morekac 01.03.19, 17:46 Kubacki - mistrz świata, Stoch - wicemistrzem świata. Pierwszy awansował z 27 miejsca po 1. serii, drugi - z 18. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: Oglądały skoki? 01.03.19, 17:53 Cuda, Pani, cuda Oglądałam, przyjemność do sześcianu po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Oglądały skoki? 01.03.19, 18:02 Wciąż szczękę zbieram z podłogi.😁 Po pierwszej serii - przyznaję się do niewiary w końcowy sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Oglądały skoki? 01.03.19, 18:19 No tak. Siedziałam przed tv z poczucia obowiązku już tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Oglądały skoki? 01.03.19, 19:32 morekac napisała: > Wciąż szczękę zbieram z podłogi.😁 > Po pierwszej serii - przyznaję się do niewiary w końcowy sukces. > Ja też. Ale bardzo się cieszę, że Kubacki wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Oglądały skoki? 01.03.19, 18:03 Też oglądałam. Niesamowite emocje! Konkurs przejdzie do historii. Podobało mi się jak spytali Tajnera czy pamięta coś podobnego, a ten odpowiedział, że nie, bo to jest w zasadzie niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Oglądały skoki? 01.03.19, 18:05 Szczęka na podłodze, zawał serca i znowu mokre oczy jak hymn grali ( tym razem dobrze). Należało się Kubackiemu jak mało komu.. Ale jakby po pierwszej serii nasi byli na górze i trafili na takie warunki to by psy i urwy leciały że jak można w takich warunkach konkurs rozgrywać.. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Oglądały skoki? 01.03.19, 18:11 No przecież w pierwszej serii to oni skakali w kur... pardon, nie najlepszych warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Oglądały skoki? 01.03.19, 18:30 "jak hymn grali ( tym razem dobrze)" A mi się wydawało, że wręcz za szybko. Albo tylko za szybko dla polskich kibiców, których pokazywali - nie nadążali ze śpiewaniem Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Oglądały skoki? 01.03.19, 18:42 A wiesz, nawet to powiedziałam do chłopa... - wreszcie dobrze hymn grają ale kibice nie nadążają.. Któryś z komentatorów też, z lekkim zdziwieniem, stwierdził że hymn to brzmi jakby orkiestra wojska polskiego grała ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Oglądały skoki? 01.03.19, 18:10 Jasne, brawo Dawid. Nawiasem mówiąc moja Mama żywi do niego zaskakująco silne uczucia. Za Stochem natomiast nie przepada. Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: Oglądały skoki? 01.03.19, 18:17 Skocznia normalna, konkurs popier*** Zawał, zawał miałam, ale ja to hopla na punkcie skoków mam, więc często tak przeżywam. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Oglądały skoki? 01.03.19, 19:48 Bóg dzisiaj czuwał i Żołnierze Wyklęci.Piękny piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: Oglądały skoki? 01.03.19, 20:43 Nie i bardzo żałuję. Ostatnie kilka dni- a dziś kumulacja--miałam potężne nerwy i stres i nawet nie wiedziałam, że dziś skaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
mamati3 Re: Oglądały skoki? 01.03.19, 20:46 Nie oglądałam, wróciłam z pracy na sam koniec i wchodząc do klatki schodowej usłyszałam ryk radości mojego męża, syna i jego kolegi, umarlaka obudziliby Szacun dla naszych, pomogło im szczęście ale na pewno też umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Oglądacie? 02.03.19, 18:37 W końcu byli 6. I tak bardzo dobrze, dziewczyny skakały bardzo, bardzo przyzwoicie. Panowie oczywiście też. 😁 Ale emocje były i ładny konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Oglądały skoki? 02.03.19, 17:08 A oglądają dzisiaj? Po pierwszej serii nasz mikst jest trzeci. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Oglądały skoki? 02.03.19, 19:31 A wypowiedź jakiegoś Norwega słyszały? Kubacki powinien okazać więcej szacunku Japończykowi i nie powinien się tak cieszyć ze zwycięstwa , . Czyli co? Powinien przeprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Oglądały skoki? 02.03.19, 19:36 Sam Norweg by się cieszył bez żadnego szacunku dla kogokolwiek, gdyby wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Oglądały skoki? 02.03.19, 19:44 arwena_11 napisała: > A wypowiedź jakiegoś Norwega słyszały? > Kubacki powinien okazać więcej szacunku Japończykowi i nie powinien się tak cie > szyć ze zwycięstwa , . > > Czyli co? Powinien przeprosić? Można to gdzies zobaczyć? Który to Norweg taki wyrywny z dobrymi radami? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Oglądały skoki? 02.03.19, 19:52 sportowefakty.wp.pl/skoki-narciarskie/807963/ms-w-skokach-2019-szymon-lozynski-przegrywac-tez-trzeba-umiec-jeden-norweg-nie-p Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Oglądały skoki? 02.03.19, 21:04 No i znowu dublecik w skokach. 😁 Tym razem o tyczce, na halowych ME. Odpowiedz Link Zgłoś