alba27 Re: Hobby - bylo minelo 09.12.19, 07:07 Taniec towarzyski. Trenowałam w latach kiedy szkół tańca było tyle co kot napłakał, po buty taneczne jechało się pociągiem 3 godziny a kamienie do sukni standardowej sprowadzało się z Niemiec. Wtedy myślałam że będę tańczyć całe życie. Teraz jak słyszę w radiu fokstrota to jest to ten moment kiedy bym sobie zatańczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Hobby - bylo minelo 09.12.19, 07:27 brydz sportowy. w liceum i na poczatku studiow gralam jak szalona, nawet mialam jakies tam sukcesy na arenie narodowej (moje nazwisko jest w pierwszym wydaniu polskiej encyklopedii brydza sportowego ). potem nie dalam rady ciagnac wymagajacych studiow i brydza na poziomie zadowalajacym, grywalam mniej i duzo gorzej - teraz czekam na cud (czyli dobrego partnera tutaj) i moze zaczne kiedys znowu ... Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Hobby - bylo minelo 09.12.19, 09:10 Robiłam w życiu różne rzeczy, te wszystkie hafty, druty i inne rękodzieło ( jako młoda dziewczyna dość nieźle zarabiałam na robieniu biżuterii ) ale moim prawdziwy hobby, pasją od dziecka są konie i to mi nie przeszło I chyba nigdy nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
frytulek Re: Hobby - bylo minelo 09.12.19, 16:54 Mam BPD wiec hobby pojawiaja sie u mnie szybko i przebiegaja bardzo intensywnie. Tak samo szybko przechodza. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: Hobby - bylo minelo 10.12.19, 15:57 Z zajęć "domowych" - wyszywałam i robiłam na drutach; poza domem - szybownictwo. Z szybownictwa zrezygnowałam z powodu przeprowadzki, bo w rozsądnej odległości nie było możliwości polatać, z robótek z powodu problemów z rękami. Odpowiedz Link Zgłoś