Dodaj do ulubionych

Właśnie oddałyśmy psa

• frequenter.light Re: Właśnie oddałyśmy psa 02.01.20, 23:53
      Oddałaś psa i jeszcze dopłaciłaś? Dziwne.
    • m_incubo Re: Właśnie oddałyśmy psa 03.01.20, 00:11
      Po przeczytaniu że dopłaciłaś 500 zł żeby jakiś przypadkowy człowiek zabrał psa uwierzyłam, że jednak jesteś kiepskim trollem. Nie chcę nawet myśleć, że ta historia mogłaby być prawdziwa.
    • princesswhitewolf Re: Właśnie oddałyśmy psa 03.01.20, 09:51
      nauzza wiesz... trollowac to trzeba umiec. Nie zaklada sie watkow banalow. Ten dzisiejszy jest po prostu najzwyczajniej malo oryginalny.
      • kropkacom Re: Właśnie oddałyśmy psa 03.01.20, 10:00
        Nie musi być oryginalny. Po prostu tylko trolle przyznają się na tym forum do takich zachowań. Normalnie człowiek ma poczucie wstydu. Nawet tu. Na ematce. Co nie oznacza, że ludzie w realu nie zachowują jak opisuje to troll.
    • enigma81 Re: Właśnie oddałyśmy psa 03.01.20, 10:53
      Kilka lat temu oddaliśmy naszego rasowego goldena - dałam ogłoszenie na olx czy innym tego typu portalu. Państwo, którzy po niego przyjechali dostali papiery z hodowli, książeczkę zdrowia psa, wyprawkę i tyle. Nam dali 100 zł choć się wzbranialiśmy, ale pani się upierała, że tak trzeba i niech będzie choćby na czekoladę dla dzieci. Byliśmy z państwem w kontakcie, dwa razy odwiedziliśmy już nie naszą Lunę. Znalazła lepszy dom niż miała u nas.

Dopłacać do oddawanego psa trochę nie mieści i się w głowie..
      • berdebul Re: Właśnie oddałyśmy psa 03.01.20, 12:28
        Hodowca nie przejął psa i nie zajął się znalezieniem domu?
        • enigma81 Re: Właśnie oddałyśmy psa 03.01.20, 13:09
          Nie pytaliśmy, nawet nie przyszło nam to do głowy.
    • lily_evans11 Re: Właśnie oddałyśmy psa 03.01.20, 11:01
      Ech, kiedyś to były trolle...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka