Dodaj do ulubionych

Pochwalcie się prezentami

• frequenter.light Re: Pochwalcie się prezentami 28.12.19, 17:39
      Jesteś dzieckiem, że Mikołaj musi ci kupować skarpetki, czekoladki, szapmpon czy rower??
    • kasiaabing Re: Pochwalcie się prezentami 28.12.19, 17:48
      Od teściowej...
      • thea19 Re: Pochwalcie się prezentami 28.12.19, 19:03
        moja mi dała książkę kucharską sery, jajka i coś tam jeszcze. Sama gotować nie potrafi, powinna sobie zatrzymać.
        • kasiaabing Re: Pochwalcie się prezentami 28.12.19, 22:25
          Możemy się wymienić😉
          • thea19 Re: Pochwalcie się prezentami 28.12.19, 22:48
            mogę oddać za darmo
      • chococaffe Re: Pochwalcie się prezentami 28.12.19, 20:41
        Wygrałaś!big_grin
        • kasiaabing Re: Pochwalcie się prezentami 28.12.19, 22:24
          Tiaaaa, swoją drogą to czy ona myśli, że jak da mi taką książkę to wezmę ją i przeczytam z wypiekami na twarzy i doznam jakiegoś olśnienia i nawrócenia? No ludzie...
          Ja wiem, że to taki przytyk bo dziecko mam nieochrzczone. Teściowa mistrzynią komunikacji werbalnej nie jest.
          Ps, wolałabym już książkę o jajkach i serze, serio...
      • ludborka Re: Pochwalcie się prezentami 28.12.19, 22:18
        big_grin
    • eliszka25 Re: Pochwalcie się prezentami 28.12.19, 18:30
      W sumie dostałam tylko jeden prezent - srebrną bransoletkę z bursztynem. Bardzo udany, bo uwielbiam srebrną biżuterię z bursztynem. Do tego była to kompletna niespodzianka, bo na mikołajki dostałam nowy telefon i powiedziałam, że dla mnie może to być równocześnie prezent na święta. Miałam więc miłą niespodziankę.
    • hanusinamama Re: Pochwalcie się prezentami 28.12.19, 22:10
      Od tesciowej krem na zmarszczki 45+ smile
    • bakis1 Re: Pochwalcie się prezentami 28.12.19, 23:45
      U mnie w tym roku na bogato jak nigdy: lokówka elektryczna do włosów, kosmetyki do ciała, słodycze oraz dwa piękne swetry, wybrane na zakupach po świętach. I prezent dla mnie i dla domu: ekspres do kawy. Tylko ten ostatni przeraża mnie swoją ceną i sprawia, że zero radości z prezentu. Mam ostatnio w ogóle gorszy czas psychicznie i odkrywam po raz kolejny smutną prawdę: możesz mieć w domu wszystko, ale jak nadchodzi depresja to czujesz, że nie masz nic ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka