frequenter.light Re: Właśnie oddałyśmy psa 02.01.20, 23:53 Oddałaś psa i jeszcze dopłaciłaś? Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Właśnie oddałyśmy psa 03.01.20, 00:11 Po przeczytaniu że dopłaciłaś 500 zł żeby jakiś przypadkowy człowiek zabrał psa uwierzyłam, że jednak jesteś kiepskim trollem. Nie chcę nawet myśleć, że ta historia mogłaby być prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Właśnie oddałyśmy psa 03.01.20, 09:51 nauzza wiesz... trollowac to trzeba umiec. Nie zaklada sie watkow banalow. Ten dzisiejszy jest po prostu najzwyczajniej malo oryginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Właśnie oddałyśmy psa 03.01.20, 10:00 Nie musi być oryginalny. Po prostu tylko trolle przyznają się na tym forum do takich zachowań. Normalnie człowiek ma poczucie wstydu. Nawet tu. Na ematce. Co nie oznacza, że ludzie w realu nie zachowują jak opisuje to troll. Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Właśnie oddałyśmy psa 03.01.20, 10:53 Kilka lat temu oddaliśmy naszego rasowego goldena - dałam ogłoszenie na olx czy innym tego typu portalu. Państwo, którzy po niego przyjechali dostali papiery z hodowli, książeczkę zdrowia psa, wyprawkę i tyle. Nam dali 100 zł choć się wzbranialiśmy, ale pani się upierała, że tak trzeba i niech będzie choćby na czekoladę dla dzieci. Byliśmy z państwem w kontakcie, dwa razy odwiedziliśmy już nie naszą Lunę. Znalazła lepszy dom niż miała u nas. Dopłacać do oddawanego psa trochę nie mieści i się w głowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Właśnie oddałyśmy psa 03.01.20, 12:28 Hodowca nie przejął psa i nie zajął się znalezieniem domu? Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Właśnie oddałyśmy psa 03.01.20, 13:09 Nie pytaliśmy, nawet nie przyszło nam to do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Właśnie oddałyśmy psa 03.01.20, 11:01 Ech, kiedyś to były trolle... Odpowiedz Link Zgłoś