czerwonylucjan 03.07.20, 07:29 Co to moze byc? Nie bralam antybiotykow, nie jem wiecej wzdymajacych a problem trwa juz z 2 miesiace. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona-taran Re: Ciagle wzdecie 03.07.20, 07:31 Różne mogą być przyczyny. Zmiana diety, nietolerancja, stres. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo [...] 03.07.20, 07:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ciagle wzdecie 03.07.20, 07:44 Abstrahując od samych filmików, w których codziennie, na przemian, straszy mnie to wzdęta babcia, to pierdzący tatuś. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Ciagle wzdecie 03.07.20, 07:58 Za dużo błonnika ? Ibs ? Nietolerancja laktozy ? Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Ciagle wzdecie 03.07.20, 08:27 U niektorych zaczyna sie tak przejawiac nietolerancja. Moj maz np tak mial przy nietolerancji laktozy, dopadlo go po 40. Przestawil sie na mleko bezlaktozowe i juz mu lepiej. Nie twierdze ze u Ciebie laktoza, ale moze jakas inna nietolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Ciagle wzdecie 03.07.20, 08:41 Zespół jelita drażliwego? Nietolerancja laktozy, jak najbardziej - ja jestem mlekopij i nie toleruję laktozy, a ponieważ mleko bez laktozy ma specyficzny smak - jest takie jakby słodkawe, to od czasu do czasu skuszę się na zwykłe - efekty - takie, jak opisujesz...ale szybko mija, po odstawieniu. No, ale jeśli masz stan ciągły, to chyba lepiej udać się na konsultację lekarską, bo może to być coś innego...np. trzustka. Odpowiedz Link Zgłoś