Dodaj do ulubionych

Co robić w domu...

06.04.20, 01:36
Kilka pomysłów na to co można zrobić ładnego w domu do domu by nie ześwirować.
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41P64BNjo%2BL._SL500_AC_SS350_.jpg
okragly koszyk ze sznurka bawełnianego
Torba na zakupy
wielkanocny deoupage

może macie pomysły na dekoracje z dziećmi?

Minnie
Obserwuj wątek
    • bigzaganiacz Re: Co robić w domu... 06.04.20, 02:06
      Rozbierz sie i ciuchow pilnuj
    • ga-ti Re: Co robić w domu... 06.04.20, 02:32
      Wpisz w googla Wielkanoc/wiosna dekoracje, czy prace plastyczne i sprawdź w grafice, pomysłów tyle, że do zimy wystarczy.
      • minniemouse Re: Co robić w domu... 06.04.20, 03:46
        a, razem weselej smile
        • ajaksiowa Re: Co robić w domu... 06.04.20, 06:50
          😂😂
    • memphis90 Re: Co robić w domu... 06.04.20, 08:55
      Na drops design masz zające wielkanocne, możesz połączyć łańcuszkiem w... no, w łańcuch. www.garnstudio.com/video.php?id=1401&lang=pl
    • berdebul Re: Co robić w domu... 06.04.20, 09:10
      Dla dzieci? Programowanie na kartce, kolorowe sudoku (jak nie znają cyferek i nie ogarniają zwykłego), „las” w słoiku.
      Dla większych makrama, koraliki na Krośnie, szaliki na obręczach dziewiarskich.
      • kk345 Re: Co robić w domu... 06.04.20, 09:50
        Nie pytała o dekoracje dla dzieci, tylko o dekoracje z dziećmi. Przychodzi mi do głowy, tak na szybko, wystawienie dziecka w oknie i udekorowanie go bukszpanem i baziami big_grin
        • kura17 Re: Co robić w domu... 06.04.20, 11:43
          > Nie pytała o dekoracje dla dzieci, tylko o dekoracje z dziećmi. Przychodzi mi do
          > głowy, tak na szybko, wystawienie dziecka w oknie i udekorowanie go bukszpanem
          > i baziami big_grin

w niemczech jest zwyczaj obwieszania krzakow przed domem kolorowymi jajkami wielkanocnymi (sztucznymi, oczywiscie) - patrz ile nowych mozliwosci! i mozna z domu wystawic choc na chwile ...
    • anika772 Re: Co robić w domu... 06.04.20, 09:34
      Ześwirowałabym, gdyby mi kazano coś takiego robić, to pewnebig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka