Dodaj do ulubionych

Droga kolacja czy krem?

• lucadimontezemolo Re: Droga kolacja czy krem? 09.08.19, 22:21
      Buty na wyprzedaży, a jak starczy to butelkę wina.
    • gaskama Re: Droga kolacja czy krem? 09.08.19, 22:38
      Ja zawsze żarcie. Dobra kolacja!!
    • jak_matrioszka Re: Droga kolacja czy krem? 09.08.19, 22:51
      Obiad zamiast kolacji można? Ja kolacji nie jadam, obiad w dobrej restauracji bardzo chetnie.
      Sukienka może czasem być atrakcyjniejsza niż jedzenie, wiec powiedzmy że w 50% wypadków to sukienka wygrywa.
      Zabieg to watpliwa przyjemność, a krem wogóle nie wchodzi w gre.
    • mgla_jedwabna Re: Droga kolacja czy krem? 09.08.19, 22:51
      Sukienek i kremów mam dość, zjeść smacznie można i za ćwierć tej kwoty. Kosmetyczka - to jest to!
    • sineado Re: Droga kolacja czy krem? 10.08.19, 08:12
      Wybieram kosmetyczkę. Sukienkę ciężko mi kupić, krem mam sprawdzony za góra 50zl, innego nie chcę. Lubię zjeść coś dobrego ale jakichś specjalnych przeżyć mi to nie dostarcza.
    • nenia1 Re: Droga kolacja czy krem? 10.08.19, 08:31
      Kolacja, za tą cenę w Polsce można już bardzo dobrze zjeść, a ja uwielbiam dobrze jeść i rozmawiać w miłym towarzystwie, w otoczeniu innych ludzi, więc wybieram dobrą kolację, kremów i sukienek i tam mam sporo w szafie.
    • joanna05 Re: Droga kolacja czy krem? 10.08.19, 19:15
      Nie rezygnuję z niczego 😉😁. Kolacja (no dobra, w tej cenie to pewnie z jakiejś większej okazji, ale do dobrej knajpy zawsze chętnie), a wieczorem kupuję sobie ten krem i sukienkę online, jeśli potrzebuję. Za 300 krem to średnio jest drogi, sukienka - tym bardziej. W zabiegi kosmetyczne średnio wierzę, więc tu bym oszczędziła najprędzej, wolałabym już na masaż wydać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka