grazka1234 13.06.19, 15:59 Poszukuję noclegu od 16 czerwca (niedziela) na tydzień. W mieście Gdańsk, centrum miasta by było nie daleko z dworca. Noclegi dla dwóch osób, seniorów więc też nie za miliony monet. Czy może ktoś portowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tryggia Re: Gdańsk noclegi 13.06.19, 16:10 Pytasz czy któraś z ematek z Gdańska przenocuje tą parę czy jak obsługiwać np. booking.com? Odpowiedz Link Zgłoś
grazka1234 Re: Gdańsk noclegi 13.06.19, 16:40 O to, czy może ktoś ma namiar na niedrogie noclegi. Nie wszyscy ogłaszają się przez booking Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Gdańsk noclegi 13.06.19, 18:15 Byłam z rodziną kilka dni w Gdańsku. Wynajęłam apartament przez booking.com. Nie było drogo, apartament dokładnie spełniał moje oczekiwania - lokalizacja tuż przy Europejskim centrum Solidarności, trzypokojowe, z ładną łazienką. Chyba lepszej porady niż booking.com nie otrzymasz- tam sobie określasz parametry, jakie cię interesują. Odpowiedz Link Zgłoś