Dodaj do ulubionych

Podzielcie się, proszę

30.01.19, 06:34
Gdzie i jak szukacie ofert last minute? Albo w ogóle najlepszych ofert turystycznych? Np. chodzi mi o wyjazd dla dwóch dorosłych osób, na tydzień, AI, kierunek Europa (dalej nie, bo latanie to nie jest moje hobby i maks pięć godzin jestem w samolocie wytrzymać), ale ta z tych ciepłych w tej chwili, od kwietnia tego roku.
Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczna smile
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Podzielcie się, proszę 30.01.19, 06:40
      O, np. tu: www.tui.co.uk/destinations/packages?airports%5B%5D=MAN%7CDSA%7CNCL&units%5B%5D=TUR%3ACOUNTRY&when=14-04-2019&until=&flexibility=true&flexibleDays=3&noOfAdults=2&noOfChildren=0&childrenAge=&duration=7114&searchRequestType=ins&searchType=search&sp=true&multiSelect=true&room=&isVilla=false#XWLtOEkQnDBqffzi8yR3tghEh1Q=

Zobaczcie, jaka jest różnica w cenach. Zwariować można.
    • kosmos_pierzasty Re: Podzielcie się, proszę 30.01.19, 08:02
      Ale teraz w Europie nie będziesz mieć ciepło... w sensie tak na opalanie. Chyba że chodzi Ci o połażenie, zwiedzanie, itp.

Natomiast co do pytania, to sensowne lasty to imo są wywieszane w biurze, także właśnie Tui. W necie nigdy nie znalazłam.
      A w linku są wyjazdy na kwiecień... nie lasty.

Sprawdź może np. holiday.lastminute.com
      Już przy testowym wyszukiwaniu wypluło mi wyjazdy o ok. połowę tańsze niż te linkowane przez Ciebie. Ale to są lasty z wylotem lada moment.
      • rosapulchra-0 Re: Podzielcie się, proszę 30.01.19, 08:20
        Wróciłam niespełna dwa tygodnie temu z Gran Canaria. Cały czas słońce, temp. w dzień ok. 24 stopni. Dla mnie to wystarczająco ciepło smile

Dzięki za linka, na pewno przejrzę.
        • kosmos_pierzasty Re: Podzielcie się, proszę 30.01.19, 08:34
          No ale Gran Canaria to tylko formalnie jest w Europie...
          Zazdroszczę smile
          • rosapulchra-0 Re: Podzielcie się, proszę 30.01.19, 19:19
            Nie mogę się doczekać kiedy tam wrócę smile
            A na razie szukam czegoś na następne wakacje.
    • agniesia331 Re: Podzielcie się, proszę 30.01.19, 19:34
      Wakacje.pl. tui.pl. itaja.pl. Z tego co widzę rui często ma lepsze promocje.Egipt.Turcja.Grecja potrafi być za 3 osobyvtanszy niz ten sam hotel z itaki.rabinów itd.
    • miriam_73 Re: Podzielcie się, proszę 30.01.19, 19:54
      Kwiecien nawet na pld Europy to jednak loteria sad Nawet jeszcze w maju np u nas na Costa del Sol pogoda sie "buja", w ub sezonie musielismuy sie jeszcze w nocy dogrzewac. Bylam kiedys w pol. maja na Cyprze, pogoda ok, ale wida zimna. Podobnie na Sycylii. 4-5 godzin lotu to takze Maroko (Agadir) czy Izrael. W Ejlacie czy w En Boqeq nad MMartwym faktycznie masz lato prawie caly rok. Ja zwykle zaczynam poszukiwac od stron biur, ktore znam i z ktorych juz korzystalam, czyli przede wszystkim Rainbow i Itaka. Kazde biuro ma zakladke z lastami. Mozna tez przeczesac posrednikow np. wakakcje.pl. moze masz tez w poblizu siebie jakas multiagencje, ktora sprzedaje rozne biura i bedzie miec cos ciekawego w ofercie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka