gragi_tara Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 09:27 Ja się śmieję, że mój dalmatyńczyk powinien mieć na imię Pomyłka😉 Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladazkremem Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 09:33 Znajomi mają trzy labradory, każdy innej maści: Leia, Padme i Anakin. Oczywiście fani "Gwiezdnych Wojen'. Odpowiedz Link Zgłoś
aragorna71 Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 10:27 Moi sąsiedzi mają większego kundelka, nazwali go Enter. Super pies, chociaz jazgot na cala okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
valla-maldoran Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 10:44 Leon, Kacperek, Bies, Mika vel Bambaryła, Rasti, Fiona, Lilu, Etna, Sparky, Szanta, Fafik, Rodo, Tina, Tifi, Tekila, Gaja, Devil, Hunter, Bej, Betty, Bruna, Dakota, Nasturcja, Fafik i kot Ninja. Odpowiedz Link Zgłoś
anahera Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 11:04 Ja pracuje jako groomerka wiec mam niezly przeglad, ale nie w Polsce. Przoduja Bella (bywa ze mam 3 jednego dnia) i Toby. Takze popularne: Charlie, Ruby, Molly, Candy, Maggie, Rocky, Ollie. A z rzadkich, takich ktorych mam wsrod klientow poszczegolne sztuki to: Vodka, Shadow, Kai, Parker, Noah, Kieran, Pluto, BiscuitArchie, Jojo, Melbo, River, Albert, Sampson, Simba, Dita, to tak po szybkim przegladzie kalendarza. Odpowiedz Link Zgłoś
anahera Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 11:05 Miedzy Biscuit i Archie przecinek. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 11:10 Bez przecinka brzmi jak imię konia wyścigowego :p Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 12:47 Imiona psow z mojej rodziny ( moze ktos mnie po nich zidentyfikuje ) Ruby, Bacardi zwany Bakusiem, Skierka, Hax, Fifi i Rufi ( nierozlaczne ciulal ) Browar, Ares, Aria, Szekla, Grot, Frodo, Samolot . Moje sa tylko dwa, a pare juz za teczowym mostem... Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 15:52 Imienia mojego nie zdradzę, bo jest super hiper nietypowe i każdy w okolicy nas przez nie kojarzy. Ale z ciekawych imion, z którymi spotkałam się na spacerach i w opowieściach właścicieli: Szlaban (jamnik), Piwko (kundelek), Hades (jakieś małe coś, a'la york), Pompka (corgi), Puzon (duży, rudy włochacz). Lun rzeczywiście dużo, powtarzają się też imiona Pepsi, Meggi, Aza, Rex. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 20:58 Aza - tak nawet moja mama kiedyś miała psa Azę miała rodzinno ksywę Aza zaraza taki wypasiony jamnik to był przekochana była ale charakterek to miała - na walki psów mogli byśmy ją z powodzeniem wystaawiać - bo charakt Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 20:59 uxieło mi coś ;? pies miał charakter - i z walkami psów - własnie nie wielkośc łapek decuduje o zwycięstwie ale zaciekłosc Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 20:29 U mnie Sumo i Suri - para buldogów angielskich. Mamy na ulicy jeszcze 2 sznaucery miniatury -Zenek i Maks, foksteriera - Frugo i wyżlicę Taję. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 20:56 Kola, Maks i Misiek No i Sonia - miałam koleżankę która miała na tyle dystas do siebie, że śmiała się, ze nazywa się jak 50% spotykanych psów Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 21:09 Nikt nie wymienił Lakiego/Lucky'ego a moim zdaniem to dość popularne psie imię. My mamy Lakiego ale tylko dlatego bo takie imię nadali mu poprzedni właściciele. My chcieliśmy Riko ale w końcu został Laki. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Pies mojego ala szwagra 30.08.19, 21:15 ma na imię Kazimierz. Bardzo zacnie. Pozuje ze "szwagrem" do zdjęć trumiennych. Z wyjątkowym wdziękiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sza.aliczek Re: Trendy psie imiona 01.10.19, 22:27 Jeszcze jedno fajne zestawienie się przypomniało: w dalekiej rodzinie były dwa kundelki: Pucek i Mucek. Powielałam ale wśród kotów : ) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Trendy psie imiona 02.10.19, 11:53 u nas na osiedlu jest cała gromadka psów z sylabą LU w imieniu: Luna Luśka Lula Lulu Luluś Luwr Lilu Lu (to moj) Odpowiedz Link Zgłoś
nosorozecwlochaty Re: Trendy psie imiona 02.10.19, 15:45 Z ciekawszych jakie słyszałem i pamiętam: Gacek Rumba Maklaren (nie wiem czy pisane McLaren czy fonetycznie) Kaj (jak Kaj i Gerda z Królowej Śniegu) Andrus Chorwacja (pewnie jakieś imię z "super rasowej" hodowli, tam potrafią nazwać miot Celia,Cytra,Cytryna i Ceremonia ) i jak dla mnie hit: Kadafi (podobno nie od dyktatora tylko od jakiegoś rapera Kadafiego) Odpowiedz Link Zgłoś