Dodaj do ulubionych

kupiłam sobie MUM 5!

17.04.20, 22:00
Malinowy, jest pięęękny!
Przymierzam się do zakupu robota planetarnego od lat, ale wiecie, żyję bez niego tyle lat, to pewnie bym to odkładała bez końca. Ale na narodowej kwarantannie zaczęłam piec chleby, bo u nas w okolicy piekarnie są teraz oblegane. No i wyszło mi, że jak nie teraz - to kiedy. Oczywiście byłam pilną czytelniczką wszystkich wątków o robotach planetarnych i wiem, że klub KA jest trochę podobny do klubu Apple'a, ale po przeanalizowaniu opinii, funkcjonalności vs cena wyszło mi, że nie wydam 3 tysi na kultową ozdobę do kuchni, do której każda dodatkowa przystawka kosztuje wieleset zł, bo mogę wydać 3 razy mniej za coś, co super spełnia swoje zadanie i również ozdabia. No i jest. Już go kocham.
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: kupiłam sobie MUM 5! 17.04.20, 22:12
      to od razu kup kilka tych plastikowych 'zabieraczy'/zbierakow (widac na focie) to sie czesto lamie przy tarciu np sera smile

mum4 mialam z 12lat i jeszcze dyszy smile zamienialam ma mum9 bo chodzilo mi o moc i duza mise

bedziesz zadowolona !
    • pulcino3 Re: kupiłam sobie MUM 5! 17.04.20, 22:16
      Mam Kitchen Aid Aristan, nie do zdarcia.
    • solejrolia Re: kupiłam sobie MUM 5! 17.04.20, 22:18
      Świetnie, to dobry wybór, gratuluję!
    • kira02 Re: kupiłam sobie MUM 5! 17.04.20, 22:23
      Super, napisz koniecznie, jak się sprawuje smile W wątku obok rozkminiam właśnie, czy warto, a jeśli tak, to jaki.
      • claudel6 Re: kupiłam sobie MUM 5! 17.04.20, 23:09
        na razie ugniotłam jedno chlebowe ciasto, wszystko poszło pięknie. dam znać, jak użyję przystawek do tarcia (są 3 różne tarki w zestawie plus kielich do koktajli).
        • mysiulek08 Re: kupiłam sobie MUM 5! 17.04.20, 23:16
          tarczke do tarcia ziemniakow na placki i tarczke do frytek masz w zestawie? jak nie to dokup koniecznie 😀 a mlynek zarnowy jest kiepski, a malakser maly, to sa doswiadczenia z mum4 ale niewiele sie zmienilo, malakser do mum9 tez jest nie z tej bajki
    • mum2004 Re: kupiłam sobie MUM 5! 17.04.20, 22:27
      Wydaje się duży, KA chyba mniej miejsca zajmuje.
      • mysiulek08 Re: kupiłam sobie MUM 5! 17.04.20, 22:33
        nie jest duzy
      • claudel6 Re: kupiłam sobie MUM 5! 17.04.20, 23:01
        nie, jest mniejszy niż klasyczny KA.
    • araceli Re: kupiłam sobie MUM 5! 17.04.20, 22:27
      claudel6 napisała:
      > Oczywiście byłam pilną czytelniczką wszyst
      > kich wątków o robotach planetarnych i wiem, że klub KA jest trochę podobny do k
      > lubu Apple'a, ale po przeanalizowaniu opinii, funkcjonalności vs cena wyszło mi
      > , że nie wydam 3 tysi na kultową ozdobę do kuchni, do której każda dodatkowa pr
      > zystawka kosztuje wieleset zł, bo mogę wydać 3 razy mniej za coś, co super speł
      > nia swoje zadanie i również ozdabia. No i jest. Już go kocham.

Podobnie pomyślałam z 5-6lat temu i też mam MUMa 5 smile
    • mikams75 Re: kupiłam sobie MUM 5! 17.04.20, 22:32
      Sliczny kolor.
    • kanna Re: kupiłam sobie MUM 5! 18.04.20, 10:07
      Pięknie Ci się wpasowuje w skos big_grin

Ja mam od 7 lat planetarnego no name i też jestem zadowolona smile
    • mona-taran Re: kupiłam sobie MUM 5! 18.04.20, 10:35
      Jaki ładny! Jak zdechnie mój lidlowy to też sobie taki sprawię smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka