buuenos 12.07.19, 22:32 Znajomi ukonczyli budowe i urzadzanie domu. Dom,posiadlosc ,wszystko z najwyzszej polki. kochane emamy! w kazdej lazience jest pisuar,nie taki wielki jak w klubach,ale jest,maly,z klapa,ale jest Tak tylko mowie,zebysmy z trendami mie byly w tyle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatgris01 Re: Budet passe; PISUAR 12.07.19, 22:37 Myślałam, że chodzi o rosyjskie "budiet" Tworzące razem z "passe" niezłą konstrukcję gramatyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Budet passe; PISUAR 12.07.19, 22:35 Bidet jest dla obojga, pisuar dla faceta. Dom mój pisuaru nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: Budet passe; PISUAR 12.07.19, 22:40 Dla mnie to byl maly szok,bo myslalam,ze faceci to teraz wszyscy na siedzaco Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Budet passe; PISUAR 12.07.19, 22:49 Moich na siedząco się zmusić nie da. Kiedyś w desperacji też nad pisuarem myślałam, ale miejsca brak. Za to mam bidet Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: Budet passe; PISUAR 12.07.19, 22:59 Da sie,pojda na swoje i ktos to czyscic musi A te ogladane pisuary to male takie,zmiescisz miedzy kibelkiem a umywalka;.) Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Budet passe; PISUAR 12.07.19, 23:42 buuenos napisała: > A te ogladane pisuary to male > takie,zmiescisz miedzy kibelkiem a umywalka;.) tak to wygląda u mnie (juz kiedys pokazywalam) fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3417600,2,1,DSC-0079.html Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Budet passe; PISUAR 12.07.19, 23:18 ha! ja ten trend wyprzedziłam już dawno temu wkomponowując pisuar w małą łazienkę mam w domu trzech użytkowników.... Odpowiedz Link Zgłoś
iimpala Re: Budet passe; PISUAR 12.07.19, 23:33 gratuluję mycia tychże przybytkow...a dokladnie, czasu spędzonego na myciu pisuarów z tych wszystkich, za przeproszeniem, szczyn. + oczywiście, innych kibli i bidetów. chyba, że nie myją.... ps. myslałam że chodzi o PISSuary. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Budet passe; PISUAR 13.07.19, 12:11 Mysle, ze w posiadłości sprząta ktoś z zewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: Budet passe; PISUAR 13.07.19, 22:16 Sa dwie panie sprzatajace, ogrodnik i Hausmeister czyli dozorca. Odpowiedz Link Zgłoś