a_julka 24.11.18, 08:24 Właśnie zakupiłam prenumeratę Wyborczej na kwartał za 15zł. Piszę o tym dlatego, bo w tamtym roku też na emamie dowiedziałam się że jest jakaś promocja i skorzystałam. Jak okazało się , wiele osób nie wiedziało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berdebul Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 08:41 -80% jest na Charaktery. Roczną prenumeratę można kupić już od 18 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:33 > -80% jest na Charaktery. Roczną prenumeratę można kupić już od 18 pln Osobiście zamierzam nabyć jak będzie dwuletnia prenumerata za 4 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 08:58 polityka roczna - zamiast 199 - 139 Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:27 > Właśnie zakupiłam prenumeratę Wyborczej na kwartał za 15zł. > Piszę o tym dlatego, bo w tamtym roku też na emamie dowiedziałam się że jest ja > kaś promocja i skorzystałam. Jak okazało się , wiele osób nie wiedziało Już wczoraj internauta naganiał tutaj na tę atrakcyjną ofertę, jednak wątek wyleciał, prawdopodobnie jako reklamowy. Warto przypomnieć, że rynkowa cena prenumeraty Wyborczej to obecnie 1 zł za trzy miesiące: www.wirtualnemedia.pl/artykul/gazeta-wyborcza-prenumerata-cyfrowa-za-darmo-promowana-w-magazynach-wysokich-obcasow-i-tylko-zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:43 tiszantul napisała: > Już wczoraj internauta naganiał tutaj na tę atrakcyjną ofertę, jednak wątek wyl > eciał, prawdopodobnie jako reklamowy. Tak to byłem ja! I nie naganiał tylko miał wątpliwości i obawy, dlatego zapewne poleciał. Tu ma być tylko aplauz i zaakceptowanie Xsioonc Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:29 > Właśnie zakupiłam prenumeratę Wyborczej na kwartał za 15zł. Dzisiaj mamy już wprawdzie saturdaj, ale na Wyborczej black jest cały rok na okrągło jak widać. Pewnie nie ma chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:41 tiszantul napisała: > > Właśnie zakupiłam prenumeratę Wyborczej na kwartał za 15zł. > > Dzisiaj mamy już wprawdzie saturdaj, ale na Wyborczej black jest cały rok na ok > rągło jak widać. Pewnie nie ma chętnych. Tisz, większość biznesów traktuje Black Friday jako cały weekend. W końcu idzie o to żeby sprzedawać, a nie egzaminować z kalendarza czy zegarka... Xsioond Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:32 Podasz linka? Nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:36 Wyborczej zostało już tylko liczyć na internautów, którzy nie umieją znaleźć linka, ale jak ktoś im poda linka, to wykupią... Proszę bardzo: prenumerata.wyborcza.pl/lp/0,167070.html?cta=1ddbox-3an-5blackfriday2018 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:47 Dziękuję. Złośliwość zupełnie niepotrzebna, ja się Ciebie nie czepiam. Od kiedy nie wiedzieć I się do tego uczciwie przyznać to powód do potępienia? Odpowiedz Link Zgłoś
anilka Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 18:54 Czy za dosrywanie w każdym wątku płacą ci ekstra? Musisz dorobić bo święta idą? Kosz za zaśmiecanie wątków Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 14:26 Kupiłam tą prenumeratę i na xboxie kupiliśmy synowi grę , którą chciał pod choinkę o 90 zł taniej Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 14:36 A kupiłaś ją (prenumerate, nie grę) jako pierwszy raz czy kontynuację? Bo mnie się nie chce zakupić i informuje , że na moim adresie mailowym już jest aktywna prenumerata. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 15:36 Nowe. Ale wczoraj chciałam kupić i nie mogłam. Okazało się , że mąż chwilę wcześniej kupił sobie korzystając z tego samego Internetu. Jak przełączyłam się na Internet dziecięcy to od razu pokazał mi się odnośnik do promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 15:39 No właśnie. Ponieważ jestem zalogowana zawsze, to nie pokazywał mi tej promocji i nie chce mi jej zaliczyć. Cóż, poczekam. Mój abonament kończy się chyba w styczniu czy lutym, może będzie jakaś (wiadomo, że nie taka) promocja na kontynuację. Odpowiedz Link Zgłoś
kora.bez.loginu Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 18:42 Mnie zaliczyło i przedłużyło aktualną prenumeratę. Może spróbuj z komórki kliknąć? Odpowiedz Link Zgłoś