alpepe 02.08.19, 10:48 Dziś na poczcie firmowej niejaka firma sendbay.pl w mailu do nas, tytuł: Przygotuj Kampanię Marketingową - Zdobąć nowych klientów No, nic, tylko lecieć do nich i im płacić kasę za listy mailingowe do potencjalnych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa-aaa-pl Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 10:56 Ale "klientów" poprawnie napisali.Się czepiasz Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 11:01 > Zdobąć nowych klientów Mogłabym dorzucić "Jak nie zdobyć sponsora". Do mojej firmy napisała jakaś fundacja z prośbą o wsparcie. Wpłaciliśmy datek. Jakiś czas później - ponowna prośba, tym razem odpisaliśmy odmownie. Niewykluczone jednak, że od czasu do czasu byśmy wspierali. Tylko że odpowiedzi na odmowę przyszedł... stek obelg. Tak że tego. Pozamiatane. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 11:03 Jak śmieliście nie wspierać, wszak to fundacja! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 11:13 A ja wczoraj cyrk z hydraulikiem mialam. Zaspiewal mi 350 € za robocizne i nowy kranik wart grosze (pracy na 5 minut), a jak zrezygnuje z uslugi to 140 € plus VAT. Zagrozilam policja i nagle chcial tylko za dojazd 49,90 €. Czyli i tak wtopa, bo to jednak 50 € w plecy... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 11:39 Było omówione, że będzie liczył za dojazd? Widzisz, trzeba było eksowi, póki jeszcze to wasz wspólny dom, kazać to zmienić, albo wiesz komu , niechby się wykazał, taki seksi hydraulik. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 12:01 To było, ale tylko to. Dom "niestety" już tylko mój, ale i tak eks może dziś wpadnie. A na przyszłość popytam wśród sąsiadów o namiary na jakąś godnego zaufania złotą rączkę. Bo inaczej krany będą droższe niż dom 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 12:06 Ledź i to szypko, zanim Cie inni ubiegna! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 12:14 To już konsekwentnie: ubiegnoł. Bąć co bąć Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 12:32 Kuźwa, co wpis to byka strzelam i mi potem zleceniodawca potraca z dniówki Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 14:06 Mnie się podoba słowo "ledź". Kiedyś w mailu ktoś napisał "więdz" - też jedno z moich ulubionych odtąd Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 14:10 Jest jeszcze: chodź jako synonim do chociaż... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 14:33 A propos "chodź": Chodzi w nocy facet po pokoju, chodzi i chodzi, od okna do drzwi i z powrotem. - Co tak chodzisz? - pyta żona. - A, bo tak mi się zachciało, no wiesz... - No to chodź... - No to chodzę! Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 14:21 zona_mi napisała: > Bąć co bąć Jakie to piękne 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 22:59 Jak ma być konsekwentnie to raczej: ubięgną Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 14:37 Przypomniało mi się jak mój brat chciał sprzedać łóżeczko po dzieciach. Przyjechali kupcy, oglądają, w końcu by wzięli, brat idzie po materac ( materac owiniety streczem). Odwija ten materac A tam zaschnieta mysz 😂 Wszyscy zmienili kolor twarzy, brat na czerwony ze wstydu a kupujący na zielony z obrzydzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 14:46 Uwielbiam takie błędy. Od 20 lat mamy pana od szaf typu komandor, zabudów itp. Może i znaleźlibyśmy kogoś tańszego, szybszego i takiego, że sami nie musimy mu wszystkiego rozrysowywać... ale pan od zawsze zamiast „drzwi” lub „drzwiczki” mówi „dźwiczka”. My też już mówimy „dźwiczka”. Pan ma potajemną ksywę „Dźwiczka” i każdy stolarz meblowy to dla nas „dźwiczka”. Więc jak mamy coś do urządzenia i trzeba umówić jakiegoś dźwiczkę, to numer do Dźwiczki sam się na telefonie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 14:51 Ejjj, znam go 😂 Ma też może takie śmieszne nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Jak nie zdobyć klienta 02.08.19, 21:00 Nie, czyli to chyba slang stolarski " ta dźwiczka" 😂 Odpowiedz Link Zgłoś