lucadimontezemolo Re: Droga kolacja czy krem? 09.08.19, 22:21 Buty na wyprzedaży, a jak starczy to butelkę wina. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Droga kolacja czy krem? 09.08.19, 22:38 Ja zawsze żarcie. Dobra kolacja!! Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Droga kolacja czy krem? 09.08.19, 22:51 Obiad zamiast kolacji można? Ja kolacji nie jadam, obiad w dobrej restauracji bardzo chetnie. Sukienka może czasem być atrakcyjniejsza niż jedzenie, wiec powiedzmy że w 50% wypadków to sukienka wygrywa. Zabieg to watpliwa przyjemność, a krem wogóle nie wchodzi w gre. Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Droga kolacja czy krem? 09.08.19, 22:51 Sukienek i kremów mam dość, zjeść smacznie można i za ćwierć tej kwoty. Kosmetyczka - to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
sineado Re: Droga kolacja czy krem? 10.08.19, 08:12 Wybieram kosmetyczkę. Sukienkę ciężko mi kupić, krem mam sprawdzony za góra 50zl, innego nie chcę. Lubię zjeść coś dobrego ale jakichś specjalnych przeżyć mi to nie dostarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Droga kolacja czy krem? 10.08.19, 08:31 Kolacja, za tą cenę w Polsce można już bardzo dobrze zjeść, a ja uwielbiam dobrze jeść i rozmawiać w miłym towarzystwie, w otoczeniu innych ludzi, więc wybieram dobrą kolację, kremów i sukienek i tam mam sporo w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Droga kolacja czy krem? 10.08.19, 19:15 Nie rezygnuję z niczego 😉😁. Kolacja (no dobra, w tej cenie to pewnie z jakiejś większej okazji, ale do dobrej knajpy zawsze chętnie), a wieczorem kupuję sobie ten krem i sukienkę online, jeśli potrzebuję. Za 300 krem to średnio jest drogi, sukienka - tym bardziej. W zabiegi kosmetyczne średnio wierzę, więc tu bym oszczędziła najprędzej, wolałabym już na masaż wydać. Odpowiedz Link Zgłoś