Dodaj do ulubionych

Taka sytuacja

23.09.19, 13:53
Ktoś daje znać, że ze względu na nieprzewidzianą (dość dramatyczną) sytuację osobistą, odwołuje termin spotkania w dniu spotkania. Kolejny termin, który był umówiony jeszcze wcześniej (na przyszły tydzień), wam z kolei nie pasuje i wcześniej dajecie znać o tym esemesem. No i tu cisza z drogiej strony. Co robi ematka? Traktuje termin jako nieanulowany? Pisze kolejną wiadomość? Przyznaje mam obiekcje pisać po raz kolejny...
Obserwuj wątek
    • jdylag75 Re: Taka sytuacja 23.09.19, 13:59
      Ja bym napisała jednak, albo zadzwoniła. Wielokrotnie zdarzało mi się bezmyślnie zaklikać wiadomość jako przeczytaną, szczególnie kiedy miałam młyn i to nie było działanie w złej wierze.
    • mona-taran Re: Taka sytuacja 23.09.19, 14:06
      Przez wzgląd na dramatyzm sytuacji byłabym wyrozumiała i napisała /zadzwoniła.
    • malgosiagosia Re: Taka sytuacja 23.09.19, 14:11
      Napisz. Dlaczego masz obiekcje?
      • kropkacom Re: Taka sytuacja 23.09.19, 14:16
        Nie chcę spamować czy wyjść na natręta.
        • malgosiagosia Re: Taka sytuacja 23.09.19, 14:26
          Ale dogadac termin spotkania trzeba. To nie spam i nie natrectwo.
    • little_fish Re: Taka sytuacja 23.09.19, 14:16
      Napisałabym, prosząc o potwierdzenie otrzymania informacji/informację zwrotną
    • jak_matrioszka Re: Taka sytuacja 23.09.19, 14:19
      I tak bym odpisała z komentarzem odpowiednim do sytuacji na SMS odwołujacy dzisiejsze spotkanie, wiec dopisuje, że termin "za tydzień" dla mnie wciaż nieaktualny i że umówimy sie coś jak dramatyczna sytuacja drugiej strony sie wyklaruje.
    • jola-kotka Re: Taka sytuacja 23.09.19, 14:30
      Dzwoni i rozmawia.
    • kropkacom Re: Taka sytuacja 23.09.19, 14:54
      Dzięki dziewczyny.
    • black.emma Re: Taka sytuacja 23.09.19, 15:07
      zadzwonilabym, żeby nie mieć dylematu w razie jak znów nie odpowie. Lepiej sie upewnić.
    • mikams75 Re: Taka sytuacja 23.09.19, 15:13
      pisze cos w stylu - wiem, ze jestes w stresie/zamotana, ale chce miec pewnosc, ze dotarla do Ciebie wiadomosc o odwolanym spotkaniu. Lub po prostu dzwonie. Na pewno nie olewam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka