Dodaj do ulubionych

Musztardowy tapicerka

29.12.18, 19:40
Wpadła mi w oko kanapa w kolorze musztardowym. Welurowa. Mam małe dziecko i kota. Myślicie, że kupno takiego mebla to bardzo głupi pomysł?
Obserwuj wątek
    • muchy_w_nosie Re: Musztardowy tapicerka 29.12.18, 19:47
      Nie wiem moja siostra sobie kupiła bo jej się podoba, dzieci nie ma.
      Ja mam jasno szarą, dziecko i dwa psy - teraz już jednego, kanapa ma 8 lat jest z alkantary i ma się dobrze. Tylko kot zrobił na niej ślady pazurami w jednym miejscu więc został wywalony z salonu.
      • seaborgium Re: Musztardowy tapicerka 29.12.18, 19:53
        Jak ci się udało wywalić kota z salonu?
        • muchy_w_nosie Re: Musztardowy tapicerka 29.12.18, 21:50
          Mieszkam na wsi, kot jest wychodzący i po prostu salon ma niedostępny, w dodatku z psem się nie kochają więc nawet nie specjalnie chce wchodzić.
    • boo-boo Re: Musztardowy tapicerka 29.12.18, 20:20
      Z małym dzieckiem nigdy w życiu- tylko skóra.
    • 35wcieniu Re: Musztardowy tapicerka 29.12.18, 20:59
      Pomysł jak pomysł, kolor fajny, podobają mi się takie meble ,a to czy Twoje dziecko jest z gatunku brudzących to już sama musisz wiedzieć. Koleżanka ma BIAŁĄ kanapę i dwojkę dzieci, wszystko czyste bo dzieci nauczyła że jedzą tylko przy stole i nie włażą nigdzie z butami.
      • ivaz Re: Musztardowy tapicerka 29.12.18, 22:17
        Mam w tym kolorze fotel, wytrwał 4 lata, za 2 tygodnie idzie do tapicera na zmianę ubranka, niestety sie brudzi a każde pranie robi mu coraz większe kuku. Odradzam ten kolor.
    • lot_w_kosmos Re: Musztardowy tapicerka 29.12.18, 22:24
      Ja wiem, że zaraz się zbiegna oburzone kobiety, ale - dziecko naprawdę można nauczyć jedzenia przy stole i szanowania mebli. Trochę konsekwencji. Co do zwierząt - nie znam się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka