Dodaj do ulubionych

Pawłowicz przeszła samą siebie

14.01.19, 13:09
Jej wypowiedz o tym co sie stało w Gdańsku oraz ze to wina Owsiaka...nie wiem jak to opisac. Wiem ze baba jest chamką nieokrzesaną ale tutaj naprawde przegieła. To sie powinno karać. Czy e-matkom głosującym na PIS przeszkadza/nie przeszkadza chamstwo i durnota tej Pani? Nie ma juz granic chamskiego zachowania? Naiwna myślałam, ze granice są.
Obserwuj wątek
    • 1elka26 [...] 14.01.19, 13:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • thaures Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:20
        1elka26 napisał(a):

> Owszem , takie granice istnieją.
        >
        > "..sędziowie uznali, że słowa wypowiedziane przez Owsiaka naruszają dobra osobi
        > ste posłanki. – Sformułowania pozwanego o stosowaniu przez powódkę zasad rodem
        > z PRL-u było poniżające...Sąd zdecydował, że Owsiak musi przeprosić Pawłowicz".

Pytanie jest o inną wypowiedź. Czy możesz się odnieść do niej?
      • hanusinamama Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:21
        I tylko w jedną strone to widzisz? Na serio jej zachowanie, jej słowa, sposób wypowiedzi cie nie szokuje? Mnie szokuje. Oraz to ze to jest wykłądowca na uczelni i posłanka. Slepota polityczna was dopadła?
        • semihora Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 14:38
          To jest troll polityczny, dostaje hajs za wychwalanie PiS-u i plucie na wszystkich innych. To moralne dno, dlatego nie warto sobie tych wpisów brać do serca, bo nie stoją za nimi żadne przemyślenia, tylko wyprodukowany przez mamonę cynizm.
        • maadzik3 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 16:38
          proszę Was nie karmcie trolla, wygaście go jak ja
      • serei Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 14:44
        nie jest ci ciężko iść przez życie z takimi klapkami na oczach? serio pytam
      • impala Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 16:15
        >sędziowie uznali, że słowa wypowiedziane przez Owsiaka naruszają dobra osobiste posłanki.

sędziowie zera, zapomniałaś dodać.
        I właśnie po to była potrzebna "reforma" sądownictwa.
        I tyle w temacie.
        • memphis90 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 19:33
          Czy to na forum było "sąd podzielił opinię p Pawłowicz, że jej już nic, łącznie z seksem, nie pomoże"?
    • arwena_11 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:23
      Według Niesiołowskiego zabójstwo w Łodzi było winą Kaczyńskiego.

Naprawdę ematkom głosującym na PO nie przeszkadza chamstwo Niesiołowskiego?
      • asfiksja Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:26
        Niesiołowski nie jest już w PO. Pawłowicz jest prominentną członkinią PIS. Taka informacja dla forumowych symetrystów.
      • hanusinamama Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:26
        Ale tu nie chodzi kto na co głosuje. Chodzi o dopuszczanie chamstwa do przestrzeni publicznej. Moj dziadek lat 80 powiedział ze kiedys takie zachowania, teksty nie były możliwe. Wykładowca czy polityk nie mógł sie tak wypowiadać. Wykładowca musiał władać poprawną i piękną polszczyzną anwet jezeli wykładał produkcje spirytusu. Ja takich miałam. Facet lat prawie 90 mówiązy pięknie, kulturalny i elegancki. Teraz jest modne bycie chamskim, paplanie co slina na język przyniesie. Kultura i ogłaa chyba są passe.
        • bubba_13 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:37
          Dziadek lat80 znaczy urodzony gdzieś tak latach 30-tych - znaczy nie pamięta szczujni dwudziestolecia. Ale to można sobie nawet teraz wygooglać...
        • impala Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 16:26
          >Wykładowca czy polityk nie mógł sie tak wypowiadać. Wykładowca musiał władać poprawną i piękną polszczyzną anwet jezeli wykładał produkcje spirytusu. Ja takich miałam.

Dziś profesor, wykladowca, jedzie do swojej uczelni, na prywatna chałturę, za pieniadze podatnika (jako "poseł") i śpi wtedy w hotelu, za pieniądze podatnika.
          Teraz ten wykladowca jest pierwszym obywatelem RP.
          ...więc o czym my tu mówimy?
          Tamtych profesorów i wykladowców (wspominanych przez dziadka), zamordowali Niemcy w czasie II wś, patrz "Sonderaktion Krakau". Także profesorów lwowskich i innych. Zostawiono prostaków (dziś nawet z "prof" przed nazwiskiem) bo ciemny lud "kupi wszystko" i nie jest groźny.
      • kropkacom Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:31
        Czyli nie przeszkadza ci chamstwo pani poseł. Ok.
        • hanusinamama Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:32
          NO tylko podecjie do sprawy : nie przeszkadza mi chamstwo Pawłowicz bo Niesiołowski tez jest chamem jest smieszne. Coś jak: nie przeszkadza mi ze ukradli mi zamochód bo innym tez kradną...
          • kropkacom Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:45
            No cóż... W każdym razie dobrze wiedzieć co i jak. Widać, że arwena nie sili się na obiektywizm.
          • arwena_11 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:56
            Tego nie mówię. Tylko trudno zarzucać chamstwo jednej stronie nie widząc tego samego u siebie. Jak to było z tą drzazgą w oku?
            Po obu stronach są osoby, których nie powinno być w przestrzeni publicznej.
            • iwles Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 15:08

aha, czyli NIGDY i ZA NIC nie wolno skrytykować zachowania nikogo z Pisu, bo kiedyś ktoś z Peło ...

A czy jeżeli ja NIGDY do PO nie należałam, to mogę powiedzieć, że Pawłowicz to cham nad chamy ?

• malia Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 19:07
              A to ta co napisała jest chamką? Tak wynika z twojej wypowiedzi.
      • sumire Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:32
        Chamstwo Niesiołowskiego nie stało obok tego, co wygaduje Pawłowicz. I naprawdę nie w każdej sytuacji należy uderzać w ton "a PO", bo w tej sytuacji to jest raczej żenujące. A wypowiedzi pani P. są nie do obrony i gdyby jej szef miał odrobinę przyzwoitości, powinien wyciągnąć konsekwencje.
      • profes79 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:32
        Przeszkadza. Już pominę fakt, że to ta sama frakcja polityczna co Pawłowicz, bo o ZCHNowskich korzeniach posła od szczawiu i mirabelek już wszyscy zapomnieli. Tyle, że...od ładnych kilku lat o nim nie słyszałem. Musiałem wręcz sprawdzić, co się z nim obecnie dzieje. Ale ręce z poseł Pawłowic mogliby sobie spokojnie podać; jeśli chodzi o kulturę wypowiedzi to jeszcze JKM im dodać i obrady Sejmu można byłoby jako kabaret transmitować. Ale od 18 lat dozwolony.
        • arwena_11 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:58
          I tu sie w 100% zgadzam.
        • asfiksja Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 22:24
          Pawłowicz nigdy nie była w ZCHN. Ona ma poglądy klerykalno-narodowe, ani trochę nie chrześcijańskie. Kaczyński od dawna nienawidzi(ł) osób z dawnego ZCHN, Niesiołowskiego, Chrzanowskiego, Marka Jurka czy Mariana Piłki. Z dawnego ZCHN akceptuje tylko Macierewicza, ale - przypomnę - to świr.
          Więc porzućcie ten nieszczery symetryzm - szamba, które wybiło u Pawłowicz w chwili zamordowania opozycyjnego polityka, który był w dodatku porządnym człowiekiem, nie można naprawdę porównać z niczym, co kiedykolwiek powiedział Niesiołowski czy ktokolwiek inny z opozycji.
    • asfiksja Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:24
      Tak, zwykłym ludziom głosującym na PIS przeszkadzają osoby niespełna rozumu/pozbawione ludzkich uczuć (Macierewicz/Pawłowicz). Dlatego poseł Kaczyński ich chowa w okresie przedwyborczym. Jak widać nie zawsze skutecznie.
      Nie rozumiem tylko, dlaczego opozycja nie korzysta bardziej z cytatów z Pawłowicz i jej wykrzywionej nienawiścią twarzy.
      • hanusinamama Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:31
        Ja jestem w szoku ze majac tyle lat ile ma Pani Pawłowicz mozna byc dumnym (tak bardzo dumnym) z chamskiego zachowania i chamskich tekstów.
        • aqua48 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:41
          Mnie przeszkadza każde chamstwo. A przykłady takich zachowań niestety idą z góry. Od rozmaitych prominentów, posłów, celebrytów itp. którym się podobne zachowanie wybacza, nad których wypowiedziami nikt się nie zastanawia, nie potępia ich, nie wskazuje, że tak nie wolno. Czasami mam wrażenie, że im kto bardziej chamski i dosadny tym większe uznanie zyskuje i popularność. Chamstwo, hucpa, hejt, nieliczenie się z nikim. Pawłowicz tylko się umiejętnie wpisuje w ten trend.
          • lodomeria Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:46
            No ale co my tutaj robimy? Czy choćby ktokolwiek wspomniał o tym, jakim dobrym samorządowcem jest Adamowicz? Nie, tylko Krysia, Krysia i Krysia.
            • memphis90 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 19:32
              No bo to wątek o Krysi.
          • asfiksja Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:48
            O, widzę kolejna symetrystka. Wszyscy są chamscy, peło chamskie, Pawłowicz tylko się wpisuje w trend.
            • lodomeria Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:52
              Nno więc o tym mówię, czasem lepiej umieć się zastopować, niż powiedzieć o jedno słowo za dużo. Z symetryzmem nie mam nic wspólnego, nie o symetrię postuluję, ale to dla Ciebie jest nieważne, albo jesteś już w takim stanie, że nie da się racjonalnie z Tobą porozmawiać.
            • aqua48 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 14:23
              asfiksja napisał:

> Wszyscy są chamscy

Na szczęście nie wszyscy. Ale wielu.
    • lodomeria Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:36
      Po co pompujemy jej medialny byt?
      Wątek ewidentnie stworzony po to, żeby sobie z trollami w ping ponga zagrać.

A niestety sytuacja jest taka, że przynajmniej dzisiaj, choć przez jeden dzień, powinniśmy się odczepić od Pawłowicz i zastanowić nad tym, jak my się dokładamy do rozprzestrzeniania chamstwa i durnoty.
      • asfiksja Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:46
        Kto nie pompuje ten z PIS-u. Kaczyński usilnie próbuje spuścić z niej powietrze i schować do pawlacza.
        • mdro Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 13:55
          Wiesz, mnie o sympatyzowanie z PiS-em raczej trudno posądzać, niemniej uważam, że to nie jest najlepszy moment na linkowanie tego szamba. Na przypominanie tego rodzaju wypowiedzi przyjdzie czas później.
          • asfiksja Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 14:00
            Szambo wybiło samo, zalewanie go perfumami nie pomoże.
      • hanusinamama Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 14:46
        Ale ja włąsnie o tym mówie, ze jej wypowiedzi tojedno ale sa momenty (np teraz ten facet walczy o życie) ze trzeba paszczę zamknąc.
    • maaria33 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 14:18
      Słów brakuje. Ja rozumiem, że Owsiak nie musi się każdemu podobac, ale twierdzenie, że akurat Owsiak szczuje ludzi na siebie .....

Osoba chora z nienawiści
      • maaria33 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 14:21
        p.s. niezmiernie rzadko, naprawde bardzo, bardzo rzadko odczuwam pogardę w stosunku do innego człowieka - I to własnie ten przypadek
    • serei Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 14:53
      Pani Pawłowicz miała zniknąć, ale widać nie wytrzymała, gdyby chociaż konsekwentna była, już wszystkie wpisy pousuwała bo odważna była tylko chwileczkę. Okropna osoba z niej
    • thea19 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 15:45
      pewnie ta obrzydliwa baba jest teraz przeszczesliwa.
    • ofelia1982 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 15:47
      Ja uważam, że powinna mieć wytoczoną sprawę. Naprawdę ona jest niewiarygodnie chamska, niewiarygodnie butna
    • spirit_of_africa Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 19:02
      Szkoda słów na to coś zwane pawlowicz.
    • nangaparbat3 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 19:10
      Przecież ona ma coś z głową. Nie można jej traktować serio.
      • iwoniaw Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 21:48
        Nie można jej traktować serio.

Żartujesz, prawda? Ta kobieta jest posłanką na Sejm bieżącej kadencji, członkinią partii rządzącej, ba - jedną z jej najlepiej rozpoznawalnych twarzy. Należy ją traktować bardzo serio. To nie są 'wyskoki" jakiejś tam niszowej jutuberki czy niezbyt udane skecze kabaretu antyopozycyjnego. To jest rzeczywistość, którą ona nam współtworzy w tzw. przestrzeni publicznej - i ktoś ją wybrał, popiera, zachwyca się.
      • triss_merigold6 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 21:59
        Ależ można. Ta osoba jest posłanką na Sejm RP, wybraną w wyborach powszechnych, obdarzoną mandatem ze wszystkimi jego uprawnieniami i współtworzącą wizerunek partii rządzącej.
        Subiektywnie mogę ją uważać za starszą kobiecinę, której brak pożycia seksualnego i nieleczona menopauza agresywnie zryły beret, co nie zmienia faktu, że ma ona dostęp do mediów, władzy i wpływów.
      • asfiksja Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 22:33
        Nie, ona nie ma czegoś z głową. W każdym razie mój detektor świrów, który głośno brzęczy przy Macierewiczu przy Pawłowicz milczy. Moim zdaniem ona jest częściowo po prostu taka z charakteru, a częściowo to jest kreacja polityczna.
    • memphis90 Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 19:29
      No, i Owsiak zrezygnował, a chamka się jeszcze silniej dupą do stołka przyssała. Nie, nie ma granic chamstwa w PiS, nie ma tam też miejsca na "honorowe" rezygnacje ze stanowisk.
    • czekoladazkremem Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 19:42
      Wystrzelić ją w kosmos
      • ciapkiwciapki Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 19:45
        wróci.
    • umzak Re: Pawłowicz przeszła samą siebie 14.01.19, 21:38
      Niestety, niestety głosowałem na PIS.wydawalo i się, że mają dobry plan działań, że będą się inaczej zachowywać. Jest mi wstyd za tę Panią i nie tylko za nią. Głosowanie na nich to była totalna głupota, niestety skutki ich reform będzie bardzo dotkliwie odczuwać też mój syn.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka