Dodaj do ulubionych

Podziękowanie

19.02.20, 11:05
Chciałam podziękować osobom za wątek o diecie i osobom, które życzliwie i mnie wspierały. Byłam kilka tygodni temu jedną z uczestniczek wątku. Dieta dała mi do myślenia. Okazało się, że źle trawię gluten i laktozę. Odstawiłam szkodliwe produkty i czuję się dużo lepiej. Spadek wagi - 5kg też odnotowałam jako skutek uboczny. Cieszy. Wszystkim walczącym w diecie i z dietą życzę wszystkiego dobrego i trzymam kciuki za realizację planów 2020💪😊
Obserwuj wątek
    • pani-nick Re: Podziękowanie 19.02.20, 12:08
      🥳👍👏👏👏
      • zuzia555 Re: Podziękowanie 01.03.20, 11:28
        Bardzo wam wszystkim dziękuję. Melduję wyniki, stanęło na razie na - 6kg. Chyba przechodzę okres stabilizacji. Mam nadzieję, że jeszcze schudnę💪. Trzymam kciuki też za wasze próby 👍
    • tojamarusia Re: Podziękowanie 19.02.20, 12:44
      Cieszę się razem z tobą. Czytam takie wątki bo jestem zainteresowana no i zdobywam wiedzę. Szkoda, że niektórym bardzo to nie pasuje i włażą w takie wątki wyłącznie po to, żeby dowalić.
    • jasnoklarowna Re: Podziękowanie 19.02.20, 13:57
      Super, gratuluję, choć w wątku się nie udzieliłam.
    • tt-tka Re: Podziękowanie 19.02.20, 14:03
      Gratki, powodzenia i duzo zdrowia smile
      • zuzia555 Re: Podziękowanie 20.02.20, 07:21
        Bardzo dziękuję. Wam też tego samego, razy dwa!
    • akn82 Re: Podziękowanie 19.02.20, 14:14
      Gratulacje!
      Mam pytanie skąd wiesz że źle trawisz gluten a nie cukry, które są w Wielu ( ale nie wszystkich) produktach glutenowych?
      • zuzia555 Re: Podziękowanie 20.02.20, 07:24
        Lekarz mi zasugerował żebym spróbowała inaczej jeść. Tak zrobiłam. Nie wdrożyłam się jeszcze w temat, być może szkodzi mi coś innego. Nie wiem. Na razie cieszę się, że jest mi lepiej i chudziej. Dziękuję.
        • akn82 Re: Podziękowanie 20.02.20, 10:20
          To super. Pytam o to bo w moim przypadku było tak samo. Odstawiłam gluten i było o niebo lepiej. A potem się okazało że to cukry się nie trawią dobrze. Taka tylko sugestia ode mnie. Może Ci się przyda wink trzymam kciuki!
          • jak_matrioszka Re: Podziękowanie 04.03.20, 10:42
            A jak sprawdziłaś, że to cukry sie niezbyt dobrze trawia?
      • zuzia555 Re: Podziękowanie 01.03.20, 11:31
        Nie wiem, ale nie wgłębiam się. Dużo czytam o zawartości produktów, próbuję zestawiać i obserwuję organizm. Jest dobrze. Wiem też że wczasy u dr Dąbrowskiej mnie nie są już potrzebne☺️
    • bei Re: Podziękowanie 19.02.20, 15:09
      Jaki miły wątek😊

Cieszę się, ze osiągasz zamierzony efekt i dobrze się czujesz.
    • zuzia555 Re: Podziękowanie 04.03.20, 08:46
      zuzia555 napisała:

> Chciałam podziękować osobom za wątek o diecie i osobom, które życzliwie i mnie
      > wspierały. Byłam kilka tygodni temu jedną z uczestniczek wątku. Dieta dała mi d
      > o myślenia. Okazało się, że źle trawię gluten i laktozę. Odstawiłam szkodliwe p
      > rodukty i czuję się dużo lepiej. Spadek wagi - 5kg też odnotowałam jako skutek
      > uboczny. Cieszy. Wszystkim walczącym w diecie i z dietą życzę wszystkiego dobre
      > go i trzymam kciuki za realizację planów 2020💪😊
      Jeszcze raz dziękuję wszystkim. To mój ostatni wpis na forum gazety. Życzę wszystkim udanej dalszej walki ze zbędnymi kilogramami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka