• bovirag Re: Olej CBD? 11.04.21, 13:43
      Ja tam sobie pieke edibles z ziołami ze sprawdzonego źródła. Na mnie działają 100 razy lepiej niż jakiś tam olej. Polecam spróbować.
    • divlje_jagode Re: Olej CBD? 29.06.21, 08:25
      Mamy. Biorą moi dziadkowie - tu różnica jest wyraźna na plus. Babci znacznie spada cukier, bierze mniejszą dawkę insuliny kiedy bierze CBD. Dziadek ma ponad 90 lat, nie choruje ale w tym wieku nadal całkiem dobrze funkcjonuje.

Biorę i ja, nie choruje jakoś specjalnie ale widzę, że odkąd biorę to nie podjadam między posiłkami a wcześniej ciągle głodna byłam. Dodatkowo lekko wydłużył się cykl a wchodziłam już w okres kiedy cykl się powoli skraca. Teraz mam 27-28 dni, rok temu 25-26.

Nie są to jakieś spektakularne zmiany ale są.
    • p.kawerek [...] 30.08.21, 12:43
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • henryksword Re: Olej CBD? 16.11.21, 12:35
      Na moją mamę super działa ten od habu 10% a sprawdzaliśmy wiele. Pomaga jej z zaśnięciem i chronicznymi bólami
    • kolteta Re: Olej CBD? 23.06.22, 11:37
      Podaje psu odkąd ma lęk separacyjny wink W połączeniu z odpowiednim treningiem chyba pomaga.
      • konsta-is-me Re: Olej CBD? 05.01.23, 09:43
        Jak podajesz psu - w sensie w czym ( smakołyku jakimś?)?
        Mój nienawidzi zapachu i szczeka dosłownie jak tylko widzi buteleczkę 😆
    • eriu Re: Olej CBD? 23.06.22, 11:49
      Olejki CBD wchodzą w interakcje z lekami i przy niektórych schorzeniach ich nie można brać. O tym się właśnie nie mówi a trzeba o tym wiedzieć.
    • sueellen Re: Olej CBD? 04.07.22, 11:39
      Trasa. Kolega mi przywiózł. Cudowne lekarstwo na wszystko. Wywaliłem do kosza podobnie jak wszelkie inne magiczne mikstury które ludzie mi znosili ( w dobrej wierze) .
    • sueellen Re: Olej CBD? 05.01.23, 09:36
      Osobiście myślę, że to kolejny pic na wodę. Co jakiś czas na rynek wchodzi magiczny specyfik, który okazuje się totalnym bublem. Wróć z pytaniem za 10 lat.
    • konsta-is-me Re: Olej CBD? 05.01.23, 09:41
      Tak , rzekomo miała działać na astmę.
      Nic nie dało, początkowo czułam lekka senność jak brałam wieczorem.
      A poza tym zero efektu.
      Dla mnie to.sciema i reklama czegoś co nie działa.
    • eagle.eagle Re: Olej CBD? 05.01.23, 10:21
      Miałam kilka i najtańszy, ale za to kupiony w UK był najlepszy. Teraz znowu go kupuje, ale już z drugiej ręki co daje mu miano z górnej półki cenowej.

W bardzo ciężkich chwilach brałam 3 krople pod język i po ok 8 godzinach przypominałam sobie że mam problem. Znaczy działał rewelacyjnie. Dawał spokój ducha bez uczucia senności czy spowolnienia.
    • basiam1999 Re: Olej CBD? 20.06.23, 08:41
      Ja brałam jakiś czas temu ale pomagał tylko przy zasypianiu więc przestałam go brać. W ostatnim czasie wróciłam do stosowania olejków ale już trochę lepszej jakości i pomagają przy napięciu mięśniowym i stresie. Podobno nie działają na wszystkich ale na pewno systematyczne stosowanie przynosi lepsze efekty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka