zabka141 28.12.18, 10:12 Moglybyscie cos polecic dla mnie? Oczywiscie najpierw sprawdze w sklepie te zapachy, ale nie wiem ktorych szukac. Uwielbiam zapachy z cytrusami i ogorkami. Ktos cos zna takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Kto sie zna na perfumach? 28.12.18, 10:23 Roma jest dosc cytrusowa. Odpowiedz Link Zgłoś
shelishelilejdi Re: Kto sie zna na perfumach? 28.12.18, 10:25 Kenzo l’eau par pierwsze mi do głowy przyszło. Issey Miyake tez miał coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
vasaria Re: Kto sie zna na perfumach? 28.12.18, 10:28 jak ogórek to tylko womanity muglera Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Kto sie zna na perfumach? 28.12.18, 13:27 Eee...czytalam kiedys opis, ze pachna jak...brudne majtki (i naprawde nie chce wiedziec co autor tej mysli mial na mysli) a na mnie pachnialy tak, ze wciaz zbieralam komplementy. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kto sie zna na perfumach? 28.12.18, 10:35 Zobacz Elisabeth Arden z serii green tea. Jest opcja z ogórkiem i jakieś egzotyczne wariacje. Zapach to jest sprawa gustu, ale zaskakująco trwałe są. Trwałością zapachu wygrywają z konkurencją z wyższej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Kto sie zna na perfumach? 28.12.18, 10:41 ogrodkj hermesa- wszystkue, jak.jeden maz pr,wywołują skojar,enie z ogórkami ( w kazdej postaci, ale to tylko moja orywatna opinia) Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Kto sie zna na perfumach? 28.12.18, 11:38 O, dzięki, jeśli tam czuć ogórek, to nie będę nawet próbek zamawiała (a miałam zamiar). Odpowiedz Link Zgłoś
sasha_m Re: Kto sie zna na perfumach? 28.12.18, 11:11 Te, które znam i mogę polecić: Moschino I love love i bardzo podobny, ale droższy Dolce&Gabbana Light Blue. Donna Karan Be Delicious Elizabeth Arden Green Tea Cucumber Biotherm Eau D'Energie (to raczej mgiełka do ciała, niż woda toaletowa, ale zapach cytrusów absolutnie cudowny) Na stronie fragrantica.pl można wyszukać perfumy po nutach zapachowych, są tam też opisy większości perfum i opinie o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
zabka141 Re: Kto sie zna na perfumach? 28.12.18, 11:13 Dziekuje Wam serdecznie! Jest z czego wybierac. Odpowiedz Link Zgłoś
vasaria Re: Kto sie zna na perfumach? 28.12.18, 14:41 dior poison girl to MEGA słodziak w typie la vie est belle. po co takie bzdury piszesz komuś kto szuka cytrusów i ogóra ? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Kto sie zna na perfumach? 28.12.18, 15:21 DKNY to ogórek. Cytrusy - Aqua Allegoria Limon Verde oraz Pamplelune Guerlaina, Lily Chic Escady. Odpowiedz Link Zgłoś