Dodaj do ulubionych

wygląd wygląd wygląd

26.01.20, 13:35
Wyglada na to że jest najważniejszy, czytam te wątki i z większością opinii się zgadzam.Pytanie czy są jeszcze albo już miejsca gdzie się nie ocenia po wyglądzie. Salony samochodowe rzeczywiście zmieniły podejście do klienta o 180 stopni, sama tego doświadczyłam i mam takie same spostrzeżenia jak ktoś juz tu pisze na forum.15 lat temu trzeba się było bardzo wystroić na zakupy samochodu, dziś nie ma to większego znaczenia.Natomiast w większości miejsc w Polsce nadal to samo albo nawet coraz gorzej, wygląd ma za duży uważam wpływ na traktowanie człowieka, ja poza salonami samochodowymi żadnych zmian nie zauważyłam.
Obserwuj wątek
    • nota_bene0 Re: wygląd wygląd wygląd 26.01.20, 13:46
      Ja myślę, że właśnie coraz mniej patrzy się na wygląd, zauważam, że już ludzie nie zwracają na kogoś w większości uwagi. Przykład spomnianej Sephory w innym wątku mnie tez zaskoczył, bo u mnie w mieście od lat nie zauważyłam tego faktu, że po wyglądzie traktują klienta.
    • bye-bye Re: wygląd wygląd wygląd 26.01.20, 14:06
      A ja mówiąc szczerze nie dostrzegam takiej zależności.
      Może dlatego, ze nie bywam w salonach samochodowych😛

Mam natomiast obserwacje na temat obsługi klienta nie tylko w sklepach stacjonarnych. Mam na myśli przede wszystkim sklepy internetowe. Zagraniczne a polskie to naprawdę w większości niebo a ziemia😟

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka