kla
          > Widziałabym w tej roli kogoś bardziej dynamicznego (jak pierwowzór), Dereszowsk
          > ą na przykład.

Dereszowska NIE NIE NIE, do Chyłki jej daleko i zupełnie nie po drodze.
        • nolus Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 23.11.18, 12:01
          koronka2012 napisała:

> Serio...??? Mi zdecydowanie Cielecka nie pasuje na Chyłkę, zbyt poukładana, kla
          > Widziałabym w tej roli kogoś bardziej dynamicznego (jak pierwowzór), Dereszowsk
          > ą na przykład.

Masz rację. Cielecka jest dobra aktorką, ale nie mam wysokiego przekonania, że dobrą do tej właśnie roli. Tak Dereszowska czy wspomniana poniżej Bołądź mają w sobie taka dynamiczność, werwę, temperament - one by chyba bardziej pasowały. Zwłaszcza Dereszowska - ona potrafiłaby zagrać i chamską prostaczkę, mimo tego że obiektywnie jest być może gorszą aktorką niż Cielecka.
    • danaide Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 21.11.18, 22:00
      Kogo?
    • lacunalegis Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 21.11.18, 22:15
      Mogę być złym adresatem pytania, bo czytałam tylko "Testament" (i na dodatek bardzo mi się nie podobał, kryminału z taką liczbą poważnych fabularnych błędów nie czytałam nigdy w życiu), ale miałam wrażenie, że Mróz opisuje właśnie Cielecką. Tak jakby to ją sobie wyobrażał tworząc postać.
    • taki-sobie-nick Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 21.11.18, 22:17
      Nie wiem, kto to Chyłka, nie znoszę dresoidalnych okryć tego typu, a Cielecka kojarzy mi się ze słynnym przejazdem tramwajem.

• angazetka Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 11:07
        Co? Jaki słynny przejazd? ja tam ją z ról teatralnych kojarzę.
        • arwena_11 Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 12:35
          Biedaczka czuła się w tramwaju zaszczuta jak żydowskie dziecko w czasie okupacji. wiadomosci.wp.pl/aktorka-jak-zydowskie-dziecko-w-czasie-okupacji-dziennikarz-odpowiada-durnota-i-frajerstwo-6075965368091777a
          • taki-sobie-nick Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 18:42
            arwena_11 napisała:

> Biedaczka czuła się w tramwaju zaszczuta jak żydowskie dziecko w czasie okupacji.

Bo wiadomo, że tramwajem to tylko pisowcy jeżdżą, a obrońcy demokracji to samochodami.

Osobiście uważam, że cała historia jest zmyślona (vide obsesja na temat śmierdzenia).
      • tak_to_nowy_nick Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 11:33
        taki-sobie-nick napisała:

> Nie wiem, kto to Chyłka

Dzięki że zechciałaś poświecić swój cenny czas żeby dodać jakże istotny wkład do dyskusji tongue_out
    • monia.i Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 21.11.18, 23:15
      Pasuje mi smile
    • panna.ze.dworku Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 09:45
      Cielecka jest fizycznie dobrze dobrana. Nie wiem tylko czy osoba z taką kulturą i klasą będzie umiała zagrać tak rasową prostaczkę jaką jest Chyłka... Choć aktorką jest dobrą. Ale wiarygodnie zagrać takie chamskie i ordynarne bydło jak "pani mecenaska" Mroza - to wyższa szkoła jazdy.
      Uczciwie się przyznam - zaczęłam czytać pierwszy tom przygód pani Chyłki. W połowie uznałam, że jest to po prostu nudziarstwo i oddałam do biblioteki, nich inni się pławią. Natomiast do tych, które się zachwycają pewnością siebie i przebojowością oraz poczuciem humoru Chyłki: serio uznałybyście za przebojową babę, która sama kopcąc cuchnącego marlborasa zwraca OBCEMU facetowi na ulicy uwagę, że "tu się nie pali"? W miejscu, gdzie NIE MA zakazu palenia? Czy raczej za stukniętą? Serio za przebojową czy walniętą uznałybyście szefową, która wyskoczyłaby z ryjem, że macie zmienić w telefonie ukochane "Purple Rain" Prince'a na "Jesteś szalona" Boysów, bo tego twojego g... to ona nie znosi? Która z was uznałaby za zabawne, że szefowa wymagając zwracania się do niej w jeden konkretny sposób sama notorycznie i ZŁOŚLIWIE oraz kpiąco przekręcałaby wasze imię? Jak usłyszę odpowiedzi - to może uznam, że jednak coś w tym jest... Jak na razie dla mnie Joanna Chyłka to skrajna chamka, prostaczka i że wykształcona (podobno) to nie ma nic do rzeczy.
      • roks30 Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 09:58
        Mi pasuje Olga Bolądź, ale ona akurat gra siostrę Chylki.
        • janja11 Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 10:07
          No, chyba Bołądź byłaby bardziej przekonująca w roli Chyłki.
      • sumire Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 10:10
        Jest aktorką. To, czy prywatnie ma klasę i kulturę, nie ma najmniejszego znaczenia. Sir Anthony Hopkins komponuje walce w wolnym czasie, co mu nie przeszkadzało zagrać odrażającego psychola.
        • panna.ze.dworku Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 10:55
          Hopkins jest genialny... Czy Cielecka też? wink
          • sumire Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 11:14
            Wystarczy, że dobrze wykonuje swoją pracę, czyż nie?...
        • jolie Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 12:58
          Owszem, jest aktorką, ale ma imo pewną powściągliwą manierę, która wychodzi w każdej jej roli (również w teatrze). Hopkins, dla mnie, Lectera grał jak najbardziej po warunkach i właściwej sobie manierze (bo też ją ma moim zdaniem).
        • sofia_87 Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 02.01.19, 14:50
          Ale nie da się zaprzeczyć, że psychol jednak miał klasę smile
      • lacunalegis Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 10:52
        panna.ze.dworku napisała:

> Joanna Chyłka to skrajna chamka, prostaczka i że wykształcona (podobno) to n
        > ie ma nic do rzeczy.
        >

Wykształcona to bym nie powiedziała. W tej jednej książce, którą przemęczyłam, Chyłka zrobiła przynajmniej dwa rozbrajające błędy w sztuce. I to takie przed którymi chroni nawet pomyślnie ukończony kurs WOSu w szkole. Na przykład nie trzeba być prawnikiem, żeby wiedzieć, że spadek dostaje się po śmierci spadkodawcy, więc odkrycie ciała spadkodawcy w odziedziczonej nieruchomości jest, halo halo pani Chyłko, niemożliwe.
        • panna.ze.dworku Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 11:00
          Toteż napisałam "PODOBNO"! Pani adwokat, która nie wie, że na salę sadowa jako obrońca powinna przywdziać togę (w tym koszmarku - początku, który czytałam przed mową końcową wyciera dłonie w GARSONKĘ!)? Sędzie, który na sali sądowej zwraca się do obrońcy "pani adwokat"? A nie przypadkiem "pani mecenas"? Z tym, że ja nie prawnik, więc pewnie wielu "smaczków" wpadkowych stricte prawniczych po prostu nie wyłapałam...
          No i nadal czekam na argumenty "fanek Chyłki" - czy własną szefowa zachowującą się w powyżej opisany sposób (a to tylko mała cząstka chamskich i parszywych zachowań Chyłki!) uznałyby za przebojowa i pewna siebie czy raczej za stuknięta i o krok od szpitala psychiatrycznego?
          • lacunalegis Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 11:10
            panna.ze.dworku napisała:

> Toteż napisałam "PODOBNO"!

Tak, tak. Ja się właśnie przyłączyłam do podejrzeń, że dyplom wyższej uczelni pani Chyłka kupiła na stadionie.

Pani adwokat, która nie wie, że na salę sadowa jako
            > obrońca powinna przywdziać togę (w tym koszmarku - początku, który czytałam prz
            > ed mową końcową wyciera dłonie w GARSONKĘ!)?

big_grin
            Nooo... może rozpięła togę, wytarła ręce i zapięła z powrotem. To jest, przynajmniej teoretycznie, możliwe, chociaż wątpię, żeby było praktykowane.
            • panna.ze.dworku Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 11:48
              Tiaaa... Oczyma duszy to widzę - sędzia zagaja: "Pani adwokat?" (nie "pani mecenas"). Na co Chyłka rozwiera togę, wyciera spocone łapska, zapina togę i daje z tekstem... Sędzia by chyba umarł. Ze śmiechu.
              TEORETYCZNIE to wszystko jest możliwe. Nawet i to, że pani Chyłka ukończyła prawo. Nie na stadionie kupując dyplom. Mogła np uwodzić profesorów coby jej zaliczenie dali, albo licho ją wie. Mniemam jednak, że kancelaria "na poziomie" - a tak nam autor zapodaje miejsce pracy "pani adwokat" - nie zatrudniłaby osoby tak "nie na poziomie" jak chamska i ordynarna Chyłka, która za szczyt dowcipu uważa odpowiedzieć przełożonemu "Jeb...ie mnie to", w kontekście "Nie obchodzi mnie to"...
          • martishia7 Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 03.01.19, 11:44
            Toga ma z boku "rozcięcia", można mieć na sobie togę zapiętą pod samą szyję, a ręce swobodnie trzymać w kieszeniach dźinsów wink
      • swinki_trzy Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 11:14
        Akurat Chyłka to jedyna seria i książki Mroza przez które jestem w stanie jakoś przebrnąć, będę czytać z ciekawości co dalej i jakie kolejne nieszczęście się przytarfi. Frosta próbowałam przeczytać, książek o nim w ogóle nie powinien pisać, wyjątkowo niestrawne. Tej serii politycznej nie próbuję nawet brać do ręki.
        • janja11 Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 11:28
          No mnie akurat ilość nieszczęść, którymi autor postanowił doświadczyć bohaterkę, skutecznie zniechęciła do śledzenia jej przygód.
          Fantazja godna "mistrzów" telenoweli.
        • malowanka06 Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 23.11.18, 15:06
          a możesz strescić nieszczęscia z ostaniego tomu? skończyłam na 1 rozdziale i nie mogłam dalej
    • truscaveczka Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 10:09
      Zordon ok, Chyłkę wyobrażałam sobie bardziej w stylu Patricii Arquette, w sumie nie wiem czemu.
      • swinki_trzy Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 22.11.18, 11:17
        truscaveczka napisała:

> Zordon ok, Chyłkę wyobrażałam sobie bardziej w stylu Patricii Arquette, w sumie
        > nie wiem czemu.
        >

Patricia Arquette to byłby strzał w dziesiątkę, idealnie się wpasuje w wizerunek (urodowy).
    • panna_lila Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 27.12.18, 22:15
      i jak wrażenia? Ja obejrzałam pierwszy odcinek i lubię Cielecką ale tu mnie drażni jej sposób bycia😕
    • pani_libusza Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 27.12.18, 23:13
      Ciekecka bardzo lubię to dobra aktorka wiec zagra wszystko, ksiazk nie zam - próbowałam czytać ale „dzieło”mnie przerosło;/ natomiast mam wątpliwości co do aktora (?) grającego jej pomocnika, w wywiadzie ktory oglądałam chłopak mówił bardzo niewyraźnie, chwilami nie byłam w stanie go zrozumieć. Jeśli do tego dołoży się kiepski dźwięk, jaki zazwyczaj jest w polskich filmach to pomimo sympatii do Cieleckiej serial będzie niestrawny,
    • lodomeria Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 02.01.19, 06:56
      Ale słabe dialogi... A ta cała Chyłka... czy pan pisarz ją tak tragicznie napisał, jakby w ogóle kobiet nie znał, czy to twórcom serialu świat się zatrzymał na filmach akcji z lat 90?
      • pade Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 02.01.19, 13:42
        Tak ją pisarz napisałsmile
        Przeczytałam prawie całą serię z Chyłką, bo bez Zaginięcia i mam mieszane uczucia. Bardzo mieszane. Bo miała być przystępnie podana wiedza z zakresu prawa, miała być przebojowa prawniczka po przejściach, miał być wątek romantyczny i no i wątki kryminalne. Oraz dylematy moralne. A wyszedł niedopracowany miszmasz. Bardzo szkoda.
        Z jednej strony seria mnie zmęczyła, z drugiej wciągnęła i nawet miałam ochotę wrócić do niektórych fragmentów.
        No i te wtręty ze słownika wyrazów obcych, cytaty, powiedzonka, fakty historyczne i ich objaśnianie. Zdecydowanie dużo za dużo tego było.
        • lodomeria Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 02.01.19, 13:53
          A widziałaś serial? Jak Cielecka ostentacyjnie tego epapierosa pali? Albo jak w pierwszym odcinku tylko w szpilkach chodzi bo cośtam? Jakie ma skeczowe puenty przekomarzań z facetami? Albo jak zadaje jakieś retoryczne pytanie na sali sądowej, po czym stwierdza, że dojechała drugą stronę?
          I jak ci aktorzy dziwnie te zupełnie nie pasujące do kontekstu łacińskie sentencje wypowiadają...

Jedynie Mirosław Baka daje radę big_grin

Po co ja się tak te 3 odcinki męczyłam???
          • pade Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 02.01.19, 20:47
            Widziałam serial. Właściwie on mnie zainteresował prozą Mrozabig_grin
            Kwestia palenia czy szpilek była w serii wielokrotnie poruszana. A pytania retoryczne to strategia, konsekwentnie niszczona przez oskarżonych.
            • lodomeria Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 02.01.19, 21:55
              Jak lubisz takie sporty, to serdecznie polecam obejrzenie Big Little Lies a potem przeczytanie oryginału big_grin
              • pade Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 02.01.19, 22:07
                Oglądałam serial, więc czytanie odpada. Albo oglądam, albo czytamsmile
    • janja11 Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 02.01.19, 13:35
      Filip Pławiak jako Zordon - świetny.
      Magdalena Cielecka, moim zdaniem, dużo mniej przekonująca w swojej roli. Niczym nie zaskakuje, jest taka sama jak w innych rolach.
      A facet ma coś w sobie. Warunki fizyczne przeciętne, ale przykuwa uwagę.
      • 1012ja Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 02.01.19, 14:40
        Z trudem znęczyłam 3 odcinki. Dialogi bardzo słabe, postacie niewiarygodne. Szkoda czasu.
      • nenia1 Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 02.01.19, 15:03
        janja11 napisał(a):

> Filip Pławiak jako Zordon - świetny.

Pławiak jest elektryzujący w swoich rolach, dokładnie jak piszesz, przykuwa uwagę, choć z wyglądu niby taki niepozorny. Świetny, przejmujący w "Prostej historii o morderstwie".
      • koronka2012 Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 02.01.19, 15:20
        Od początku uważałam, że ona nie pasuje do tej roli, więc nic mnie nie zdziwiło. Nie wystarczy poprzeklinać, trzeba to jeszcze robić z przekonaniem, z głębi trzewitongue_out. W książce Chyłka kipi temperamentem, tu, no cóż... Zordon też mi nie pasuje, gra ok, ale on całościowo sprawia wrażenie sieroty, pierwowzór był taki tylko zawodowo.

Do tego potem para balansuje na granicy romansu - i tego już niestety zupełnie nie widzę, Chyłka była sporo młodsza niż Cielecka i wątek tłumionej namiętności między kolesiem 25+ i kobietą 40+ mocno zgrzyta. Nie wspominając, że Pławiak seksapilem nie poraża, więc co niby miałoby do takiego harcerzyka przyciągnąć taką wyjadaczkę prócz zamiłowania do pedofilii?

Serial słaby, nawet w książce rodzice zaginionego dziecka zachowywali się od czapy, na ekranie to już w ogóle farsa.
        • kiddy Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 03.01.19, 11:26
          A czytałaś książki? Bo oni tam jak najbardziej ciągną do siebie. Nie będę spoilerować, ale nawet więcej, niż ciągną.
          • janja11 Re: Magdalena Cielecka zagra Chyłkę 03.01.19, 11:33
            No, ale właśnie o to chodzi, że odtwórcy ról mają m.in. uwiarygodnić ten wątek erotyczny, a tu wizualizacja nie wyszła, bo wizualizacja postaci książkowych nieudana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka