Dodaj do ulubionych

Black Friday-prenumerata

24.11.18, 08:24
Właśnie zakupiłam prenumeratę Wyborczej na kwartał za 15zł.
Piszę o tym dlatego, bo w tamtym roku też na emamie dowiedziałam się że jest jakaś promocja i skorzystałam. Jak okazało się , wiele osób nie wiedziało.
Obserwuj wątek
    • berdebul Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 08:41
      -80% jest na Charaktery. Roczną prenumeratę można kupić już od 18 pln.
      • tiszantul Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:33
        > -80% jest na Charaktery. Roczną prenumeratę można kupić już od 18 pln

Osobiście zamierzam nabyć jak będzie dwuletnia prenumerata za 4 zł.
    • kouda Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 08:58
      polityka roczna - zamiast 199 - 139
    • tiszantul Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:27
      > Właśnie zakupiłam prenumeratę Wyborczej na kwartał za 15zł.
      > Piszę o tym dlatego, bo w tamtym roku też na emamie dowiedziałam się że jest ja
      > kaś promocja i skorzystałam. Jak okazało się , wiele osób nie wiedziało

Już wczoraj internauta naganiał tutaj na tę atrakcyjną ofertę, jednak wątek wyleciał, prawdopodobnie jako reklamowy.

Warto przypomnieć, że rynkowa cena prenumeraty Wyborczej to obecnie 1 zł za trzy miesiące:

www.wirtualnemedia.pl/artykul/gazeta-wyborcza-prenumerata-cyfrowa-za-darmo-promowana-w-magazynach-wysokich-obcasow-i-tylko-zdrowie
      • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:43
        tiszantul napisała:

> Już wczoraj internauta naganiał tutaj na tę atrakcyjną ofertę, jednak wątek wyl
        > eciał, prawdopodobnie jako reklamowy.

Tak to byłem ja! I nie naganiał tylko miał wątpliwości i obawy, dlatego zapewne poleciał. Tu ma być tylko aplauz i zaakceptowanie wink

Xsioonc
    • tiszantul Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:29
      > Właśnie zakupiłam prenumeratę Wyborczej na kwartał za 15zł.

Dzisiaj mamy już wprawdzie saturdaj, ale na Wyborczej black jest cały rok na okrągło jak widać. Pewnie nie ma chętnych.
      • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:41
        tiszantul napisała:

> > Właśnie zakupiłam prenumeratę Wyborczej na kwartał za 15zł.
        >
        > Dzisiaj mamy już wprawdzie saturdaj, ale na Wyborczej black jest cały rok na ok
        > rągło jak widać. Pewnie nie ma chętnych.

Tisz, większość biznesów traktuje Black Friday jako cały weekend. W końcu idzie o to żeby sprzedawać, a nie egzaminować z kalendarza czy zegarka...

Xsioond
    • ewa_mama_jasia Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:32
      Podasz linka? Nie mogę znaleźć.
      • tiszantul Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:36
        Wyborczej zostało już tylko liczyć na internautów, którzy nie umieją znaleźć linka, ale jak ktoś im poda linka, to wykupią...

Proszę bardzo:

prenumerata.wyborcza.pl/lp/0,167070.html?cta=1ddbox-3an-5blackfriday2018
        • ewa_mama_jasia Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 12:47
          Dziękuję. Złośliwość zupełnie niepotrzebna, ja się Ciebie nie czepiam. Od kiedy nie wiedzieć I się do tego uczciwie przyznać to powód do potępienia?
        • anilka Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 18:54
          Czy za dosrywanie w każdym wątku płacą ci ekstra? Musisz dorobić bo święta idą? Kosz za zaśmiecanie wątków
    • heca7 Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 14:26
      Kupiłam tą prenumeratę i na xboxie kupiliśmy synowi grę , którą chciał pod choinkę o 90 zł taniej smile
      • ewa_mama_jasia Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 14:36
        A kupiłaś ją (prenumerate, nie grę) jako pierwszy raz czy kontynuację? Bo mnie się nie chce zakupić i informuje , że na moim adresie mailowym już jest aktywna prenumerata.
        • heca7 Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 15:36
          Nowe. Ale wczoraj chciałam kupić i nie mogłam. Okazało się , że mąż chwilę wcześniej kupił sobie korzystając z tego samego Internetu. Jak przełączyłam się na Internet dziecięcy to od razu pokazał mi się odnośnik do promocji.
          • ewa_mama_jasia Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 15:39
            No właśnie. Ponieważ jestem zalogowana zawsze, to nie pokazywał mi tej promocji i nie chce mi jej zaliczyć. Cóż, poczekam. Mój abonament kończy się chyba w styczniu czy lutym, może będzie jakaś (wiadomo, że nie taka) promocja na kontynuację.
            • kora.bez.loginu Re: Black Friday-prenumerata 24.11.18, 18:42
              Mnie zaliczyło i przedłużyło aktualną prenumeratę. Może spróbuj z komórki kliknąć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka