bywalec.hoteli 05.10.19, 22:45 ....a więc do widzenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snakelilith Re: Time to say goodbye... 05.10.19, 23:01 Jak to co? Żebrze o atencję. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Time to say goodbye... 05.10.19, 23:16 Różnie, kwadratowo i podłużnie. Albo, co bardziej prawdopodobne, żona zrobiła awanturę. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 02:05 Pewnie nicka zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Time to say goodbye... 05.10.19, 23:02 No coś ty, za tydzień będą tu bardzo ciekawe dyskusje polityczne o wynikach wyborów, nie odchodź Odpowiedz Link Zgłoś
sylwester.z.kolonii Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 00:24 Mam nadzieję, że dla nas będą przyjemne. Na już wiem, że oddam dwa głosy na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 00:33 sylwester.z.kolonii napisał: > Mam nadzieję, że dla nas będą przyjemne. Na już wiem, że oddam dwa głosy na PiS > . Nie radzę, bo jak popłyną i pójdzie inflacja, to na nowe włosy ci nie starczy Odpowiedz Link Zgłoś
sylwester.z.kolonii Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 08:32 cruella_demon napisała: > sylwester.z.kolonii napisał: > > > Mam nadzieję, że dla nas będą przyjemne. Na już wiem, że oddam dwa głosy > na PiS > > . > > Nie radzę, bo jak popłyną i pójdzie inflacja, to na nowe włosy ci nie starczy : > D Jakbym pragnął przeszczepu włosów, to bym i u diabła się pewnie zadłużył. Na razie jednak wystarczyłoby utrzymać to co mam finasterydem. Myślę o tym sporo, ale się boję, bo to chemia. Chyba jednak gdy będzie gorzej po prostu będę się golił na gładko, z pianką. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 00:37 Oczywiście, ze będą przyjemne. Na ematce będzie koncertowe wycie. Już za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 00:40 Ja stawiam skromnie na 48,5% dla PiSu. Doprecyzuję: co najmniej 48,5 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 01:40 Juz zacierasz raczki, ze sporo gotowki zarobisz, co ? 😄😄😄 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 07:30 Oddaj dziesięć. Nie ograniczaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 07:42 Super, wczoraj zrobiłam zakupy / uwaga, w Lidlu, a wiec w żadnych delikatesach / i wydałam 598 zł. W koszyku znalazły sie podstawowe produkty, bez żadnej chemii, kosmetyków, tylko sama zywnosc, żaden szał ciał - mleko, śmietana, masło, włoszczyzna itp. Wieczorem maz jechał do delikatesów, bo w Lidlu nie ma wielu produktów - ryżu arborio, kaszy pęczak, itp. itd. Ja dostałam pincet x3 tydzien temu, wiec te ceny sobie zrównoważe. A ty? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 08:37 Jak ceny sterydów pójdą do góry to go dopiero zaboli 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 10:24 thank_you napisała: > Super, wczoraj zrobiłam zakupy / uwaga, w Lidlu, a wiec w żadnych delikatesach > / i wydałam 598 zł. Tere fere. Może dla młodychwykształconychzwielkichmiast to jest no big deal, ale zdrowa siła narodu przez miesiąc kontempluje taki paragon. I to skąd paragon - z Lidla! > Wieczorem maz jechał do delikatesów, bo w Lidlu nie ma wielu produktów - ryżu arborio, ... Już jest. 8,99. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 12:11 No właśnie to jest big deal, ceny rosną w zastraszającym tempie - ja dostanę co miesiąc pińceta i będę kwita w tym Lidlu. A moi rodzice? Nie opłaca mi się jeździć specjalnie po ryż, mam nadzieję, że jeszcze tydzień będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 13:52 thank_you napisała: > No właśnie to jest big deal, ceny rosną w zastraszającym tempie - ja dostanę co > miesiąc pińceta i będę kwita w tym Lidlu. A moi rodzice? Jak tak, to przepraszam. Skoro nawet ty dostrzegasz wzrost cen - znaczy, nie ma letko. > Nie opłaca mi się jeździć specjalnie po ryż, mam nadzieję, że jeszcze tydzień b > ędzie. Razu pewnego mieli carnaroli w workach (4, może nawet 5 kg). Se kupiłem tyle, ile dałem radę udźwignąć, i potem jadłem ze 3 lata. Norrrmalnie kanada, panie. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 15:42 Nie zdzieraj ze mnie łacha, ja umiem liczyć i zawsze to robiłam - może i miewałam jakieś odpały, ale to tylko wtedy, gdy serce mi wyrywało do czegoś. Na szczęście to coraz rzadsze porywy, co dobrze służy i kieszeni i związkowi. ;-D Jak będą te worki to weź krzycz, też kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 02:06 To chyba kwestia dla mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
ck2 Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 09:06 Często w polskich realiach to prawie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Time to say goodbye... 05.10.19, 23:55 Do następnego nicku. Bez żalu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Time to say goodbye... 05.10.19, 23:59 Lub nicka. Przyznaje nie wiem, która forma jest prawidłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 00:23 Powiedziałabym krzyżyk na drogę, ale większość takich żegnających się garbów zawsze wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 00:24 P.s. dla ciebie. Już mam wykupione wakacje na kolejny rok Odpowiedz Link Zgłoś
ajriszka Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 06:51 cruella_demon napisała: > Powiedziałabym krzyżyk na drogę Nie rozumiem znaczenia tego krzyżyka na drogę...czy to coś jak: szczęścia w biedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 07:30 Pewnie to znowu jakaś katolicka pasywno-agresywna odzywka. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 07:49 ajriszka napisała: > Nie rozumiem znaczenia tego krzyżyka na drogę... a google ci ukradli, tak? www.google.com/search?q=krzy%C5%BCyk+na+drog%C4%99+co+to+znaczy&oq=krzy&aqs=chrome.0.69i59l2j69i57j69i59j69i60l2.3241j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Odpowiedz Link Zgłoś
ajriszka Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 07:52 Aha. Jakoś tak ten krzyżyk niefortunnie skojarzył mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 01:41 Zaniepokoilo mnie "do widzenia" zamiast "zegnajcie". Odpowiedz Link Zgłoś
ajriszka Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 06:44 Do zobaczenia. A gdzie poszedłeś? Do hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
ajriszka Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 08:19 A już wiem o co chodziło! Pierwsze skojarzenie zawsze najtrafniejsze. Ty po prostu odpłynąłeś słuchając A.Bocelliego... Zgadłam? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 13:00 Ja tam chętniej pożegnałabym tego chama zaganiacza. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 13:04 Ja go wygasiłam już jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
lokalna77 Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 13:10 Spocony józio, tisz 2-zeta, dyżurny kucyk księdza biskupa, bywalec boordeli, longdong i 2 dziadki to urocza forumowa gromadka egzotyków Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 13:12 Józio przy tych pozostałych wymienionych to i tak najnormalniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 13:15 Akurat Józio z całej tej gromady jest najbardziej skrzywiony. Do tego ciągle zmienia nicki i co go wygaszę to zaraz wyskakuje na forum w nowym wcieleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 13:16 Nie wygasilam tylko dlatego, ze z każda wypowiedzią przekracza poziom chamstwa i buractwa, niejako mnie to fascynuje, ile jeszcze można...taka guilty pleasure A bywalec fajnie się niektórym podkładał i prowokacyjne gooownoburzowe wątki zakładał. Mógłby zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
lokalna77 Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 13:16 Józio powoli dochodzi do decyzji o coming oucie Odpowiedz Link Zgłoś
ajriszka Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 13:19 Na świętą maciorę...aż 2 dziadki?! Odpowiedz Link Zgłoś
ajriszka Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 13:21 Nie czytam wypowiedzi zagancośtam Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Time to say goodbye... 06.10.19, 13:28 Przywitałeś się już nowym nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 10:05 Za dużo ostatnio tu chamstwa i wieprzy, a za mało pereł, więc szkoda na to czasu, stąd taka moja decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 [...] 08.10.19, 10:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 12:28 Kapitulujesz...a co z równowagą w przyrodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 12:43 przyrodzie też lżej bez takich chamideł, jak autor wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 13:29 Eee, tak ostro? A nie z oryginalnym spojrzeniem na świat...dobrze jest móc być przywróconym do życia... Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 13:38 Jeżeli wolisz nazywac chamstwo, wulgarność i mizoginizm "oryginalnym spojerzeniem na świat" , to...Twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 13:50 Ja widzę szklankę do połowy pełną..., stąd wierzę w pewien potencjał, że jednak znajdzie się jakieś koło, które skieruje w stronę rozwoju...poza tym dyskusje w gronie akolitów stają się dość szybko nudnawe, ferment zaś jest ożywczy Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 14:54 Do fermentowania trzeba mieć przynajmniej IQ w pobliżu przeciętnej. Inaczej robi się nudna żenua, więc znajdź sobie kogoś innego do szukania w nim potencjału, inaczej znajdziesz się w tej samej kategorii co bywalec. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 15:21 No nie mów - wpisy w odpowiedzi bywały stosunkowo liczne... Niektóre w skojarzeniu - pan Jourdain za ciężką kasę uczy się mówić prozą ("Mieszczanin szlachcicem" Moliera) Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 16:10 Często patrząc na to, jak forum reagowało jego pytania, miewałam raczej skojarzenie "tu l'as voulu, Georges Dandin" Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 13:10 Następny po józku forumowy cham szukający perełek. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 13:52 Typowe. Jako bywalec został wygaszony przez część forum. Teraz myśli, że nie rozpoznamy starego incela w nowym opakowaniu 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 14:12 Dobra, w wątku o muzyce, to naprawdę pojechał..., ale czy ematka nie miała ogólnie swego udziału Radził się przecież, jak upłynnić nagromadzone alkohole...pewnie, wskutek braku pomysłu, je wypił, nous y voila... Megakac do dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 14:25 szafireczek napisała: > Dobra, w wątku o muzyce, to naprawdę pojechał..., ale czy ematka nie miała ogól > nie swego udziału A szafireczek to kto? Gazeciarz, czy może sam bywalec w nowym wydaniu? Jeżeli jesteś jednak naprawdę dziewiczym, więc naiwnym jeszcze nickiem, to wiedz, że nie o jeden wątek tu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 14:31 Snake! nu, nu...!!! Wiem ale fajnie jest podryfować... Jakaś strzała Go jednak zatruła, że tak to poszło, gdyż zazwyczaj wszystko spływało niczym po kaczce... Odpowiedz Link Zgłoś
lokalna77 Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 14:37 Czy uważasz za normalnego gościa, który ma żonę, trójkę dzieci i całymi dniami i wieczorami siedzi na forum dla kobiet, zakładajac coraz ardziej idiotyczne wątki? Ani żony, ani dzieci tak naprawdę nie istnieją, a jest to kolejna kreacja gazeciarza. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 14:55 Nie mój czas, nie moja rodzina...ale stypa może być przedwczesna... ps. niektóre wątki były jednak zabawne, chociaż pewnie przeciwintencjonalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 14:49 Zatruła go? Ojojojoj, biedactwo. Zresztą, po co ten teatr, przecież tylko zmienił nicka i pod tym nowym nie wymyśli niczego innego. Swojej natury prostaka i mizogina nie przeskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 21:32 To prawda. Dobrze, że chociaż ty przestałeś tu chrumkać. Ciao. Odpowiedz Link Zgłoś
anahera Re: Time to say goodbye... 08.10.19, 11:42 Nie wierze, za dobrze by to bylo... Odpowiedz Link Zgłoś