astrologia333 02.06.20, 19:40 Często was ktoś tam wyzywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Kurnik 02.06.20, 20:08 No, kura, jaj spod niej jajka wyciągam. Nie tylko wyzywa, ale bywa, że dziobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chabry.polne Re: Kurnik 02.06.20, 20:20 Niestety, ja kurnika nie posiadam - a zatem nie mam żadnych doświadczeń Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: Kurnik 02.06.20, 20:23 Od lat nie byłam, nie sądziłam, że kurnik przetrwał 😊 Duży jest ruch? I naprawdę ludzie się wyzywają? Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: Kurnik 02.06.20, 20:58 Nie wiem co znaczy przetrwał, bo nie wiem ile ma lat i od kiedy istnieje. Tak, bardzo duży ruch. Grałam dziś w tysiąca i zostałam zwyzywana, ale i na wiadomościach prywatnych i w grze na stole. Bardzo, aż wyszłam. Powód : miałam dwa razy pod rząd 250. Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: Kurnik 02.06.20, 20:26 Gry z ludźmi online, ja tam w scrabble grałam Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: Kurnik 02.06.20, 20:39 Po prostu w internecie, bez żadnych dodatkowych portali Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Kurnik 02.06.20, 20:46 Wystarczy "kurnik" po prostu. Tam są nie tylko literaki, w kazdym razie bylo więcej gier za czasow swietnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kurnik 02.06.20, 21:04 Tak, ale chodziło mi o scrabble- czyli w kurnikowej wersji literaki, natomiast masz rację, gier jest więcej Odpowiedz Link Zgłoś
polinagojny Re: Kurnik 11.06.22, 17:38 kurnik a zwłaszcza literaki to chłam i chamstwo, mimo, że od jakiegoś czasu są pozorne blokowania wyzwisk to jednak to zbieranina ludzi z chorymi głowami, , którzy grę traktują śmiertelnie poważnie i jak przegrywają to chorują ze złości agresji wpadają w obłęd grając całymi dniami i nocami non stop aby zdobyć jak najwięcej punkcików i pogrążyć przeciwnika chorzy są ci z oszukańczymi wysokimi rankingami powyżej 2600 pkt bo ci grają z programem, który można zainstalować i wtedy to grają komputery układają tak słowa aby były jak najkorzystniejsze w punktacji przez kilka lat grałam i przestała , strata czasu i z chamstwem grać nie będę te setki godzin uazem za stracony czas, który obecnie nadrabiam dla najbliższych i z bliskimi, na spacerach , czytaniu książkę odradzam ten portal, bo to nie ma nic wspólnego z grą dla przyjemności to walka na śmierć i życie i narażanie się na wyzwiska śmietników-rynsztokowe a ten kto je pisze jest na poziomie zera. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Kurnik 12.06.22, 08:38 Oho... Poniosło Takie emocje na kurniku że trzeba starocie odkopywać? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Kurnik 02.06.20, 20:32 O, a juz sie ucieszylam, ze bedziemy sobie o kurkach rozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Kurnik 02.06.20, 20:38 W/na kurniku - nigdy. Ale na ematce się zdarzało! Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Kurnik 12.06.22, 16:28 Jezu, przepraszam, Danaide, pomyliłam wątki, moje "muuu" powinno być całkiem gdzie indziej! Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans011 Re: Kurnik 12.06.22, 08:31 Hej, danaide, jesteś cały czas na forum? Cześć <3 Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans011 Re: Kurnik 12.06.22, 21:07 Uuu 2 lata temu. Co za spamer to wyciągnął ? Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: Kurnik 02.06.20, 20:56 Haha, ja na kurnik stąd przeszłam. Bo jak emama gra tzn, że wypada grać. No źle może być i ten od kur. 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Kurnik 02.06.20, 20:58 nigdy, chyba że ktoś napisze jakiegoś wyzywającego bota - na kurniku namiętnie od lat układam mahjonga. Odpowiedz Link Zgłoś
prostaboszka Re: Kurnik 02.06.20, 21:01 astrologia333 napisała: > Często was ktoś tam wyzywa? Kiedyś nałogowo. Później dłuuuga przerwa. Ale znowu mogę założyć konto. 3-5-8, kierki, makao, planowanie, skat, tysiąc - umiem całkiem całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
lioka Re: Kurnik 03.06.20, 00:52 Tak. Po dłuższej przerwie, weszłam tam wczoraj i grałam w literaki. Też jakiś koleś wyzywał, bo nie znał słów tam wchodzi bardzo dużo prymitywów, szkoda bo gra bardzo fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Kurnik 03.06.20, 00:58 Czesto to nie, bo ja tam byłam ze trzy razy, z czego dwa razy mnie zwyzywano na dzieńdobry. W innych miejscach nigdy nie trafiam na takie coś, nie wiem czy taki mój pech, czy taka specyfika miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Kurnik 03.06.20, 02:37 Kiedys tak nie bylo, niestety pato stramerzy dotarli juz nawet tam. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Kurnik 03.06.20, 08:34 Nie tylko tam. Dzieciak moj gra na scriblo to sa kalambury. Rysujesz haslo reszta zgaduje. No i co tam sie dzieje. Zaczelam grac z nim przez to i jak trafiamy na patoli to kaze mu sie przelogowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_duzych_dzieci Re: Kurnik 03.06.20, 06:55 Grywam tam od 2003 - trafiają się frustraci - zamykam okno, jest również na to sposób - grywamy we własnym towarzystwie. Na umówioną godzinę się logujemy i nie ma problemu. Teraz można zgłosić za "wyzywanie" banują i na jakiś czas spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kurnik 03.06.20, 07:03 Na Kurniku nie, ale wiele lat grałam na Zagraju w Scrabble. Potem pojawiły się "pomoce naukowe" dla nieuczciwych graczy, dodano do słowników jakieś dziwne słowa i przestałam. Zawsze zdarzali się nieuczciwi czy chamscy, ale teraz jakoś to przybrało na sile. Chciałam kiedyś spróbować sił w turnieju na żywo, ale nie wyszło, teraz musiałabym parę miesięcy trenować, żeby wystartować 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
szeptucha.z.malucha Re: Kurnik 03.06.20, 07:51 Kilka lat temu w szachy grałam. Nigdy nic niemiłego się nie zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Kurnik 03.06.20, 09:10 Od długiego czasu nie wchodzę, ale jak grałam, to nie pamiętam, żeby ktoś mnie wyzywał, na pewno kiedyś się zdarzyła taka sytuacja, ale na pewno nie było to nagminne. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Kurnik 11.06.22, 17:53 Tak, to nie jest zbyt przyjemne miejsce. Grywam w brydża czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennie Re: Kurnik 11.06.22, 17:55 Ps Co się stało z Astrologią333 ? Bywa tutaj na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
anatewka11 Re: Kurnik 11.06.22, 18:04 Mój tata rocznik 47 gra od kilkunastu lat w tysiąca. Zbluzgany był nie raz, często wyzwany od dziadków, bo współgra z myślał, że 47 to jego wiek. Na co tata zawsze ripostował "człowieku, to mój rocznik". Niestety atmosfera mu się udzieliła i ostatnio dostał bana na miesiąc bo komuś ubliżył. Ale prawdziwa zmora mojego ojca to "uciekający". Widzi taki, że przegra i ucieka. Tata nigdy nie uciekł, raz tylko mu internet wywaliło i przeżywał, że wygląda jakby uciekł😁 Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Kurnik 11.06.22, 18:04 Z 10 lat temu w szachy grywałam. Kulturka była. Odpowiedz Link Zgłoś
login.na.raz Re: Kurnik 11.06.22, 19:16 Kilka lat temu moja znajoma poznała na kurniku chłopaka - grali razem. Teraz są małżeństwem Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Kurnik 12.06.22, 12:06 Może zależy od gry. Mi bardzo rzadko takie sytuacje się zdarzają. Teraz to najczęściej jest cisza przy stołach, mało kto się w ogóle przywita. Odpowiedz Link Zgłoś