fitfood1664 20.05.20, 08:54 Czy supermarkety wprowadziły jakieś ograniczenia w płatności gotówką? Jeśli tak, które? A może już odwołały? Z góry dzięki za odpowiedź. Idę na zakupy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h_albicilla Re: covid - płatność gotówką 20.05.20, 09:01 Ja cały czas płaciłam gotówką i żaden kasjer się nie krzywił więc dlaczego mieliby teraz zacząć? Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: covid - płatność gotówką 20.05.20, 09:04 Nie, nie ma ograniczeń, tylko sugestia, że lepiej bezgotówkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
pixiedixie Re: covid - płatność gotówką 20.05.20, 09:15 A co nadzwyczajnego w pójściu na zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: covid - płatność gotówką 20.05.20, 20:33 dawno nie byłam płaciłam wszędzie gotówką dzisiaj, więc nie ma ograniczeń Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: covid - płatność gotówką 20.05.20, 20:35 Współczuję psyciki ,zeby na trzy miesiące z własnej woli zamknąć się w mieszkaniu to trzeba mieć poważne problemy psychiczne Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: covid - płatność gotówką 20.05.20, 22:23 Współczuję częstego latania na zakupy. Nie masz innych rozrywek ani nic innego do roboty? Ja tak. Mam dom z wielkim ogrodem, pracuję w domu, bo mam DG, nie spełniam się w łażeniu po CH i marketach. Dziwi cię to? Covid tylko uświadomił mi, że można zakupy robić rzadziej. Na szczęście. Odetchnij dziewczynko, naprawdę nie musisz silić się na pozę złośliwej suki. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: covid - płatność gotówką 21.05.20, 05:18 Ja też się nie spełniam w marketach i CH a zakupy robiłam i robię normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: covid - płatność gotówką 21.05.20, 16:36 No i co mnie to może obchodzić? Niektórzy są bardzo ochoczy do oceniania innych, i jak ktoś śmie postępować inaczej niż oni to już niech stanie w kolejce do psychiatryka. Żałosne. Prawda jest taka, że mam pod opieką osobę, której nie można zostawić na 5 minut samej. Nie powierzam opieki nad nią praktycznie nikomu obcemu bo to stres dla niej, sporadycznie komuś z domowników, jak już muszę wyjść. Nie powinnam musieć się z tego tłumaczyć bo to nie powinno nikogo obchodzić dlaczego żyję inaczej niż Iksińska, no ale niektórzy potrzebują wiercić dziurę w d... inaczej nie umieją. I kochają opluć i dosrać. Brawo wy. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: covid - płatność gotówką 21.05.20, 06:04 Ktoś jeszcze płaci gotówką myślałam że tylko emeryci i ludzie wykluczeni cyfrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: covid - płatność gotówką 21.05.20, 16:37 Zdarza mi się płacić gotówką, a tobie nic do tego zgredziaro. Zadałam proste pytanie. Miałam nadzieję na proste odpowiedzi a nie dosrywanie w imię poprawy samooceny. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: covid - płatność gotówką 21.05.20, 19:07 marianna1960 napisała: > Ktoś jeszcze płaci gotówką myślałam że tylko emeryci i ludzie wykluczeni cyfrow > o. Ja, ale kartą też płacę. Odpowiedz Link Zgłoś