purchawkapuknieta 04.10.19, 08:03 PiS musi czuć oddech opozycji na plecach. Bo jak wytłumaczyć taką hucpę goebbelsowskiej TVPiS? www.tvp.info/44676278/brudna-polityczna-gra-po-tvp-info-ujawnia-tasmy-neumanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szafireczek Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 08:16 Raczej - to walka o samodzielną większość, media to dla starszych, mnie ciekawi poznawczo ten call center, jeszcze nikt do mnie nie wydzwaniał, by mnie namówić... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 08:18 Namawiać to nie, ale w 2015 roku przed wyborami prezydenckimi miałam telefon sondażowy - na kogo będę głosowała. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 09:34 w 2015 roku przed wyborami prezydenckimi miałam telefon sondażowy - na kogo będę głosowała O czym to świadczy i w którym miejscu widzisz analogię między przeprowadzaniem sondażu a agitacją wyborczą? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 11:29 W sumie pytanie skąd jedni i drudzy mieli dostęp do nr telefonu. W sumie to tych co do mnie dzwonili zapytałam się. Mam wszystkie numery zastrzeżone. Odpowiedzi nie usłyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 09:19 sprecyzuję: większość kwalifikowaną Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 08:16 Neumann bardzo ciekawie mówi o Adamowiczu: "Oni ilością aktów, inflacją tych aktów oskarżenia, powodują, że nie mają żadnego [znaczenia]. Jedynym gościem jest Adamowicz, który ma absolutnie mega twarde rzeczy, które mogłyby go wyprowadzić w kajdankach" A PiS cóż. Oczywiście strasznie się boją porażki. "Naukowcy są zgodni", ze opozycja jest potężnie niedoszacowana i ma spore szanse na zwycięstwo. Naród ma dosyć PiSu. Mnie o 6 rano obudzili, żebym trollował propisowsko, bo jest już bardzo źle Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 08:36 Spokojnie, już go pistrollu do spółki z Kurskim zamordowaliście. Możecie go odhaczyć na liście do zaszczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 09:17 Też od razu zwróciłam na to uwagę. Cóż za sromotne kalumnie rzucane na świętego z Gdańska! I fantastyczny jest ten układ mafijny: jesteś z nami - jesteś bezpieczny, sądy cię nie ruszą (!!!). Jesteś przeciw nam - vendetta. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 09:34 "fantastyczny jest ten układ mafijny: jesteś z nami - jesteś bezpieczny, sądy cię nie ruszą (!!!). Jesteś przeciw nam - vendetta" Adamowicz zdecydował się kandydować przeciwko kandydatowi Platformy, czyli według Neumanna przestał być bezpieczny. Jak widać wątek mafijny tu świetnie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 13:26 A ten Adamowicz to ukradł więcej niż pisowski prezes NIK Banaś z synem, czy mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 08:28 No na prawdę nie wiem co wyborcy Platformy zrobią z tą wiedzą, że Neumann zna słowa na literę k i p. Szokująca informacja 😱 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 08:35 Nie będę klikać w link pistrolla ale niech pomyśle- tym razem tvpis nie mówił o „ męskim języku” jak w przypadku Morawieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 08:47 "Nie będę klikać w link pistrolla" Popierasz PiS na forum - jesteś pistrollem Popierasz opozycję na forum - jesteś spontaniczną internautką Odpowiedz Link Zgłoś
lokalna77 Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 08:56 A popierasz PiS? Którego z ich polityków szczególnie cenisz i za co? Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 09:21 Najbardziej cenię oczywiście Kaczora dyktatora, ale lubię też Błaszczaka, Szydło, Suskiego, Terleckiego, Kamińskiego, Macierewicza, Kuchcińskiego, Brudzińskiego, Ziobrę, Pawłowicz, Szyszkę, Dworczyka, Wąsika, Cymańskiego, Piotrowicza. Bardzo lubię też M. Wassermann. Lubię Morawieckiego, też bardzo. To tak w skrócie. Jestem spontanicznym internautą oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
lokalna77 Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 09:26 Odpowiadasz nie na temat. Przeczytaj moje pytanie powoli i dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 08:39 Neumann mówi między innymi, ze są wyjątkowo mocne podstawy do zatrzymania Adamowicza. Czy już przeszliśmy do stanowiska "phi, wszyscy o tym od dawna wiedzieli"? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 11:36 A ten Adamowicz to ukradł więcej niż prezes NIK Banaś z synem, czy mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 09:20 nic nie zrobią, skoro to jedyne, co usłyszeli. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 08:48 Wiele osób głosowało na PiS bo było mocno rozczarowani PO. Nikomu jakos nie przyszło do głowy że zdobęda większość i będą szkodzic na całego oraz niszczyć demokrację. Oczywiście że zdobęda sporo głosów ale większości juz nie i zakres szkodnictwa radykalnie sie zmniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 09:28 Coś się zmieniło od maja, kiedy PiS dostał ponad 45% w europejskich? Przypomnijmy, że obecnie PiS rządzi samodzielnie, bo w 2015 dostał 37,5%. Jednak oczywiście jeśli chodzi o "obronę demokracji", to społeczeństwo nigdy nie było tak zaangażowane jak właśnie teraz, w październiku 2019. Co parę dni protesty opozycyjne gromadzą wielotysięczne tlumy. Wystarczy jedno słowo Kijowskiego i będzie koniec z pisem Odpowiedz Link Zgłoś
lokalna77 Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 09:35 Smieszny jesteś. Pisz krótszym zdaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love a co to za mokry kapiszon? PiS i ukraińska mafia 04.10.19, 09:08 oraz w tle rosyjskie służby specjalne to jest dopiero news: "Bracia Rysicz, którzy według Dawida Kosteckiego w swoich agencjach towarzyskich nagrywali polityków i biznesmenów, przez całą kryminalną karierę mogli liczyć na polskie państwo. Najpierw policja wycięła im konkurencję na Podkarpaciu, a później prokuratura i sąd zapewniły symboliczne wyroki. A mówimy o gangsterach odpowiedzialnych za handel ludźmi i czerpanie zysku z nierządu ponad pół tysiąca kobiet." "Wiele wskazuje na to, że nagraniami już dawno zainteresowały się ukraińskie służby specjalne, wówczas znajdujące się pod kontrolą Rosji." wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/afera-podkarpacka-jak-polskie-panstwo-ulozylo-sie-z-sutenerami/ll2pw28 Tak właśnie działa katolicka cywilizacja śmierci znana z Meksyku, Salwadoru, Kolumbii czy innej Panamy: katoliccy politycy, popierani z ambon przez biskupów, w porozumieniu z mafiami przejmują kontrole nad swoimi krajami, niszcząc je do szczętu i robiąc wyborcom piekło na ziemi. W Polsce już się to dzieje. Miała być Japonia 2, Irlandia 2, a będzie Meksyk 2. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: a co to za mokry kapiszon? PiS i ukraińska ma 04.10.19, 09:41 Pisowski reżim był już porównywany do hitlerowskiego, więc Meksyk to dla PiSu komplement Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 09:43 Zieeew... A powiedz, czy burmistrz Barcelony dalej sika na ulicy? I co z córką Szczerby? Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 09:45 A tak przy okazji, co gorący zwolennicy PiS (bo przecież nie trolle, nie , oni po prostu tofają PiS) powiedzą o tym, że NIK nie opublikuje raportu z kontroli poprzednio kontrolowanej przez Banasia instytucji? Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: za 9 dni wybory 04.10.19, 09:58 "A tak przy okazji, co gorący zwolennicy PiS (bo przecież nie trolle, nie" Można? Można. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś